Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"טיפול" במחירים הללו זאת פשוט בדיחה גרועה.

נתחיל מזה שמוסך כמו כל עסק אחר הוא לא גוף התנדבותי ובטח שהוא לא עמותה, והמטרה העיקרית שלו היא להרוויח כסף וזאת זכותו.

דבר שני טיפול במחירים האלו כמעט בטוח יעשה עם החומרים הזולים ביותר שהם שמן שלא עומד בתקנים ולעיתים יעשה אפילו פעולה הפוכה ויצור בוצה.

המסנן שמן שעולה 6 שקלים לא שווה אפילו 0.5 אגורות, מסיבות שגם ככה הקמצנים שעושים שם טיפול לא יבינו.

בסופו של דבר את המרווח ש- "חסכתם" אתם תוציא בריבית דריבית.

הסיבה היחידה שהלכתי לטיפול היא כאמור כי קניתי רכב,ואין לי מושג איך לטפל בו ספציפית+יש לי מנורת מנוע דולקת,ואפשר לדעת בודאות רק דרך מוסך מה הסיבה.

המוסך הנ"ל מתמחה בצרפתיות,ואחרי שראיתי איך מתבצע הטיפול באוטו מעתה אוכל לעשות זאת לבד בבית.

בקשר למחיר,אל תשכח שזה דרך קופונים. המטרה שלהם היא למשוך מספר רב של לקוחות,והם כבר ימצאו תקלות נוספות להתעלק עליהם ברגע שהם שם.

פורסם

זה לא מבצע.

יש בקריות מוסך שבמצע טיפול 10 כולל פלגים ושמן ופילטר ב199 ,לא כולל מע"מ.הם אומנם שמים שמן באיכות בינונית ופלגים סיניים ,אבל הטיפול סביר .לעשות טיפול 10 בבית לוקח לי רבע שעה ,אז במוסך שבו יש את הציוד זה לוקח פחות.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
זה לא מבצע.

יש בקריות מוסך שבמצע טיפול 10 כולל פלגים ושמן ופילטר ב199 ,לא כולל מע"מ.הם אומנם שמים שמן באיכות בינונית ופלגים סיניים ,אבל הטיפול סביר .לעשות טיפול 10 בבית לוקח לי רבע שעה ,אז במוסך שבו יש את הציוד זה לוקח פחות.

אשמח לפרטים אותו המוסך הזה. אני מהקריות!

200 שח לטיפול כולל שמן פילטר ופלגים? (פלגים אין מצב שיהיו לי טובים כי אני צריך מיוחדים, ושמן אני רוצה סינטטי, אז יעלה 400 שח כולל עבודה...) זול!

פורסם

אני באמת לא מבין למה אנשים קונים שמנים מאטו דיפו במחירם אסטרונומים וחושבים שאם זה יקר זה טוב.

אני משיג שמן, (כל שמן) לאותו רכב ספציפי שאני מעוניין בו במחיר שלא עולה על 100 שקל לגלון (ואני לא "מקומבן")

דבר נוסף. אתם שוכחים שהעם הישראלי לא יודע להתמודד עם החורף. קצת גשם קצת רוח אנשים מתבלבלים- מעדיפים לחכות לקיץ לעשות טיפולים ואז מה קורה? חוץ מהבלאי שנגרם למכוניות עקב דחיית טיפולים כמות הלקוחות הפרטיים שמגיעים למוסך בעונת החורף צונחת משמעותית!

בגלל זה יוצאים עם כלמניי קופונים ומבצעים של טיפולים במחירי רצפה. נכון שישימו לכם שמן של אמריקן איגל ופילטר "זבל'ה"!!

רוצים לנצל את הקופון? תביאו חלפים בעצמכם ותעשו טיפול במוסך ה"זול" תמורת הסכום שהוצע לכם

פורסם
אשמח לפרטים אותו המוסך הזה. אני מהקריות!

200 שח לטיפול כולל שמן פילטר ופלגים? (פלגים אין מצב שיהיו לי טובים כי אני צריך מיוחדים, ושמן אני רוצה סינטטי, אז יעלה 400 שח כולל עבודה...) זול!

זול מידי! וזה נכון גם למחיר של 300 ש"ח.

יש כאן עוקץ - או שישתמשו בחומרים זולים במיוחד ו/או יחפשו רג'טקים "בכוח" כדי להוסיף אלמנטים נוספים שכבר לא יהיו זולים. כך או כך לא בטוח שזה היה לטובת הרכב ולקוח.

• תוכן חדש...