Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים החלטתי כנראה שאני לוקח סיאט איביזה שנת 2010 ידנית 1400 85 כוח סוס .

אני קצת מתלבט לגבי הצבע ,האם הוא בעייתי? האם הייתם קונים כזה צבע? האם סחירות נמוכה של רכב עם כזה צבע? ויש לו גג חצי פנורמי כזה האם יש איתו בעיתיות? תקלות מוכרות?רעשים? והוא מגיע עם מושבי ספורט אשמח גם עליהם לקבל איזו חוות דעת.

מצורף תמונה של הרכב

ibiza.jpg

פורסם

צבע זה טעם אישי, לטעמי הצבע הזה מבחיל.

לגבי סחירות, לפני ששאלת ידעת את התשובה. יהיה הרבה יותר קל למכור כל צבע אחר (ולמה אין יותר כתום לעזאזל?)

פורסם

באיזה מחיר הרכב מוצע לך?

בעיות מיוחדות אין,אך מי שנסע מדווח שיש מאט רעשי רוח ברכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב מוצע לי ב62 אלף כבר סגרתי איתו הכל רק לבצע בדיקה שהכל בסדר למרות שזה 2010 אבל כבר עשינו חוזה והכל שאם הרכב תקין אז נעביר בעלות וכל זה..

המחיר טוב? לא יודע עם ציינתי אבל הרכב ידני.

פורסם
הרכב מוצע לי ב62 אלף כבר סגרתי איתו הכל רק לבצע בדיקה שהכל בסדר למרות שזה 2010 אבל כבר עשינו חוזה והכל שאם הרכב תקין אז נעביר בעלות וכל זה..

המחיר טוב? לא יודע עם ציינתי אבל הרכב ידני.

אם אני לא טועה זה הרבה פחות מהמחירון. הוא הוריד לך בגלל שחדשה נמכרת במבצע ב69000 ? (למרות שזאת בתמונה מאובזרת יותר)

פורסם

הוא אמר שהוא לחוץ למכור כי אישתו לא מסתדרת עם הרכב הידני והיא לוחצת עליו למכור..

האם מחשיד?

והוא אמר שהרכב צריך לעשות טיפול יש לכם מושג מה המחירים של הטיפולים בחברה? הרכב עוד באחריות אז אני חייב לטפל בחברה בשביל האחריות לא? וכן זה המאובזר יותר עם רמת גימור ספורט..

האם יש מצב לבעיה למכור את הרכב הזה עם כזה צבע? או שזה לא נורא וזה שווה ? כי זה עדיין לא איזה צבע ממש מוזר זה לא איזה ירוק צעקני או ורוד זוהר או כתום זוהר...

אבל עדיין יש איזו שאלה של האם...

פורסם

המבצע הוא לא 69000 אלא 70,000, ועליו מתווספים צבע בערך 1500 (כל צבע שהוא לא לבן) ורישוי, כך שהמחיר הוא 72,500 בערך.

פורסם

שווה לי? זה לא נשמע לכם מחשיד? חח תגידו איך זה הגיוני שרכב חדש 2010 המשענת ליד כבר מתפרקת?(הציר שם נשבר לו)

יש משהו מיוחד שצריך לבדוק ברכב הזה ספציפית באיביזה הידנית?דגשים מיוחדים? האם בכלל הרכב הוא אמין? בעייתי? הגיר אמין? הקלאצ' אמין או שובק מהר? סלחו לי על כל השאלות אני לא מכיר את הרכב ובכלל לא מכיר רכבים ידניים

דרך אגב אתם יודעים מחירים של טיפול בחברה לרכב זה?

חיפשתי בפורום שרשורים אבל לא ממש מצאתי

תודה רבה!!

פורסם

לא יודע מה זה SC לא רשום על הרכב שזה SC רשום רק IBIZA

וזה לא כל הגג פנורמי רק איפה שהסאןרוף ומאיפה שהגג של הרכב מכוון השמשה הקידמית מתחילה.

זה נראה כמו חצי פנורמי כזה.

זה 3 דלתות

לפי התמונה, נראה שמדובר בגרסאת SC - הגיוני? (לא זיהיתי דלתות אחוריות).

נ.ב

הגג הפנורמי כנראה מחזק את מה שאני אומר.

פורסם

אני לא בלש גדול, אבל מן ההגיון לא נראה לי שמוכר יתוודה בפני הקונה שלו שהוא לחוץ למכור את הרכב ובגלל זה המחיר הנמוך, קצת שובר כל הגיון מסחרי.

פורסם

אני לא יודע מה הגיוני ממה שהוא אמר לי אישתו לוחצץ עליו כבר למכור כי היא לא מתרגלת לידני.

בכל מקרה לפני הקניה יש משהו שצריך לבדוק ברכב? דברים מסויימים בקשר לסוג עצמו? מחלות מסויימות? הגיר הזה בעייתי או שהוא אמין? האם יש לו בכללי איזה בעיות של אמינות? או דברים שצריך לדעת?

פורסם
אני לא יודע מה הגיוני ממה שהוא אמר לי אישתו לוחצץ עליו כבר למכור כי היא לא מתרגלת לידני.

בכל מקרה לפני הקניה יש משהו שצריך לבדוק ברכב? דברים מסויימים בקשר לסוג עצמו? מחלות מסויימות? הגיר הזה בעייתי או שהוא אמין? האם יש לו בכללי איזה בעיות של אמינות? או דברים שצריך לדעת?

כמובן! בדיקה במכון בדיקה מוסמך, שאתה בוחר!!

• תוכן חדש...