Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבה עגלה הידראולי נשבר לי בשימוש ראשון!

enash
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קניתי אותו לפני חודשיים עם קניית הרכב (בורה) במבצע ב 100 ש"ח.

אתמול בא לי לנסות אותו, הוא לא עבד חלק נתקע לפעמים למרות ששיחררתי אוויר

בזמן הרמת הרכב הוא התקדם קצת קדימה עם כל הרמה ושבאתי להחזיר אותו להוריד את האוטו,

הגלגלים שלו הסתובבו לצדדים וככה הוא נתקע ולא ירד כי היה צריך לחזור אחורה עם הורדת הרכב.

זו היתה פשלה ראשונה, נתקעתי עם רכב מורם לא יודע מה לעשות.

פשלה שניה ניסיתי להרים עוד פעם, אבל המגבה נתקע, ניסיתי בכח והוא נשבר.

אז אולי באמת לא הייתי מיומן ועל הבוקר מסטול ולא ער מספיק לפעולה כזאת אבל נראה לי המוצר לא טוב ולא אמין.

מה דעתכם? למי יש כזה? איך, מרוצים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סה"כ עושה את העבודה מעל ומעבר ביחס למחיר הרצפתי שלו.

כמובן שבכל עבודה אני לא מסתפק בג'ק כזה או אחר ותומך את הרכב בבוקים יעודיים (גם גרושים)

יכול להיות שלא סגרת את השסתום של ההורדה לפני שניסית להרים עוד קצת?

הגלגלים הקטנים הם לקישוט, הגלגלים עם העומס אלה הגדולים יותר, והם לא חופשיים להסתובב. גם לא נראים יותר מדי רציניים.

בפורומים של הג'יפים ממליצים על מגבה 16 טון שעולה כמה גרושים יותר. בדיעבד הייתי קונה אחד כזה, ויכול להיות שזה מה שאעשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברשתות "עשה זאת בעצמך" יש מבצעים עונתיים על הג'ק עגלה הזול הזה.

עוד כמה גרושים ובמקומות יותר רציניים, אני מכיר למשל את ל.כ. עודפים (ליד צריפין ויש סניף בצפון), ותרכוש לך כלי שישרת אותך לשנים נאמנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...