Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

משום מה החגורות הקדמיות כבר לא עולות חזרה למעלה כשמנתקים אותן,

יש למישהו רעיונות איך מסדרים/מנקים/משמנים?

תודה רבה,

פורסם

קורה אצלי גם בקליאו, יש תחושה שהמנגנון "עייף/חלש" רק על ידי הרמת החגורה הוא מושך בחזרה.

מנגד מנגנון הבלימה הפתאומית עובד :)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

תנסה לנקות בעדינות (מים וקצת סבון) את החגורה ואת המתקן שלה במקומות האסטרטגיים, כיון שלכלוך יכול לתקוע את החגורה. אם זה לא עובד, מדובר בקפיץ (Spool) עייף במנגנון הגלילה של החגורה.

כל עוד הנעילה של החגורה במצב חירום (או משיכה פתאומית) עובדת זה פחות קריטי, אבל בהחלט חשוב להשקיע בכך ולתקן זאת (ובאותה הזדמנות לבדוק שהחגורה אינה מפותלת).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תודה רבה על העזרה, אני אנסה לעשות את זה,

אני חושב שזה יותר בעיה של לכלוך ממנגנון עייף,

הייתה תקופה שהרכב היה איזה 3 שבועות במוסך והתמלא אבק בכמויות עצומות,

מאז החגורות הפסיקו לעלות כמו שצריך,

חבל שאי אפשר להכניס פנימה איזה שואב אבק :)

פורסם
קורה אצלי גם בקליאו, יש תחושה שהמנגנון "עייף/חלש" רק על ידי הרמת החגורה הוא מושך בחזרה.

מנגד מנגנון הבלימה הפתאומית עובד :)

לפי בדיקה שעשיתי בזמנו המנגנון עצמו זהה למנגונון שנמצא בקנגו\ברלינגו.

מחיר מפירוקיה הוא בסביבות ה100 ש"ח.

הבעיה היא למצוא אחד בגוון הנכון.

פורסם

משוך את כל החגורה עד הסוף, ותנקה אותה טוב טוב עם סמרטוט לח ומעט סבון, תנקה גם את הנקודת עיגון העליונה של החגורה(זו שבגובה הכתף) מצטבר שם ליכלוך דביק עם הזמן וזה מונע מהרצועה לחזור למקומה, לאחר שניקית הכל תרסס על החגורה SON OF GUM של STP והחגורה תהיה ממש כמו חדשה ותחזור למקומה בקלות.

• תוכן חדש...