Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PUNTO HGT 2002/307 XSI 2003

aderet
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שיקרא את השרשור הקודם שלי כנראה יתפלא של שינוי הפאזה שנפל עלי..כי הוא היה על C5/מגאן 2..

מה שקרה הוא שהחלטתי שאני הולך על גיר ידני כדי לחסוך תחלואי החלפת גיר/שיפוץ גיר עתידיים שהם סכנה גדולה במכוניות אוטומטיות ותיקות..והתחלתי לחשוב יותר על צריכת דלק.

כרגע אני זומם כרגע על פונטו HGT לקניית הפיאט הראשונה שלי.

האם יש מוסך רציני מומלץ לבדיקת הרכב הזה שאתם מכירים..כזה שמכיר את הרכב על בוריו.. כדי שאוכל לעמוד על טיבו עוד לפני בדיקת השילדה וכיסוי התחת בקומפיוטסטס"?

האם הוריאטור שמדברים עליו הוא וריאטור כמו שיש בקטנועים אוטומטים(עם גיר רציף ?!) האם זהו מאפיין יחודי לפונטו HGT?

עוד אופציה היא 307 XSI שאני יודע שהיא תהיה נוחה יותר ופחות "ספרטנית" מהפונטו אך יקרה יותר לקניה.

אם אלך על הצרפתיה אני אבדוק אותה במוסך גבע.

מי תהיה יותר יקרה לאחזקה בתנאי שמדובר באקזמפלר במצב טוב יחסית לשנתון?

התקציב שלי הוא 30000 לערך לא יותר לצערי.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

לא כמו הווריאטור שיש בקטנועים.

זה חלק שאחראי על מערכת תזמון השסתומים המשתנה. קיים גם במנועים אחרים של אלפא רומיאו.

!AWDSOME

• תוכן חדש...