Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והיד עוד נטויה!

עד היום היינו משלמים 370 ש"ח על היס ועוד 460 ש"ח לאורנג' על 2 קווים סלולרים ועוד 200 שקל לאינטרנט.

זה היה פשוט טירוף לא יאמן !

הקורבן הראשון שלי היה האינטרנט , 80 שקל 7MB בהוט יחד עם ספק אורנג' 120 שקל סכ"ה 200 שקל על אינטרנט , אחרי שיחת "אני רוצה להתנתק" מהוט התשתית ירדה ל65 ל12MB וספק העובר לבזק בין לאומי GAMER ב30 ש"ח לחודש. סכ"ה במקום 200 ש"ח לחודש על 7MBמשלמים כרגע 95 לחודש על 12MB

הקורבן הבא היה טלוויזיה.

היינו משלמים לYES כל חודש 370 ש"ח אמרתי להם שאני רוצה להתנתק אבל כל מה שהם הציעו לי זה 20 שקל הנחה בחשבון. התחברתי להוט ,חבילה מאוד זולה ב250 ש"ח ושהתחברתי אליהם גליתי שממירים שלהם זוועה לשימחתי התקשרו מיס ואמרו לי שהם מעוניינים לתת לי הנחה גדולה - העיקר שאני יחזור אליהם - על אותו תוכן בדיוק. אני משלם להם במקום 370 - 260 בחודש.

הקרובן הבא היה אורנג'.

עשיתי שיחת "שלום אני רוצה לנתק את המנוי" לא לקח יותר משעתיים ומ460 ש"ח לשתי הקווים (שלי ושל אמא שלי) הורידו את המחיר ל250 ש"ח(עבור שנינו ביחד) וגם החבילות יותר גדולות!

הקורבן הבא יהיה קו טלפון ביתי של בזק שכרגע אנחנו משלמים כ350 שקל על שתי קווים ביתיים , אני מאמין שאפשר לגזור פה הרבה בכל חודש.

נכון לעכשיו החסכון השנתי הוא 5220 ש"ח לשנה.

השר כחלון - אני מעריץ שלך.

פורסם

אכן יוזמה מבורכת מאוד !

מרוב השראה אני שוקל לקחת יום חופש ע"מ לסדר את כל החשבונות המיותרים, במיוחד שהחשמל עולה ב9% אוטוטו.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

בעניין בזק: גם לי יש 2 קווי טלפון בבית וקיבלתי מהם מסלול\מבצע לפני כמה חודשים והתשלום החודשי (ללא שום חבילת דקות) ירד מ55 שח (!!!) כולל מע"מ ל 35 כולל מע"מ לכל קו (חיסכון של 40 שח בחודש - או אם תרצה: כ 35% הנחה).

אלו הם המסלולים של הדו-קו והתלת-קו. יש גם מסלולים עם בנק דקות, ראה בהמשך.

אם באחד מהם אתה לא משתמש (פקס) או שהשימוש מועט, תהפוך אותו ל"קו קל" (דמי שימוש של 25 ש"ח)

הנה תקציר מהאתר של בזק (אתה יכול לחסוך, לדעתי, ים כסף אם תיקח את העסקאות עם הדקות - בהנחה שאתם אכן מדברים הרבה)

מסלולים דו ותלת קו כוללים

דקות:

• מסלול דו קו + 1500 דקות הכל כלול–

• במסגרת המסלול תוכלו לדבר מ-2 קווים ב-0 אג' לדקה ליעדים נייחים וסלולריים בכל
    שעות היממה עד סך של 1500 דקות תמורת 149.90 ש"ח בחודש למשך 6 חודשים. בנוסף תיהנו
    מתא קולי ושיחה מזוהה ללא תשלום. מהחודש ה-7 ואילך תעריף המסלול 184.90 ש"ח לחודש
    בלבד
  • מסלול דו קו + 1500 דקות–

•  
    במסגרת המסלול תוכלו לדבר מ-2 קווים ב-0 אג' לדקה ליעדים נייחים בכל
    שעות היממה עד סך של 1500 דקות תמורת 134.90 ש"ח בחודש כולל תא קולי ושיחה מזוהה.
  • מסלול תלת קו + 2000 דקות–

•  
    במסגרת המסלול תוכלו לדבר מ-3 קווים ב-0 אג' לדקה ליעדים נייחים בכל שעות היממה
    עד סך של 2000 דקות תמורת 214.50 ש"ח בחודש כולל תא קולי ושיחה מזוהה.

המסלולים כוללים מחיר דקת שיחה מבזק לנייח ולנייד של 15 אג' בלבד בכל שעות

היום.

כל המסלולים ללא התחייבות. על שני / שלושת הקווים במסלול להיות רשומים באותה

הכתובת. מוגבל למסלול דו קו ותלת קו אחד ללקוח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אנחנו מדברים ממש ממש מעט מהקו הביתי

תודה רבה על העצה , אני יטפל בזה מחר שאני אחזור מהלימודים. היעד שלי הוא להגיע לחסכון שנתי של 6000 שקל.

פורסם

מדברים ממש מעט מהקו הביתי ועדיין מקבלים 350 שח על 2 קווים ?!?

בדוק שאין שב"חים שאולי מתחברים לך על הקו ועושים שיחות למשפחה בחו"ל :lol: (או שאתה פשוט לא מודע מה עושים הילדים בבית כשאתם בעבודה או לא בבית :lol::lol::lol::lol::lol:).

מה שאתה אומר לא הגיוני (אנחנו עם 2 קווים, מדברים מעט, כולל תשתית אינטרנט שעולה 79 שח כולל מעמ בחודש + שיחה מזוהה ב 4-5 ש"ח, מגיעים לאיזור ה 220-250 שח בחודש, שמתוכם כ 160 ש"ח זה תשלומים קבועים ועוד 60-80 שיחות).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
נבדוק את הנושא , בתאכלס רק אמא שלי מדברת מהבית.

1. כנראה שהיא מדברת "קצת" יותר ממה שחשבת (בכל זאת: היום אתה משלם 55 שח אחזקה על כל קו - כל היתר זה שיחות כי אין לך ADSL של בזק. זה אומר שמתוך 350 ש"ח בחודש יש לך 240 ש"ח רק שיחות !!).

אם תיקח את הדו-קו הכל כלול (150 שח לחודש ב 6 חודשים ראשונים ואחכ 185 לחודש בכל היתר) אתה חוסך בממוצע 50% !

2. בדוק שלא "הלבישו" לך חיובים בטעות או שניתקת שירות (אם פעם היה לך ADSL) ולא הסירו את החיוב מהחשבון בפועל.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

או שתעבור לקו של הוט

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

350 ש"ח לקו טלפון ביתי?!

היום יש כבר המון אנשים שפשוט ביטלו את קו הטלפון בבית.

בתכלס, אין שום סיבה לקו כזה.

אם הקרינה היא מה שמפחיד אתכם, תקנו XLINK - ב60$ מEBAY או שתגידו לחברת הסלולר שלכם שאין לכם קליטה בבית (הם מביאים אחד חינם).

פורסם

אני מחזיק שני קוי בזק:

1. קו לפקס - מסלול "קו קל" - תשלום בין 60-70 ש"ח לחודשיים. משמש בעיקר לשיחות נכנסות.

2. קו לדיבור, במסלול "קו מוזל" - דמ"ש 35 ש"ח לחודש זמן אויר לטלפון קוי 15 אג' לדקה על פני כל שעות היממה (האבסורד - שיחה לנייד עולה פחות!). על הקו הז יושבת גם תשתית ADSL של 10 מס"ש (כ-100 ש"ח לחודש). סה"כ העלות כ-170-190 ש"ח לחודש.

ראיתי כעת שיש בבזק מסלול "דו קו" עם דמ"ש 70 ש"ח לחודש לשני הקוים ומחיר שיחה לנייח 10 אג' לדקה, עשוי להיות מעניין למי שמדבר יותר ממני. אני מעדיף את המחיר הקצת יותר יקר לדקה אבל דמ"ש רק 60 ש"ח לחודש לשני הקוים יחד. יש גם מסלול דומה לשלושה קוים.

מבחינת יס - אני משלם כ-230 ש"ח לחודש לחבילה די מורחבת אבל ללא HD, לא מוכן לשלם 50 ש"ח לחודש לכל ממיר HD.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני בדיוק בעיצומו של הליך כזה.

רק מתי כבר יגיע היום שאני אוכל להתקשר לחברת חשמל ולהגיד להם "שלום, אני מבקש להתנתק, המתחרים שלכם הרבה יותר זולים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שני דברים מרתיחים אותי:

1. שמאלצים את בזק לגבות מחירים גבוהים - הוט כבר מזמן סיימה את "הנחצה ינוקא" שלה, אבל עדיין מגינים עליה.

2. מה שאני מוצא כאשר אני משווה את מחירי הסלולר לאלה שבאירופה. כרטיס prepaid SIM שרכשתי באוסטריה לפני כשבועיים נותן 1000 דקות ו-1000 הודעות מקומיות (ונמדמה לי שגם 1000 דקות בתוך הרשת) במחיר 10 אירו לחודש, בערך רבע המחיר בארץ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קו לפקס, 75-100 ש"ח לשנה בשירות מייפקס האינטרנטי. מומלץ, קל לשימוש, מהיר ואיכותי.

יש גם שרות זול ויעיל של בזק שנקרא "פקס למייל" וכשמו כן הוא, לוקח כל פקס שמגיע אליך ומסב אותו להודעת ממיל מה שמייתר את המכשיר פקס עצמו ו/או את הקו הנוסף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שני דברים מרתיחים אותי:

1. שמאלצים את בזק לגבות מחירים גבוהים - הוט כבר מזמן סיימה את "הנחצה ינוקא" שלה, אבל עדיין מגינים עליה.

2. מה שאני מוצא כאשר אני משווה את מחירי הסלולר לאלה שבאירופה. כרטיס prepaid SIM שרכשתי באוסטריה לפני כשבועיים נותן 1000 דקות ו-1000 הודעות מקומיות (ונמדמה לי שגם 1000 דקות בתוך הרשת) במחיר 10 אירו לחודש, בערך רבע המחיר בארץ.

"הגנת הינוקא". מצטער, אבל התחלתי להקליד בגיל מבוגר וסיגלתי לעצמי מנהגים פסולים עם המקלדת.

• תוכן חדש...