Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רציני? מדובר במעבר הרים מרוחק מציויליזציה במדינת עולם שלישי, בתנאי מזג אוויר וסביבה קשים שמשנים את הנוף באופן קבוע - ואתה שואל על מעקה בטיחות?

כסף לאוטובוס זה יש אבל לסגור את הכביש/למצוא דרך אלטרנטיבית/עוד 1000 ואחת דברים שאפשר לעשות - זה לא!

מדינת עולם שלישי, אין כסף, תמותו כולם ...

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

ראובן, התכוונתי שיצבור קצת תאוצה לפני ההצרות מצד ימין, כך בעצם היה מגדיל את הסיכוי שלו לעבור את השקע בעזרת המומנטום שהאוטובוס צבר.

אני דווקא חושב שכולם התחילו לצעוק שם מכיוון שעכשיו אין להם איך לחזור הביתה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני שואל משהו אחר, למה להיכנס לשם עם אוטובוס מלכתחילה? הרי הם כבר יודעים שהדרך הזו מסוכנת ונהרגו אנשים בעבר. אז למה?

פורסם

כמו אצלנו,לי זה לא יקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני שואל משהו אחר, למה להיכנס לשם עם אוטובוס מלכתחילה? הרי הם כבר יודעים שהדרך הזו מסוכנת ונהרגו אנשים בעבר. אז למה?

אתה צודק. הם היו צריכים לקחת את האוטוסטרדה לתוך הג'ונגלים במקום...

חומר קריאה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה מדהים איך אנשים שלא מבינים או ללא נסיון מגיבים ונותנים עיצות לסרטון שהם רואים

ביוטיטב

יש כביש עוקף! ישנם כפרים מסוימים שכדי להגיע אליהים חייבים לנסוע בכביש הזה.

אם הייתם רואים את הטבע שם הייתם מבינים שכמעט בלתי אפשרי לייצב שם כביש. תנאי הקרקע איומים

מדרונות תלולים וסחף אדמה (הכביש החדש שסללו בעלות של מליונים פשוט מתפרק ונסחף למטה)

החלק האחורי צר וקרס תחת המשקל של האוטובוס הגז שהוא נתן היה כבר אחרי שחלקו האחורי היה באוויר

תאמינו לי מי שנוהג שם יודע טוב מאוד איך צריך לעבור את המכשולים הללו(גם אם זה לא תמיד הולך..)

בקיצור זאת דרך איומה!

פורסם

נו ברור אנחנו הישראלים יודעים יותר טוב מכולם אפילו בבוליביה... :?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה צודק. הם היו צריכים לקחת את האוטוסטרדה לתוך הג'ונגלים במקום...

חומר קריאה

שיערתי שאין דרכים אחרות וזו הסיבה שהם נוסעים שם, שאלתי למה ברטוריות...בכל מקרה טוב לדעת, תודה.

וכנראה שהם היחידים שלא לומדים מטעויות.

• תוכן חדש...