Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוני,

אל תבין אותי לא נכון - השרשיר הזה מאוד תורם וזה שרשיר מאוד מאוד יפה ומהנה, בייחוד לראות טוויטרים ומידבאסים ישנים של סוני שאני בטוח שחלומות של כמה אנשים כנראה היו פעם עשויים מהם.

אני פשוט לא אוהב את איך שאתה מתייחס לחברים אחרים - הזלזול נשפך ממך בדליים, על זה אני "כועס".

אם אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על המערכת שהרכבת מהחלקים האלה לעומת המערכת שהיתה לך שלי יצא לשמוע?

האם לדעתך המערכת הקודמת שלך עם המידים של לאנזר, מגברים של קיקר - היתה נשמעת טוב יותר לו היית מחליף את החלקים של הK2P בחלקים של SONY?

מה אתה אוהב במערכת הזאת כרגע?

איך הגבוהים? איך הנמוכים?

איך נשמע תחום המיד במובן של ווקאל? במובן של כלי מיתר? כלי נשיפה? קלידים?

אלקטרוני?

האם הצלחת להשיג פוקוס טוב?

האם מידת הפירוט גבוהה לדעתך? (לTN52 אפרופו יש רמת פירוט מטורפת, רק חבל שכל כך קשה לרסן אותם).

עומק?

רוחב?

תתייחס לדברים האלה - אולי מכאן נצליח להחזיר את השרשור הזה למטרה האמיתית שלו.

תזרום איתי בבקשה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי חברים,

אולי מישהו זוכר... הייתי לפני כמה חודשים במפגש 'צפוני' עם סוואנה, סאב שופרי, וכו'

רציתי לחזק את ידי יוני על היוזמה והפתיחות להשתמש באלמנטים ממותגי Dibureet...

ועוד יותר על ה'אומץ' להודות מעל דפי הפורום שהם אפילו נשמעים טוב...

(גם) אני חסיד של לבחון (ולהשתמש) באלמנטים שלאו דווקא מתהדרים בשמות/מותגים אופנתיים

ושאר סממנים וגימיקים שלרוב אין להם כל קשר לאיכות ולביצועים האקוסטיים...

גם אני השתמשתי באותם אלמנטים אובליים של דיבורית בתור רכיב ה Hi-mid... נכון, הם נראים פשוטים ובסיסיים,

ואפילו רשום עליהם ההספק האמיתי (כ- 5 ואט אם אני לא טועה)... אבל להפיק את תחום ה 600 - 1500 הרץ

הם עושים יפה מאד ובנצילות ראויה, וכאשר העבודה שלהם מוגבלת לתחום הנ"ל, גם ההספק הזעיר שלהם מספיק בהחלט.

אני ממש לא הולך להיכנס לוויכוח האין-סופי על מותר המותג על פני הלא... רק להביע תמיכה ועידוד

לאלו שמנסים את ה Back to Basic. כמובן שנדרשת הבנה טובה בכל הקשור וכן גישה לציוד ולרכיבים הרלוונטיים,

אבל אפשר בהחלט לבנות יופי של סט-אפים גם עם אלמנטים 'חילופיים'.

:-)

Chevrolet Savana 6.5L TD 2002, DIY Remote FSD/PMD

BFM 8" AutoTuba (Horn) Subwoofer, MiniDSP 2.1ch

בונה מורשה של ארגזים שופריים של http://billfitzmaurice.net/

פורסם

NIM

אם תריץ חיפוש בהיסטוריה של הפורום הזה אתה תראה שאחת הטענות שלי תמיד היתה שההתייחסות לנתון הוואט מוגזמים מעבר לכל פרופורציות.

אני לעולם לא אשכח את הרמקולים יאמאהה שהיו לי בחדר (עוד כשגרתי בבית של אמא) שהיו מוצהרים על סה"כ 3 עד 5 וואט והם פשוט פיצצו את החדר, השתמשתי בהם כרמקולים סטליטיים.

כבר ציינתי כאן שאני מאמין שבתחום שהם יכולים לעבוד בו היטב הם כנראה יפתיעו - אבל תיקח בחשבון שהם יכולים להתעייף או יותר נכון להגיע לרוויה הרבה לפני הרכיבים של הסוני שהוא הביא.

בכל זאת אם הוא הלך כאן על רכיבים טובים אמנם ישנים מאוד של סוני - שינסה גם להביא מידים דומים באותו הסגנון - אני בטוח שאפשר למצוא משהו.

בכל מקרה אם אני לא טועה - אתה זה שחשף אותנו לMINI DSP

אני רוצה שתדע שרכשתי אחד ובקרוב אני הולך ליישם אותו בהתקנה של מערכת חדשה שגם כן בנויה על תשלובת של רכיבי DIY עם רכיבי היי אנד ורכיבים סיניים פשוטים - הולך להיות מעניין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יוני,

אל תבין אותי לא נכון - השרשיר הזה מאוד תורם וזה שרשיר מאוד מאוד יפה ומהנה, בייחוד לראות טוויטרים ומידבאסים ישנים של סוני שאני בטוח שחלומות של כמה אנשים כנראה היו פעם עשויים מהם.

אני פשוט לא אוהב את איך שאתה מתייחס לחברים אחרים - הזלזול נשפך ממך בדליים, על זה אני "כועס".

אם אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על המערכת שהרכבת מהחלקים האלה לעומת המערכת שהיתה לך שלי יצא לשמוע?

האם לדעתך המערכת הקודמת שלך עם המידים של לאנזר, מגברים של קיקר - היתה נשמעת טוב יותר לו היית מחליף את החלקים של הK2P בחלקים של SONY?

מה אתה אוהב במערכת הזאת כרגע?

איך הגבוהים? איך הנמוכים?

איך נשמע תחום המיד במובן של ווקאל? במובן של כלי מיתר? כלי נשיפה? קלידים?

אלקטרוני?

האם הצלחת להשיג פוקוס טוב?

האם מידת הפירוט גבוהה לדעתך? (לTN52 אפרופו יש רמת פירוט מטורפת, רק חבל שכל כך קשה לרסן אותם).

עומק?

רוחב?

תתייחס לדברים האלה - אולי מכאן נצליח להחזיר את השרשור הזה למטרה האמיתית שלו.

תזרום איתי בבקשה.

אני מצטער אם עשיתי משהו לא בסדר או פגעתי במישהו באמת סליחה.

אבל אדי זה הכל באשמתך, כי כבר בהודעה הראשונה שלך פה במקום לשאול איך זה נשמע או להגיד יוזמה מעניין או משהו בסגנון, ישר שללת את האופציה ונכנסת בי עם כל ההשוואות שלך לדברים לא פרקטים בכלל.

אוקיי לעניין.:wink:

דבר ראשון מאוד הייתי מרוצה מהמערכת הקודמת שלי והתוצאות שהגעתי שם שממפגש למפגש הצלחתי לשפר את הסאונד שם בצורה מטורף (הכל בעזרת האודיו קונטרות שנתתלי) והגעתי לרמה שאנשים רצו להרביץ לי אם הייתי אומר להם שרציתי לשנות משהו והיו מגיעים למפגש במיוחד לשמוע את המערכת הזאת עד כדי כך.

לך אדי יצאת לשמוע פעם או פעמים רק דגימה קטנה ממנה בשלבי ההתחלה, אז לא הייתי יודע אפילו לתפעל TC כמו שצריך, למדתי הרבה מאז תיהיה בטוח.

אם הייתי יכול להחזיר את הגלל אחורה הייתי חוזר לאותו סט אפ בדיוק בלהתחשב שהייתי מחליף טוויטרים.

המערכת הייתה כל כך חייה שהייתי שומע לייב הייתי לפעמים נרדם אמיתי לגמרי.

---------------------------------------------------------------------

בקשר למערכת שלי היום אתה יותר תואהב כי היא יותר חמה יותר מסודרת מפחינת TC, הצלילים עם המון בשר גם בנמוכים גם במיד וגם בגבוהים, הפרדת הכלים כל כך שקופה שאפשר לשמוע מעברים בכלים בצורה מטורפת לפעמיים שאני לא שומע אפילו במערכות יוקרה שמכוונות לטעם האנשים פיקס.

זה הסט שלי בחתימה רק הטוויטר ביתי של YAMAHA.

-----------------------------------------------------------------------

הפרויקט משוק הפשפשים זה סתם פרויקט שיכול להיות נחמד להמון אנשים ואפשר להגיע לרמות שאתה לא יכול לתאר לך במילים בציוד ביתי כזה, ואני יש לי את העצבים לזה ואני אוהב לנסות כל מיני דברים וזה עובד יופי לכן החלטתי לשתף אותם.

קודם השוני באלמטים ביתיים משל רכב זה הפיזור שלהם, אלמט של בית נועד וניבנה לתת פיזור לחלל גדול יותר לכן הוא נשמע יותר דומיננטי ומפורט ברכב כי החלל ברכב מאוד קטן לחלל של חדר ביתי דסנדרטי למשל (אני מאמין שכמעט כולם יודעים את אז זה אבל לפעמים לא חושבים על זה).

לכן חיפשתי טוויטרים מסט ביתי ישן כדי לא לקחת לא להוציא כסף סתם, 20 ש"ח זה מחיר של טוויטרים הפשוטים שמוכרים בתחנות דלק.:-)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

חיפוש אחר המיד:

בהתחלה לא חשבתי על בכלל על רמקול דיבורית אלה על רמקולים רגילים ביתיים במידה 4" אינץ והיה שם בשפה כמו JAMO SONY YAMAHA AKODA ועוד חברות טובות.

מצאתי שם בהתחלה סט של JAMO 3WAY מקורי נראה במצב פצצה והטוויטרים נראים כמו הסופרימו ממש מימשי משי, בדקתי אותם אם בטריה 1.2 ולחצתי על המברנה כדי לראות את מעלך הבוחנה הרמקול פשוט היה במצב חדש.

שאלתי על מחיר הוא אמר לי 100 ש"ח לזוג, לצערי לא היה לי בארנק רצתי לכספומט והוצאתי ושחזרתי הם כבר לא היו.:-(

הסתובבתי עוד וראיתי באחד הדוכנים שם רמקולים של דיבורית את המחיר אתם כבר יודעים, הסתכלתי בדקתי אם הבטריה והם היו תקינים לחלוטין, למה לקחתי דיבורית? קודם כל היא נמצת בקופסה עם הנפח שמתאים לה, דבר שני מאוד פשוט להתקנה ויש המון אפשרויות מיקום בחלל הרכב ומשחק בזווית שלו על ידי המיתלה שלו.

----------------------------------------------------------------------------------------------

התוצאה לאחר התקנת הרכיבים:

ישר קבלתי שינוי מעניין, הסאונד הפך להיות יותר מתוק ומאוד מאוד מפורט, הטוויטרים של הסוני נותנים סאונד שלא יצא לי שמוע הרבה מאוד זמן.

לאחר ההתרשמות התחלתי לעבוד מעט על TC ומיקום המידים והטוויטרים, ניתן לראות בסרטון איפה מיקמתי את הטוויטרים והדיבוריות ובאיזה זווית לכל אחת וזאת על מנת ליצור החידות טובה ולקבל והפרדת תדרים טובה של כל אחד והתחום שהוא אמור לנגן.

התוצאות מדהימות, הסאונד שונה ומיוחד ממה שיצא לי לשמוע עד היום מאוד חם ומאוד מפורט ומאוד מלא(כמו שאני אוהב), הרוחב העומק פשוט נשמע מעולה.

אני חייב להתגיש שאפילו לא נגעתי עוד באיקוליזר שהוא על FLAT ולא שחקתי בחיתוכים הכל נשאר על מה שהיה לי באלמנטים הקודמים, חוץ ממשחק קצר ב-TC.

אני עובד עכשיו על תיבות פורטד 5 ליטר למידבאסים ביתיים של סוני.

אנסה לעלות סרטון יותר איכותי ושמצולם ביום והיה אפשר להבין שהסאונד מעולה.

הסרטון שהעלתי מצולם באיכות גרוע מאוד וכך גם הסאונד שלה.

יש עוד שאלות אשמח לענות.

פורסם

יוני סבבה - מקבל את דבריך, נמשיך מכאן הלאה.

שאלה -

האם אתה חושב שהטוויטרים של סוני שהבאת כרגע הם תחליף ראוי לפוקל TN52 שהיו לך או שהיית מעדיף להשאר עם הפוקל?

אפרופו ציוד טוב של סוני משנות ה90 זה דברים שצרובים לי בזכרון עד היום. המערכות הכי טובות שהיו לי היו של סוני.

יוני - היה לי פעם מגבר נורות 2 ערוצים ביתי וישן שלהם, עם חיבורי BNC, אתה לא מבין! אתה פשוט לא מבין איזה סאונד! הוא היה פצפון אבל הוא הרים לי רמקולים שהם סט 3WAY עם וופר 10 אינטש (היו לי רמקולים של לאודקס, פשוט נפלאים וגם זוג ג'נסנים ישנים מהתקופה שג'נסן באמת היו ג'נסן)

אני פשוט לא ידעתי מה אני מסרתי הלאה באותה תקופה, מגבר מדהים שאתה היית נמס ממנו במקום.

לגבי המידים - תראה, הסטאפ שאני כרגע הכי אוהב ברכב שלי הוא עם נקודות חיתוך פשוט הזויות

הוופרים מנגנים עד 1500 הרץ והמידים מנגנים מ1500 הרץ (סלופ 6 לכל הרכיבים למעט הסאב שהיום הורדתי ל12 ולהפתעתי השינוי פשוט מינורי, צריך לבדוק שאין לי איזו שטות שהפעלתי במונו בטעות)

והטוויטרים בכלל מתחילים ב3.75 קילו ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שעד 1500 הרץ הוופרים שלי מנגנים יותר טוב מהמידים - לטעמי לפחות.

בתכלס הוופרים שלי מסוגלים לנגן היטב עד אזור ה5K הרץ - אני לא באמת זקוק למיד מבחינה תיאורטית

אבל כמובן היכולת לאזן הספקים כשהספקטרום נפרס על יותר אלמנטים היא קלה הרבה יותר ובכל זאת יש טווח שהמידים שלי מנגנים יותר טוב גם מהוופרים וגם מהטוויטרים וזה בדיוק האיזור שבין 700 הרץ בערך ל4 קילוהרץ (אל תשכח שהסלופ הוא 6).

אני עובד כרגע על מערכת לרכב השני ואני מבטיח לך שזה הולך להיות מ-א-ו-ד מעניין.

אני מבין שהרמקול של הדיבורית עושה את העבודה שלו ושיש לך יתרונות בזה שהוא מגיע בתיבונת קטנה אבל זה עדיין לא רמקול שמסוגל לתת לך את אותה רמת ביצועים שנותנים לך הרכיבים של סוני, תנסה לחפש מיד שלהם ותשים במקום - אני בטוח שההבדלים יהיו מאוד שמיעים - תוציא על זה עוד 50 שקלים? 100 שקלים? אתה עדיין נמצא בתוך הטווח המעניין של הפרוייקט הזה.

רוצה לראות משהו מעניין? תהנה (תביט עד הסוף תראה איך הדבר הזה זז)

http://www.youtube.com/watch?v=DqqFuPnAVwk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כן כן - אתה לא טועה - זה האאורה NS3 בלבד! בתיבה ענקית פורטד אמנם אבל תיקח בחשבון שזה רכיב שעולה 12 דולר... סה"כ.

תחשוב על זה.

Pioneer TS-X150

פורסם

שאלה -

האם אתה חושב שהטוויטרים של סוני שהבאת כרגע הם תחליף ראוי לפוקל TN52 שהיו לך או שהיית מעדיף להשאר עם הפוקל?

אין בכלל מה להשוות, הסוני הפירוט שלו הרבה יותר נקי והוא לא צורם בכלל באוזן וזה מה שיפה פה, אני אומר לך לא האמנתי שחיברתי אותם לרכב איזה סאונד קבלתי, שכבר אמרתי לך לא יצא לי לשמוע בטוויטרים של היום.

יש לי כבר מאיפה להביא רמקול של סוני 4" פלוס וופר 6.5 משנת 1998 שיושבים אצל אחותי בבית בחדר, המגבר שהיה לך נשרף לפני כמה שני והיא לא משתמשת בהם בכלל, אבל היא לא רוצה לשחרר לי אותם למרות שהיא לא עושה בהם שימוש כבר שנים.

אבל על דאגה בסוף הם יהיו שלי.:twisted:

-------------------------------------------------------------------------------------------

אדי יש לך את אחת מהמערכות עם אחד הפוטנצילים הטובים שיצא לי לראות, רק חבל שאתה הורס את זה בצורת ההתקנה שאתה אוהב לעשות.

אני הייתי שלב ראשון שם את הטוויטרים בדש באוף אוקסיס ומשחק ב-TC ליצור החידוק ומירכוז אתה תרגיש הבדל לטובה מידי.

אבל אני מבין גם שזה רכב חדש ורצונך לשמור, אז כנראה שזה לא יקרה.:wink:

לגבי החיתוכים שלך:

החיתוכים שאתה עובד עכשיו נשמעים לך יותר טוב כי בעצם לקחת פה הרבה מתפקיד המיד, הסט לא מתפקד כ-3WAY מלא אלה כמו-2.5WAY.

נכון זה נשמע טוב ויכול להשמע טוב מאוד אבל זה נשמע טוב כי הוא נשמע יותר מאוזן בחיתוך שלך עכשיו מאשר תיהיה חתוך למשל ב-60,500,3,5. ואני מסכים כי בחיתוך כזה למשל באקטיבי מאוד מאוד קשה ליצור אחידות.

אבל ברגע שתצליח להגיע לאיזון ותיזמון טוב בחיתוכים שוופר, מיד, וטוויטר צריכים לנגן אתה תקבל תמונה שונה לחלוטין.

על תשכך שכל אלמט פה מקבל הגברה שונה, לפי איך שני מבין מהמגבר 6 ערוצים הוופרים בטח מחוברים על ערוצים יותר חזקים מהטוויטרים והמידים, לכן אתה מקבל הרבה יותר טוב אפקט מהמידוופר, לא שזה רע להפך זה מצויין, אבל בגלל זה המידוופר מקבל יותר הוא יותר דומיננטי משאר האלמנטים ומעוד קשה לאזן בחיתוכים ואת התיזמון.

אני הייתי מנסה ורק בגלל צורת ההתקנה שלך לשם קרוס 3WAY איכותי ולחבר על הערוצים החזקים במגבר.

או לבנות קרוס, כפי שראיתי יש לך את היכולת לזה.

--------------------------------------------------------------------------------------------

לגבי המיד של האורה וואו באמת נראה משהו מעניין אבל! אני מאמין שהוא מנגן והיה טוב למחיר המצחיק שלו אבל זה לא יהיה כמו ציוד ביתי איכותי ישן שאני יכול למצוא כמו של Sony yamaha jamo וכל החברות שהיו מיצרים פעם ביפן דברים מדהימים כאלה.

זה לא לאותה רמה, יצא לי להתעסק עם vifa tangbang וכל החיקויים של הסקאן ספייק האלה, באמת שזה נשמע ונחמד למחיר שמוכרים אותם אבל לא לרמה שאנחנו מחפשים כאן.

פורסם
לגבי המיד של האורה וואו באמת נראה משהו מעניין אבל! אני מאמין שהוא מנגן והיה טוב למחיר המצחיק שלו אבל זה לא יהיה כמו ציוד ביתי איכותי ישן שאני יכול למצוא כמו של Sony yamaha jamo וכל החברות שהיו מיצרים פעם ביפן דברים מדהימים כאלה.

זה לא לאותה רמה, יצא לי להתעסק אם vifa tangbang וכל החיקויים של הסקאן ספייק האלה, באמת שזה נשמע ונחמד למחיר שמוכרים אותם אבל לא לרמה שאנחנו מחפשים כאן.

יוני, לא מדובר בחיקוי אלא באותו המפעל שמייצר עבור אותו התאגיד במספר רמות.

טוויטר של VIFA בעלות 30$ לאחר "מקצה שיפורים" יעלה בSCAN SPEAK בערך 150$ וזה כיצרן OEM,

כמותג עם אריזה יפה (נניח DLS) המחיר קופץ פי 10 לפחות וזה לגטימי עבור השיווק - פרסום, אריזה, קניית כמות מראש, תכנון קרוס פאסיבי ,שירות לקוחות ושאר הוצאות נלוות לעסק אבל בשורה התחתונה אתה מקבל מוצר די נחות עבור הכסף ששילמת.

פורסם

יוני,

כמה דברים.

1. אני מקווה שלפחות אתה מבין עכשיו מאיפה באה הטענה שלי שהרכיבים של פוקל, רובם, רחוקים מלהצדיק את המחיר שמשלמים עליהם.

טוויטר מלפני כמעט 15 שנה שקנית בעשרות שקלים בודדים נשמע לך טוב יותר מטוויטר של סט שעלה כמה אלפים טובים.

אבל כמובן אנחנו משווים סוס ישן לעומת פוני מתבגר ובועט.

2. לגבי המיקומים של הרמקולים שלי - כל אחד ומה שהוא אוהב, אני מאוד אוהב את ההתקנה בקיקים, הרכב לא חדש הוא שנת 2006 אבל אני מת על המיקומים של הרמקולים.

הם מאוד מאוד קרובים אחד לשני - פחות מ20 ס"מ מהמיד לוופר והמיד צמוד לטוויטר - יש לזה יתרונות אדירים.

הפוטנציאל שאתה מדבר עליו יוני הוא סה"כ הבדל בכוונים - אני אוהב לשמוע מערכת "עדינה" בעוד שאתה אוהב למתוח את האלמנטים שלך לקצה היכולת שלהם - לא סתם הלכו לך החלקים של הפוקל כנראה.

3. הלוויתן הוא מגבר 6 ערוצים שמוציא את אותו ההספק לכל ערוץ - אבל! יש כאן טריק קטן - הלוויתן יכול לעבוד בשני הספקים שונים לכל ערוץ - או 50 וואט RMS (בפועל) או 180 וואט RMS (בפועל)

הקרוסאוברים במגבר במצב בייפאס מוחלט ולכן הוא משמש מגבר "חוט" וכל הרמקולים יושבים על ערוצים בעלי הספקים זהים.

כנראה שלוופרים שהם 7 אינטש הוא בטוח קופץ למסילה הגבוהה שלו - הטוויטרים לדעתי לא דורשים יותר מידי וגם המידים לא.

4. המערכת מיושרת בRTA ועם תיקונים מינוריים.

5. הסלופים הם סלופים 6 סה"כ אז אל תשכח שאמנם אני חותך את המידים שלי ב1.5K אבל הם מנגנים ה-י-ט-ב עד אזור ה700 וכנ"ל גם הוופרים שחתוכים ב1.5 אבל הם כנראה גם מנגנים בצורה שמיעה עדיין באזור ה3K

אני מנצל את העובדה שהאלמנטים שלי מאוד קרובים אחד לשני בכך שהם גם יכולים לחפוף אחד את השני ולא "לפזר" את הבמה - להפך, זה רק נשמע טוב יותר.

תיקח בחשבון גם שמדובר בשלושה אלמנטים מאותו יצרן מאותה סדרה באותן פאזות ובאותם סלופים על אותה הגברה.

6. כן - אני בהחלט יכול לבנות קרוס פסיבי ומהנסיון שלי - זה רק נשמע טוב יותר, כמה שמשתמשים פחות בפרוססורים ופחות בהמרות (המקור שלי דיגיטלי כל הדרך עד למגברים עצמם)

בנקודה הזו אני כבר ציינתי שאני עובד עכשיו על מערכת שהולכת להיות מאוד מאוד מעניינת - תחכה ותתעדכן, באמת יש לך למה לחכות, אתה הולך לעוף על הפרוייקט הזה כשאתה תראה מה אני בונה.

ואם זה באמת יעבוד טוב או לפחות, יפגע לטעם שלי, יש מצב שהמונובלוק באוונסיס ימצא את דרכו לפורום יד 2 ואני אשתמש אך ורק בלוויתן ובקרוס פסיבי בין הטוויטר למיד.

7. תחזור לרגע לנקודה 5 ואתה תבין שאני לא באמת עובד 2.5WAY אלא אני עובד 3WAY מלא למרות החיתוכים ההזויים הודות לסלופים מתונים ביותר. לא רק שאני עובד 3WAY אני עובד גם בתצורה שבאמת נחשבת כ source point והתרומה של זה + התקנה בקיקים היא אדירה במובנים של רוחב, עומק, פוקוס והגובה בעיניי לא נפגע למרות שכאן אני כבר פותח תיבת פנדורה אחרת.

-------------------- לגבי הNS3

יוני זה לא חיכוי של כלום.

אאורה זה מפעל אודיו אדיר שתרם רבות לתעשייה.

מגנטי הNRT שלהם מדהימים והסאבוופרים שלהם נחשבים מהטובים בעולם בתחום הSQ.

למען האמת כל הרמקולים האחרים שאתה רואה למחשבים - פנסוניק, אלטק לנסינג, לוגיטק וכו' וכו' מתבססים או על האאורות NS או שהם חיקויים שלהם.

ההאאורה זה דווקא הדבר האמיתי.

לא - הם לא לאותה רמה של המידים שאתה מדבר עליהם, מצד שני יוני, אתה לקחת כאן פאקינג רמקול של דיבורית.

אם כבר אז תיקח באמת משהו שנושק לרמה של מידים ברמה טובה יותר וזה הNS3 או הפאונטקים וטנג בנדים למיניהם.

----------------- ברגע הראשון שאתה יכול לשדך לרמקולים שלך מיד של סוני מאותו השנתון - אל תחשוב פעמיים, תהיה לך מערכת באמת אולד-סקול כמו שהיו עושים רק פעם.

אם אתה רוצה עוד כוון למחשבה - תחפש ריבונים של סוני - לא צריך טוויטר, לא צריך מיד, אתה פשוט תעוף.

יצא לי לשמוע שניים כאלה אצל סאונדסטורם אבל הם היו מסדרת הESX של סוני והם עולים בהתאם.

שווה לך לחפש - אם תמצא משהו אפילו קרוב לזה - החיוך מהפרצוף לא ירד לך הרבה זמן!

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקי אז הינה עוד סרטון הפעם סרטון השוואה בין שלושה רכבים שישבתי במרכז שצולם באותה מצלמה וקודד באותה איכות אחד מהם שלך אדי והשני אני חושב של אופיר, אני חייב לציין שהם נשמעים מדהים מאחורי המצלמה אבל תשימו לב להבדל בסאונד מהפרוקיט שאני בצעתי והזלזול של אדי בדיבוריות הפשוטות.:wink:

האיכות עדיין גרוע אבל עדיין אפשר לשמוע את ההבדל, את עומק הצליל, ואת הפירוט של הכלים והזמר.

הזמר הערביה היא של ליאור ואוהד.:grin:

תהנו:

http://www.youtube.com/watch?v=NRWJRZQHuXk&list=HL1326389815&feature=mh_lolz דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

הנקיון זה בגלל איכות הסרטון.

המערכת הראשונה היא של אדי Lanos אחת המערכות הנקיות ששמעתי ודרכה אפשר להבין שבמצלמה לא שומעים טוב, כך גם הפרויק שלי.

פורסם

גם קידוד דרך מצלמה, גם עוצמות שונות, גם שמיעה דרך YOUTUBE במערכת הביתית וגם לא אותם שירים, השוואה לא רצינית,

אני מקווה שיום שישי אוכל להגיע למפגש ולשמוע את המערכת שלך.

נקודת האור מכל הנושא היא שאתה בכלל משווה את המערכות ומהכרות איתך ניתן לסמוך עליך ששומעים טוב.

------------------------------------------------

כרגע הסרטון נראה כמו פרסומת סמויה לקרוקס. :lol:

פורסם

נהניתי מהסרטון.נהניתי להשמיע בקולי קולות במחשב הביתי את השיר הערבי ששרה החברה של יוני ולראות את מבטי התמיהה של אישתי שחשבה שהיא מכירה כבר את כל שיגיונותיי...:lol:

האם מישהו יודע איך נראית הזמרת הזאת במציאות?

• תוכן חדש...