Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניחשתם נכון מדובר על ההגה G27 של לוגיטק, מאחר ואני לא מורשה לעלות נושא בoff topic משום מה, החלטתי לעלות לכאן חוות דעת קצרה וסרטון, אז בבקשה, למי שמעוניין:

שלום,

שילשום אחרי שקיבלתי את ההגה והיום אחרי שסטים (steam) החליט לעלות את מהירות ההורדה סוף סוף ירדו כמה משחקים שדרכם אוכל להתרשם מההגה.

אז ככה, התרשמות כללית שקיבלתי מההגה:

רובו איכותי ובנוי היטב, בין החלקים שהרגשתי שמאוד איכותיים והושקעו הם:

- גלגל ההגה שעשוי ממתכת שמרגישה מאוד מוצקה ובילתי ניתנת לכיפוף, העור שתפור היטב וששת הכפתורים בצידיו של ההגה שיושבים מעולה.

- ידיות ההילוכים מאחורי ההגה

-דוושות, הרגשה מאוד קרובה למציאות

- גם ההגה וגם השיפטר יושבים מעולה על השולחן בלי תזוזות מיותרות

-וכמובן - המחיר

מצד שני:

-ידית ההילוכים - מרגישה לא קשורה להגה, רופפת ולא מדוייקת ומרגישה כאילו עוד חודשיים אצטרך לממש את האחריות.

- משום מה עד כל לא הצלחתי להגדיר בשום משחק שההילוך יעבור רק במידה והמצמד נלחץ, וניתן להעביר הילוכים רק בעזרת השיפטר ללא המצמד

- כפתור הניווט מאחורי ההגה - במילה אחת, זוועה! מרגיש כאילו עוד שניה נתלש

- ציפיתי שהלוח עליו הדוושות יושבות יהיה יותר כבד ולא יזוז כל כך בקלות

-דורש הרבה התעסקות ברמת, משהו שלא ציפיתי ממוצר שעלה קרוב ל2000 שקל.

חוץ מזה ההגה מרגיש מעולה וככה גם הדוושות, מאוד מציאותי (בנתיים שיחקתי רק בDirt 1/2 ו TDU2 כך שתראו את דעתי בערבון מוגבל.

אז זהו, זה הכל והנה סרטון ההדגמה הקצר על dirt 1 , כמובן על הרמה הכי קשה (אחרת בשביל מה ההגה שווה)

בבקשה:

http://www.youtube.com/watch?v=2m6zoP5MEms&feature=player_embedded

יש לי עוד שתי סרטונים בערוץ אתם מוזמנים להיכנס ולראות גם אותם.

נ.ב

ארצה להדגיש ששיחקתי עם ההילוכים שמאחורי ההגה (sequential) לא כי זה יותר קל(נהפוך הוא), אלא משום שאין תמיכה בשיפטר במשחק הנ"ל.

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

קודם כל , זה אחד ההגאים הכי טובים שיש לדעתי , פגעת בול לגבי ההילוכים הם מרגישים לא קשורים.

עצה מספר 1: תוריד LIVE FOR SPEED , הנאה מובטחת (במיוחד עם הפורמולות) , וGT.

תתחדש , אני מאוד אוהב את ההגה הזה ואפשר להעביר איתו שעות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ההגה שלי הרבה יותר פשוט, אבל עם ההגדרות הנכונות עדיין אפשר להגיע לתוצאות יפות.

Logitech Formula Force Ex ההגה הוא

תודה על הסיקור, אבל נראה לי שאת הכסף אני אשמור לדלק :)

They are trying to ban me...

פורסם

שמעתי הרבה דברים טובים על LFS אבל גם הבנתי שזה עולה 30 דולר דמי מנוי חודשיים וכל רכב נוסף ומסלול יעלה עוד כסף, לא ככה?

היבריד בוי, אתה צודק אבל התחושה שההגה הזה נותן הרבה יותר קרובה למציאות, אני בטוח שעם כל הגה ניתן להגיע לתוצאות מרשימות עם מספיק אימון, השאלה כמה זה באמת מדמה את החיים האמיתיים (ולי זה מאוד חשוב כי אני מתכוון לקחת את זה לכביש אחרי שאני ארגיש מספיק מיומן :-) )

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

בקשר להעברת הילוכים רק עם הקלאצ', זה לא תלוי בהגה זה תלוי במשחק - איך הוא בנוי.

למשל ב gran turismo 5 אתה לא יכול להעביר הילוך בלי קלאצ' וזה לא קשור להגדרות.

ובקשר למשטח של הדוושות יש לו מאחורה מסילה שאפשר לכוון אותה על הצד המחוספס ואז היא לא תזוז (ניראה לי רק על שטיח).

לי יש את ה G25 שהיה לי זמן נהנתי מימנו !

תנסה גם את wtcc race 07 משחק כיפי עם g25/27.

וכמובן גם live for speed.

ו richard burns rally זה המשחק ראלי הכי טוב שקיים למרות שהוא ישן, הוא מאוד מציאותי וקשה - ואם אתה מכוון את ההגה טוב אז ממש אפשר ללמוד נהיגת ראלי בו.

תהנה.

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

• תוכן חדש...