Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה דווקא סוזוקי ולמה דווקא ה-SX4? מה הדרישות שלך מרכב?

בעיקרון חוץ מהסוויפט, סוזוקי הם רכבים יותר ישנים טכנולוגית משאר מה שיש היום בשוק.

הסיבה היחידה להעדיף אותם היא ,או ליסינג ללא בררות, או מבצעי הנחות אגרסיביים.

פורסם

utsur, סוזוקי לא נחותה מאף יצרן יפני מקביל.

הרכבים שלה אולי לא מתאפיינים במאפייני לוקסוס כאלה ואחרים, אבל אין שום בעייה או פיגור טכנולוגי ברכבים של סוזוקי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חוץ מהסוויפט כל שאר הרכבים שלהם לא הצליחו להשיג 5 כוכבי בטיחות. אם זה לא פיגור טכנולוגי אני לא יודע מה כן.

מנועים שעודכנו למשהו נורמאלי, רק לפני שנה.

פלסטיקים הכי זולים בקטגוריה, גם אם רק מחשיבים רק את היפנים.

יכולות דינאמיות של רכבים מלפני 10 שנים.

כן, האמינות טובה ביותר והתחזוקה זולה כי המכלולים פרימיטיביים(כל עוד מצאת מוסך הגון לסוזוקי-לא כזה קל).

נ.ב.

כל זה נכון חוץ מהסוויפט שלהם וכולל גם את כל הג'יפים.

פורסם

שלום.

אומנם אין לי את ההצבאק אלא את ה4 דלתות אבל רוב המכלולים והטיפולים זהים.

קודם כל אל תתיחס למשמיץ שכתב כאן -אין לו את הרכב ,והוא לא מבין על מה הוא מדבר.

לגבי הרכב:נוח אפילו בנסיעות ארוכות,יתרון לגובה הרכב בכניסה ויציאה ממנו.

טיפולים ודלק: חסכון עצום-המשפחתית הכי חסכונית על הכביש-כ13 ק"מ לליטר.

הטיפולים זולים מאוד: אין חגורת טיימינג אלא שרשרת,מסנן דלק לכל החיים,

מצתים אירידיום -החלפה כל 100K ק"מ,החלפת שמן גיר כל 120K או 11 שנים -מה שבא קודם.

שמן 10W40 בלבד אין צורך בסינטטי מלא .

תוספות לרכב שאין בהרבה משפחתיות(דגם GLX) -פתיחת הרכב והנעה עם מפתח בכיס בלבד,

גאנטים מגנזיום,אורות ערפל,אנטנה בחלון האחורי,מערכת 6 רמקולים נשלטת מההגה(המצופה עור).

תא מטען ענק ב4 דלתות אבל קטן יחסית ב5 דלתות,מנוע נמרץ 120 כ"ס מאמצע שנת 2009,

וגם אצלי בדגם 2008 האוטו זריז ללא חוסר בכח.

ביטוח זול מאוד-2300 ש"ח לדגם 2008 מקיף -קבוצת רשוי 2 .

בסך הכל רכב חסכוני שקט טיפולים זולים ,אמינות מעולה (סוזוקי) מראה יחודי ומעוצב(ע"י מהנדסי פיאט)

תמורה טובה מאוד לכסף!

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

כבעל SX4, דגם 4 הדלתות (ושתי ליאנות בליסינג בעבר) אני מצטרף לדברי YRV.

לא הבנתי אם אתה מתכוון לרכוש רכב חדש או משומש. מכל מקום - מדגם 2010 המנוע שופר - הספק 119 כ"ס והמכונית מגיבה יותר טוב (לפחות בהשאה לליאנה 107 כ"ס, שמבחינה מיכאנית דומה לדגמים המוקדמים של SX4).

לדסי צריכת דלק - ניסיוני בשימוש שהוא בעיקרו עירוני ומעט פרברי - 10 קמ"ל. בבין-עירוני כמובן הרבה יותר טוב, אבל המכונית שלי יצאה מתחום חיפה-קריות-עכו רק פעם אחת ב-15 חודש. בהשואה למאזדה 3 של אשתי אני צורך בערך שליש פחות (אבל יש גם הבדל בסגנון הנהיגה - אשתי פחות רגישה טכנית וסגנון הנהיגה שלה יותר תזזיתי משלי).

ולא לשכוח - המכונית זולה משמעותית ממקבילותיה הסטנדריות - כאשר רכשתי את הרכב לפני כ-16 חודש הברירה היתה בין 113,500 ש"ח ל-SX4 לבין 120,000-130,000 למשפחתיות הסטנדרטיות (מאזדה 3, קורולה\אוריס ודומותיהן) כאשר רמת הגימור של ה-SX4 GLX עולה על זו של הדגמים הבסיסיים, ולטעמי הוספה של 17,000 ש"ח לדגמים בעלי רמת הגימור הגבוהה לא היתה מוצדקת.

ההסתייגות היחידה שלי מרכב זה היא למי שצופה צורך בהתקנת מושב בטיחות לילד ליד הנהג, בשל חוסר אפשרות לבטל את כרית האויר הימנית באמצעות המפתח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חוץ מהסוויפט כל שאר הרכבים שלהם לא הצליחו להשיג 5 כוכבי בטיחות. אם זה לא פיגור טכנולוגי אני לא יודע מה כן.

מנועים שעודכנו למשהו נורמאלי, רק לפני שנה.

פלסטיקים הכי זולים בקטגוריה, גם אם רק מחשיבים רק את היפנים.

יכולות דינאמיות של רכבים מלפני 10 שנים.

כן, האמינות טובה ביותר והתחזוקה זולה כי המכלולים פרימיטיביים(כל עוד מצאת מוסך הגון לסוזוקי-לא כזה קל).

נ.ב.

כל זה נכון חוץ מהסוויפט שלהם וכולל גם את כל הג'יפים.

מחזק.. סוזוקי זה רכב אמין אבל די פרימיטיבי

פורסם

מדובר ברכב עם מוניטין אמינות טוב מאוד.

כמו כן, הרכב הוא בין החסכונייים על הכביש מבין המשפחתיות, יש לו מנוע זריז ושילוב טוב עם הגיר הבסיסי.

מבחינת גודל - הרוחב סביר, מרווח הרגליים בינוני.

תא המטען בדגם הארוך מצוין ובדגם הקצר בינוני. הנתון ה"בעייתי" של הרכב הוא בסיס גלגלים קצר מאוד (2.50) שמאפיין מכוניות סופרמיני, ועל כן הרכב מעט קופצני. בדגם הארוך (בגלל הזנב הכבד) פחות מורגשת הקופצניות.

הדגם הקצר לטעמי מעוצב יפה מאוד, נראה כמו ג'יפ קטן, ונותן תמורה יפה לכסף במידה והוא מתאים לצרכים.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...