Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקרובן הבא היה אורנג'.

עשיתי שיחת "שלום אני רוצה לנתק את המנוי" לא לקח יותר משעתיים ומ460 ש"ח לשתי הקווים (שלי ושל אמא שלי) הורידו את המחיר ל250 ש"ח(עבור שנינו ביחד) וגם החבילות יותר גדולות!

השר כחלון - אני מעריץ שלך.

אפשר פירוט על מה אתה מקבל מאורנג' ??

גם אני מעריץ של כחלון !!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

הבעיה העיקרתי שלי היא עם עלות בזק ל- 10MB, שלאחר דין ודברים הופחת באמת ל- 80 +10 ("תמיכה") או משהו כזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
...התחברתי להוט ,חבילה מאוד זולה ב250 ש"ח ושהתחברתי אליהם גליתי שממירים שלהם זוועה לשימחתי התקשרו מיס ואמרו לי שהם מעוניינים לתת לי הנחה גדולה - העיקר שאני יחזור אליהם - על אותו תוכן בדיוק. אני משלם להם במקום 370 - 260 בחודש...

כיצד הצלחת לצאת מ HOT מיד אחרי שהתחברת אליהם?!

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דרור - אין היום התחייבויות יותר.

לגבי טלפונים קוויים - להחזיק 2 קווי בזק בבית זה מיותר לגמרי היום.

פקס אפשר לקבל דרך אחד מהמון שירותי פקס למייל (של בזק ושל עוד חברות).

אפשר גם לבקש מהשולחים לשלוח לתיבת הפקס שיש בכל תא קולי של בזק (153 + איזור חיוג בלי אפס + מספר) ואז לשלוף את זה מתי שרוצים ידנית. או שישלחו לתא קולי סלולרי (כולם תומכים בקבלת פקסים).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אפשר גם לבקש מהשולחים לשלוח לתיבת הפקס שיש בכל תא קולי של בזק (153 + איזור חיוג בלי אפס + מספר) ואז לשלוף את זה מתי שרוצים ידנית. או שישלחו לתא קולי סלולרי (כולם תומכים בקבלת פקסים).

1. יש מצבים שבהם יש צורך בשני קוי בזק כדי לקבל שיחות במקביל. האמת היא שאני מחזיק בשני קוים מהתקופה שבה הכרתי את אשתי, וכל אחד מאיתנו הביא את הקו מדירת הרווקים שלו. באותו זמן הסלולר עוד לא פרף למחוזותינו וגם ההמתנה לקו בזק היתה לא קצרה, אבל התרגלנו לנוחיות בשימוש בשני קוים, ושירות "מספר מוביל" מאפשר לנתב שיחות מקו אחד לשני אם הקו תפוס.

2. כל שירותי הפקס למייל די מסורבלים. בעבר השתמשתי בשירות המקביל של אורנג' וזה היה מאוד לא נוח. כיום עם מייל זה אולי קצת יותר פשוט, אבל הבעיה העיקרית היא שליחת פקס - משך מספר שנים השתמשתי בשיטת הסורק והיא היתה מסורבלת ביותר, כיום אין יותר מודם\פקס מובנים במחשבים כך שהשיטה לא אפשרית, ואם רוצים לשלוח פקסים אין ברירה אלא להשתמש במכשיר ייעודי (או משולב במדפסת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דרור - אין היום התחייבויות יותר.

לא יודע מה אצלך, אצלי יש בעיה בבית בגלל שהאינטרקום של הבית, מחובר לקו הטלפון. עד פה סבבה, הבעיה היא שהאינטרקום מפריע לגלישה באינטרנט ולכן נאלצתי להזמין עוד קו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נסה את

freefax.co.il

בהצלחה

יהודה

הכל טוב ויפה, עד שצריך לשלוח מסמך שלא אתה כתבת. נניח - צילום של תעודת הזהות או רשיון הנהיגה - אלה המצבים שבהם שליחה דרך אתר כזה הופכת מסורבלת. כאשר היה לי פקס סטנדרטי היתה לי מעטפת ניילון מיוחדת שלתוכה הכנסתי מסמכי נייר קטנים. כיום אני משתמש במכונה משולבת שמחד אכן די איטית בשליחת פקסים, אבל מאידך יש לה אופצית send from glass - כך שאפשר לשלוח בפקס גם צילומים של רשיון נהיגה, תעודת חייל או כל מסמך קשיח אחר.

למרות שאיני שולח הרבה פקסים הרי שהנוחיות בשליחה מהבית שוה לי הוצאה של כמה מאות ש"ח פעם בכמה שנים. הפקס הקודם שלי החזיק כ-6 שנים, הנוכחי כבר עבר 5 שנים ומתפקד מצויין, גם כסורק וכמדפסת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...