Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאיש סטנדרטי מכונית סטנדרטית. כל אחד והסטנדרטים שלו :lol:

אל תתפוס אותי על המילה, עד כמה שאני זוכר באיזור ה-1.8 מליון שקלים.

זה יישמע מוזר אבל בשקלים 1.8 מליון שקלים מרגיש הרבה יותר יקר מ-3.7 מליון דולר הונג קונגי (זה בעצם אותו סכום).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בינגו

במדינה הלבנטינית שטופת השמש http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3555877,00.html

דגם פרארי ה"זול" ביותר שישווק בישראל הוא הקליפורניה, שיעלה 1.6 מיליון שקל. הקליפורניה מצוידת במנוע שמפיק 460 כוחות סוס, מזנקת מ־0 ל־100 קמ"ש ב־3.9 שניות ומגיעה למהירות סופית של 310 קמ"ש. לצדה תימכר פרארי 458 במחיר של 1.8 מיליון שקל. ה־458 מזנקת ל־100 קמ"ש ב־3.4 שניות ומגיעה למהירות מרבית של 325 קמ"ש. למי שמחפש מכונית עם יותר כוח, דגם ה־599 פיוראנו יימכר ב־2 מיליון שקל. מנוע הפיוראנו, שפותח על ידי מחלקת המרוצים של פרארי, מפיק 612 כוחות סוס שמזניקים אותה ל־100 קמ"ש ב־3.7 שניות עד מהירות מרבית של 330 ק"מ לשעה. הרכב הבכיר ביותר בדגמי פרארי שישווקו בארץ הוא פרארי FF, המכונית הראשונה שפרארי משווקת עם מערכת הנעה כפולה. ה־FF, המצוידת בגרסה משודרגת של מנוע ה־599, תעלה 2.2 מיליון שקל

לא כתוב זמני אספקה מקווה שיותר מהר מ 3 שנים. :-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישששששששש(ה)!

שווה לחיות בישראל, אפשר לקנות פרארי באותו מחיר שהיא נמכרת בהונג קונג!!!!

יאללה, אני חוזר לארץ!

בנצי,אבי ושאר עוכרי ישראל, אתם איתי ? חוזרים לארץ ?

אפשר לשיר גם "הבאנו שלום עליכם" ולמחוא כפיים בנחיתה ?

איך בזבזנו את זמננו בגולה, עזבנו משפחה, חברים, מקומות אהובים, כל זה כדי לקנות פרארי 458 ובסוף בארץ מוכרים אותם באותו כסף!

אה רגע.......נזכרתי למה עזבנו את הארץ.

כי בארץ אני אוכל לקנות רכב ב-1.8 מליון שקל בעוד 80,000 שנה וגם זה אם אחיה ברמת חיים של פליט סודני.

בהונג קונג אני מחר יכול לשים הזמנה לרכב באותו שווי, קצת מזומן וקצת בהלוואה עם ריבית כל כך נמוכה שגם אחרי ההחזר החודשי אני עוד אחסוך כסף בכל חודש לאחר הוצאות.

בהונג קונג אני לא אצטרך לדאוג איפה להחנות אותה מחשש שיפתחו עליה דלתות, אני לא אצטרך להנמיך את המערכת מחשש שיפרצו ויגנבו לי אותה, בהונג קונג אני יכול להכנס איתה לקניון ולא לחפש חניה כי אני ממהר אז פשוט להעמיד אותה באמצע הכביש ולבקש מהבחור בכניסה לסופר לחפש לי חנייה ושישמור את המפתחות (בלי לקחת קבלה או אישור על לקיחת הרכב) וכל זה בידיעה שביציאה מהסופר הבחור ימסור לי את המפתחות ויגיד לי איפה הרכב חונה (סיפור אמיתי, אתמול עשיתי את זה כי מיהרתי לקנות סופגניות להדלקת נרות בבייתי עם חברים) וכשמישהו יצלם לי את המכונית לא אצטרך לבקש ממנו לערוך ולמחוק את המספר רישוי מפחד שגנבים יאתרו אותי ויגנבו לי את הרכב.

זה למה.

ישה, אל תחפש לעורר את הדיון הזה כל פעם מחדש, אני מאוד אוהב את ישראל אבל במקביל יכול למצוא לך אלף סיבות למה כדי לבחור צעיר לנסות את מזלו בחו"ל או במקרה שלך למה כדי לאבא כן לעודד את ילדיו לצאת ולהתנסות בחו"ל (אגב, לא פונקציה רק של כסף).

אני האחרון שיעודד ירידה מהארץ, הארץ מאוד יקרה לי, אבל כאן גם הבעיה, הארץ מאוד יקרה.

פורסם

איפה ה"ריסק" ואיפה מה שקרה?

אם הוא מכניס אותה למוסך, מתקן אותה, והולך למכור אותה, הוא ממש אבל ממש לא ריסק אותה. עוד כותרת מנופחת בשביל רייטינג.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ישששששששש(ה)!

שווה לחיות בישראל, אפשר לקנות פרארי באותו מחיר שהיא נמכרת בהונג קונג!!!!

יאללה, אני חוזר לארץ!

בנצי,אבי ושאר עוכרי ישראל, אתם איתי ? חוזרים לארץ ?

אפשר לשיר גם "הבאנו שלום עליכם" ולמחוא כפיים בנחיתה ?

איך בזבזנו את זמננו בגולה, עזבנו משפחה, חברים, מקומות אהובים, כל זה כדי לקנות פרארי 458 ובסוף בארץ מוכרים אותם באותו כסף!

אה רגע.......נזכרתי למה עזבנו את הארץ.

כי בארץ אני אוכל לקנות רכב ב-1.8 מליון שקל בעוד 80,000 שנה וגם זה אם אחיה ברמת חיים של פליט סודני.

בהונג קונג אני מחר יכול לשים הזמנה לרכב באותו שווי, קצת מזומן וקצת בהלוואה עם ריבית כל כך נמוכה שגם אחרי ההחזר החודשי אני עוד אחסוך כסף בכל חודש לאחר הוצאות.

בהונג קונג אני לא אצטרך לדאוג איפה להחנות אותה מחשש שיפתחו עליה דלתות, אני לא אצטרך להנמיך את המערכת מחשש שיפרצו ויגנבו לי אותה, בהונג קונג אני יכול להכנס איתה לקניון ולא לחפש חניה כי אני ממהר אז פשוט להעמיד אותה באמצע הכביש ולבקש מהבחור בכניסה לסופר לחפש לי חנייה ושישמור את המפתחות (בלי לקחת קבלה או אישור על לקיחת הרכב) וכל זה בידיעה שביציאה מהסופר הבחור ימסור לי את המפתחות ויגיד לי איפה הרכב חונה (סיפור אמיתי, אתמול עשיתי את זה כי מיהרתי לקנות סופגניות להדלקת נרות בבייתי עם חברים) וכשמישהו יצלם לי את המכונית לא אצטרך לבקש ממנו לערוך ולמחוק את המספר רישוי מפחד שגנבים יאתרו אותי ויגנבו לי את הרכב.

זה למה.

ישה, אל תחפש לעורר את הדיון הזה כל פעם מחדש, אני מאוד אוהב את ישראל אבל במקביל יכול למצוא לך אלף סיבות למה כדי לבחור צעיר לנסות את מזלו בחו"ל או במקרה שלך למה כדי לאבא כן לעודד את ילדיו לצאת ולהתנסות בחו"ל (אגב, לא פונקציה רק של כסף).

אני האחרון שיעודד ירידה מהארץ, הארץ מאוד יקרה לי, אבל כאן גם הבעיה, הארץ מאוד יקרה.

יש לי מזוודה מוכנה, אבל בוא נשאיר את זה ככה.

אכן היתרון הגדול ביותר הוא המימון הנוח. זה משהו שאי אפשר להבין בישראל.

haters will hate

פורסם

ואני אומר: מעטים הם אלו שיצא להם לנהוג על אחת, מעטים עוד יותר הם בעלים של אחת. אבל הכי מעטים - הם אלו שיצא להם לרסק אחת :-P

אני חולק על דעתך המלומדת ידידי, הכי מעטים זה הבחור שריסק אחת תוך 6 שעות...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, כך או כך, אין ספק שבן אדם שיגיד לך "ריסקתי למבורגיני" יזכה ממך לאיזשהי יריאת כבוד לא מוסברת :lol:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

יש רק בנאדם אחד בעולם שזכאי ליראת כבוד אודות ללמבורגיני שיש לו, או יותר נכון היתה לו- מדובר באיש העסקים הסיני שהתעצבן על השירות של היבואן ועוד יותר התעצבן מתגובת מחלקת השירות של היצרן ובעקבות כך שכר צוות הריסה שבשידור חי ישבור במכות פטיש את הלמבורגיני גאיירדו שלו.

יש שיגידו שהוא מטומטם כי ״מי הורס רכב כזה יקר בכוונה״ אבל מתוך היכרות עם המנטליות הסינית, לבנאדם יש כל כך הרבה כסף שזה בכלל לא מדגדג לו, העיקר לעשות נזק תדמיתי ליבואן וליצרן. 

פורסם
יש לי מזוודה מוכנה, אבל בוא נשאיר את זה ככה.

אכן היתרון הגדול ביותר הוא המימון הנוח. זה משהו שאי אפשר להבין בישראל.

"המימון הנוח" כהגדרתך, זו הסיבה המרכזית למה עד לפני כמה חודשים היו נסגרים אצלכם בנקים חדשים כל שבוע .

תסתכל על ה'motor city' שלכם והפרברים הסובבים אותה, ותיווכח בתוצאותיו של 'המימון הנוח' הזה והשלכותיו ההרסניות.

היפר-אינפלציה זו כבר לא מילה גסה בקרב כלכלנים בארה"ב. :idea:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אני לא התכוונתי לעורר את הויכוח

אבל למען ההגינות

מימון נוח יש גם כאן וניתן לרכוש רכב במימון מלא ובשערי ריבית נמוכים . כל העולם היום בשערי ריבית ברצפה.

מזכירך עידן שרשור שבזמנו הבאת על סובארו STI ואיך כאן היבואן הלבנטיני גונב את לקוחותיו.

והנה בפרארי שני היבואנים בעזרת השלטון גונבים אותנו.

האם יש כאן מיזם שבו ניקח מההקצאה לישראל ונעביר לתור הממתינים 3 שנים באי שלך.

אני מאמין שמשלמים סכום טוב לקיצור התור.

וראיתי שגם הלמבו "מוצרלה" בשרשור כאן עולה 380K בדולר בUSA

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
"המימון הנוח" כהגדרתך, זו הסיבה המרכזית למה עד לפני כמה חודשים היו נסגרים אצלכם בנקים חדשים כל שבוע .

תסתכל על ה'motor city' שלכם והפרברים הסובבים אותה, ותיווכח בתוצאותיו של 'המימון הנוח' הזה והשלכותיו ההרסניות.

היפר-אינפלציה זו כבר לא מילה גסה בקרב כלכלנים בארה"ב. :idea:

בולשיט, אתה חי פה ? לא, אז אל תקשקש. המימון הנוח ניתן לאנשים עם דירוג אשראי גבוה, מה שאומר אנשים שמרוויחים לא רע ועומדים בתשלומים. עם צ'ק על סך $500 דולרים הוצאתי רכב מסוכנות, לפני פחות משנה, ריבית של 2.9, לפני פחות משנה אחרי שהכלכלה "נפלה". למה? כי דירוג של למעלה מ780 לא בא בקלות.

הכלכלה נפלה כי אנשים התחילו לקפוץ מעל הפופיק, זה למה, הציבור הוא הבעיה, כשאדם מתחייב לתשלומים בצורה כזאת שהתשלומים מהווים 90 אחוז מההכנסה אז שלא יתלונן. נתנו פה משכנאות לאנשים עם דירוג אשראי נמוך בתנאים יותר מדי טובים.

haters will hate

פורסם

ישה ידידי,

סלח לי, אבל אתה תלוש מהמציאות אם כך אתה חושב שהדברים מתנהלים בסכומי כסף הנ"ל.

אני מזמין אותך להגיע לסוכנות פרארי בישראל (שעדיין לא נפתחה אבל כבר מכרה מכוניות...עוד לפני שנפתחה...עוד לפני שמישהו בכלל יודע איך ליצור איתם קשר) ולבקש נסיעת מבחן על ה-458 אותה אתה כביכול רוצה לרכוש.

התגובה שתקבל תייצג את ההבדל בין ישראל לבין הונג קונג.

ואגב, לא משלמים שום תוספת בשביל "לתעדף" את ההזמנה שלך, רק להכיר את האנשים המתאימים, יד רוחצת יד, אתה תקדם לי את ההזמנה, אני מחר אמכור לך חצי מליון דולר אמריקאי ואזרוק לך עוד חצי אחוז הנחה, כולם מרוצים.

שי,

מה שכתבת נכון בהחלט, עבור אזרחי ארצות הברית, לא עבור עובד זה.

בדיוק כמו שמצב הבנקים בישראל לא ממש מעניין את האמריקאי שעובד בישראל ברילוקיישן, כך לא מעניין את הישראלי שנמצא ברילוקיישן בארצות הברית.

מעבר לזה, כוונתי המרכזית היתה שבעוד בישראל ייקח המון שנים לבנות הון של 1.8 מליון שקלים, בחו"ל אפשרי להגיע להון כזה בתוך 5-6 שנים (שוב, בתור זר בחו"ל, לא מדבר על תושב מקומי).

פורסם

בהוכחת יכולת מימון בכל מקום בעולם יכבדו אותך ( לא אותך את כספך בעצם )

אז אם יש הקצאה של 10 מכוניות לישראל אז אולי יתעדפו את אלה שיש להם גם קשרים וגם כסף.

בכל מקרה אחר שיש אספקה ללא מגבלה רק הכסף מדבר.

גם אתה אם אני לא טועה בשרשור שבחנת כמה רכבי על נתקלת בסרוב ורק שהצגת אח"כ כרטיס אשראי "מכובד" יותר ניאותו לדבר איתך.

אותי לימדו בכלכלה שיש מוצר במחסור ויש ביקוש ,אנשים מוכנים לשלם מחיר אקסטרא כדי לקצר את התור ואת זה הם משלמים לממתין אחר בתור שיוותר על תורו.

גם סוג עיסקה שאתה תיארת הוא סוג של תשלום.

כמובן שיש גם את הדרך של קשר עם מישהו מהסוכנות וכפי שנאמר במחוזותינו " אם יש קשרים לא צריך פרוטקציה" שבטח מוכרת לך.

ושוב אתה חוזר על הטענה שהיא נכונה בדיוק כמו הטענה הנכונה על קרוב המשפחה שלך

אותו אחד לא מהווה דוגמה אלא הוא היוצא מהכלל כאן , וכך גם מצבך, ואשריך.

חפש שרשורים בהם תיארת את מצבך לפני שנתיים לא הלכת עם האף בעננים.

אז תודה לאל על מזלך וגם על כישוריך.

כי התמונה הייתה יכולה גם להיות אחרת לחלוטין.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...