Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שידרגתי את המערכת ברכב (פיג'ו 107) לדאבל דין של kenwood 4028bt והוספתי בהתחלה רמקולים מאחורה של MOREL מדגם TEMPO בגודל 6".

לאחר שבועיים עדיין לא הייתי מרוצה מהשמע אז החלפתי את הרמקולים הקידמיים (4") בקומפוננט של MOREL מדגם DOTECH מחוברים למגבר Rockford R300.4 עם סאבוופר של Rockford מדגם P3LS12 בגודל 12" שמגיע עם תיבה מקורית. (האחוריים נשארו מחוברים למערכת ללא הגברה)

אני באופן אישי מאד לא אהבתי את השמיעה ברמקולים של מורל תחילה באחוריים שבעוצמה גבוהה היו קורסים ומעוותים את הצליל שנשמע כמו קחחח קחח ולאחר מכן בקדמיים שרק בעוצמה מלאה של המערכת הם מתחילים להשמיע צליל יפה אבל אז זה נשמע כאילו הם כבר צורחים, בעוצמה נמוכה הם נשמעים עמומים וצליל לא ברור ונקי.

הבס נשמע ממש טוב ואני מאד מרוצה ממנו :twisted: וכנראה שגם המגבר עושה עבודה טובה.

את הרכיבים של המערכת בחר איש המערכות במקום שקניתי ונראה בזאפ שלפחות המגבר והרמקולים האחוריים מאד פופולאריים למרות שמעולם לא שמעתי על חברת MOREL לפני כן.

בשורה התחתונה אני מאד לא מרוצה מהשמע במערכת למרות שהושקע כבר לא מעט כסף (לטעמי):roll:. מאד חשוב לי השמע ברכב ואני מאד רוצה להגיע לאיכות שמע שאהיה מרוצה בעיקר אחר ההשקעה הגדולה. חשוב לי לציין שאני לא מבין גדול במערכות לרכב ובכלל אבל אני כן יודע להגיד אם אני אוהב את הסאונד של המערכת שאני שומע.

אני אשמח לקבל עצה כיצד לשפר את השמיעה עם המערכת הקיימת או ע"י החלפת חלק מהמרכיבים של המערכת אם יש צורך.

פורסם

יכולה להיות לך דרך ארוכה פה.

בקשר לסאונד שנשמע אצלך ברכב לפי תיאורך, זה יכול לנבוע בגדול מהתקנה לא נכונה וכיוונים לא נכונים (שוב זה בהיקפיות!)

מורל היא חברה מוכרת מאוד בתחום האודיו, והסטים שלהם לגבי אדיו לרכב ממש מומלצים פה בפורום, זאת משום שהמחיר ביחס לתמורה גדול מאוד, אלו אחלה סטים (ומשום שהם מיוצרים בארץ, כי מורל חברה ישראלית, המחיר יחסית זול).

מה שהייתי ממליץ לך לעשות זה לחזור למתקין שלך, לראות מה הולך, ויותר מזאת, להגיע למפגש אודיו הבא הקרוב לביתך. החברה שמגיעים לשם אלו אנשים שהאינטרס היחיד שלהם הוא ללמוד עוד בקשר לנושא האודיו לרכב. יישמחו לעזור לך עם המערכת שלך, ובנוסף יישמחו להשמיע לך סטים נוספים של רמקולים, וזאת בשביל שתוכל לללכת לרמקול שאופי הצליל שלו יותר מתחבר אלייך.

אני מאחל לך בהצלחה.

• תוכן חדש...