Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אני מפרמט את המחשב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי כנראה טעות , דרך POWERQUEST Partition magic

עשיתי פורמט לכונן של מערכת ההפעלה , כעת הווינדוס לא עולה , כבר שכחתי איך לפרמט , בכל מקרה ,

ניסיתי לעשות BOOT FROM CD אבל זה לא עובד , איך אפשר להתקין את הווינדוס?

אולי לבטל דרך הBIOS שלא יעלה דרך HARD DRIVE?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

צריך להכנס לביוס ולסדר שה-CD יהיה בעדיפות מעל הכונן הקשיח ל-boot, כך שעם ההפעלה המערכת תיגש ל-CD ככונן ראשון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה מה שיש כרגע , אבל משום מה המחשב לא מסכים איתי ובכל זאת מעלה מהHD (לא לפני שהוא עושה 2-3 ריסטים כל פעם , נגיד אם אני מפעיל אותו אני רואה ת'מסך הצבעוני של הלוח אם ואז ריסט ואז עוד ריסט ורק אז הוא מגיע לטעינה של הווינדוס)

פורסם

אוקיי...

1. באיזו מערכת הפעלה מדובר?

2. אתה בטוח שה-CD שלך עובד בכלל?

3. תבטל דרך הביוס את האפשרות של עליה מהכונן הקשיח. נראה את המחשב מנסה להעלות עכשיו משם מערכת הפעלה :twisted:

פורסם

הCD עובד , ביטלתי את ה HD , והוא נתקע , Verifying DMI Pool Data ...............

לפני שהמערכת עולה

פורסם

פשוט - תכניס את הדיסק למחשב אחר ותנסה לעשות ממנו BOOT, אם גם שם לא עולה ההתקנה כנראה שהדיסק תקול. אם הדיסק כן עולה במחשב אחר כנראה שהכונן CD שלך תקול או לא מחובר כמו שצריך ללוח אם

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

לא הבנתי, כשאתה דוחף דיסק מערכת הפעלה, הוא עולה ולא מזהה HD להתקין עליו?

איזה מערכת הפעלה אתה מנסה להתקין ועל איזה מחשב?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אתה אומר שיש לך תפריט בוט אבל ברגע שאתה מנסה להעלות את ההתקנה מהדיסק אתה נתקע על Verifying DMI Pool Data שזה בעקרון שלב אחד לפני העלאת מערכת ההפעלה מבחינת הלוח אם, משמע שאו שדיסק ההתקנה שאתה משתמש בו תקול או שכונן הדיסקים שלך תקול. מאוד פשוט, תבדוק את מה שאמרתי לך בהודעה הקודמת שלי

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

הכונן לא תקול כי לפני שפירמטתי הוא העלה את הדיסק

או שיש פה משהו שנשגב מבינתי , או שאני אנסה עם דיסק אחר ברגע שיהיה לי

• תוכן חדש...