Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק כמו שמצב הבנקים בישראל לא ממש מעניין את האמריקאי שעובד בישראל ברילוקיישן, כך לא מעניין את הישראלי שנמצא ברילוקיישן בארצות הברית.

למה לעזאזל שאמריקאי יעשה רילוקיישן לישראל :-P ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאל את הגריר וכל צוות השגרירות האמריקאית למה?

שאל גם מנהלים בכירים שמנהלים כאן חברות בינלאומיות.

בדיוק מאותם הטעמים של הישראלי שעושה רילוקיישן לחו"ל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מעולם לא הצגתי שום כרטיס אשראי וגם לא התבקשתי לכך באף אחת מהסוכנויות.

אני לא חוזר על שום טענה ולא הזכרתי כלל את קרוב המשפחה שלי.

גם לפני שנתיים, בתקופה שלדברייך לא הייתי עם האף בעננים, למרות שלא הרווחתי הרבה כסף במושגי חו"ל עדיין השכרתי הרבה מעל מה שחברים שלי השתכרו בארץ וחייתי יפה מאוד וביליתי ונהנתי הרבה ממה שיכולתי בארץ, גם אז וגם היום אני לא עם האף בעננים, אני מודה כל הזמן על מה שיש לי, משתדל להנות מהחיים, לחסוך מה שאפשר ועל הדרך גם לעזור לאחיי הגדולים (להם יותר קשה מאשר לי ולכן כמשהו שלקחתי על עצמי- 10% ממה שהרווחתי בסוף השנה אני נותן לאחיי והכי שמח בעולם שאני יכול לאפשר לעצמי את זה).

בחזרה למה שכתבת, גם אם ה-458 תעלה בארץ כמו בהונג קונג, עדיין בהונג קונג אתה תוכל להרשות לעצמך את הרכב הזה ה-ר-ב-ה לפני שזה יקרה בארץ פשוט כי בתור זר בחו"ל אתה תשתכר יותר מאשר מקומי בארץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
האמת שפרארי דווקא כן משחררים מכוניות למבחן אבל נראה לי שטעיתי כששלחתי להם את המייל מהמייל האישי שלי במקום מהמייל של מקום העבודה, אבל לא נורא, זה יתוקן.

297929_10150310349209962_678659961_8226965_142656645_n.jpg

מכאן .הזכרון כבר לא כמו פעם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש רק בנאדם אחד בעולם שזכאי ליראת כבוד אודות ללמבורגיני שיש לו, או יותר נכון היתה לו- מדובר באיש העסקים הסיני שהתעצבן על השירות של היבואן ועוד יותר התעצבן מתגובת מחלקת השירות של היצרן ובעקבות כך שכר צוות הריסה שבשידור חי ישבור במכות פטיש את הלמבורגיני גאיירדו שלו.

יש שיגידו שהוא מטומטם כי ״מי הורס רכב כזה יקר בכוונה״ אבל מתוך היכרות עם המנטליות הסינית, לבנאדם יש כל כך הרבה כסף שזה בכלל לא מדגדג לו, העיקר לעשות נזק תדמיתי ליבואן וליצרן. 

אוי איך הסרטון הזה כאב לי.

מעניין איך הסיפור נגמר ומה עשו בשבילו.

אגב יש באינטרנט אתר שלם על בחור שקנה למבורגיני ומתלונן על הרכב שבאמצע נסיעה פשוט נשבר הג'אנט והרכב הוטח לאחד הצדדים ונהרס, ולאחר חיפוש שלו מצא עוד עשרות כאלה רק על למבורגיני, מדגמים מורסילאגו וגאייארדו.

ממה שאני זוכר הוא בתביעות איתם כבר שנים ומביא בכל פעם דוגמא אחרת על למבורגיני מהסוג הנ"ל שפשוט שבקו חיים או גרמו להרג בגלל הסיבות האלו, כנ"ל גם בגלל דליקה פתאומית ברכב.

מזל שתמיד אהבתי הכי את הדיאבלו :)

Opel Adam S 2017

פורסם
למה לעזאזל שאמריקאי יעשה רילוקיישן לישראל :-P ?

אני אישית פגשתי אמריקאי שעשה ריילוקיישן לארץ והוא לא עובד שגרירות(לפחות ממה שאני יודע חח).

פורסם

יש לא מעט אמריקאים וזרים בכלליות ברילוקיישן בארץ.

ישה הבנתי למה התכוונת, זה עדיין לא אומר כלום (רמז, בישראל כנראה לא תיהיה בכלל מכונית מבחן).

ברשותך אני נוטש את הדיון הזה כי הוא כבר נטחן דק בהגזמה.

שבת שלום

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הוא אומר שהוא עני ועדיין גר בבית שבארץ בחיים לא יהיה לרובנו (בית קרקע עם גאראז').

סביר להניח שהבית ממוקם בפרבר מרוחק ולא בתוך העיר, וגם על משכנתא טובה.

גם בארץ בעלי משכורות סבירות-פלוס, נגיד בעל ואישה שמכניסים ביחד 15K, יכולים לעמוד במשכנתא על בית צמוד קרקע בפריפריה שבצפון ודרום הארץ, בערים כמו עפולה/כרמיאל וכולה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
סביר להניח שהבית ממוקם בפרבר מרוחק ולא בתוך העיר, וגם על משכנתא טובה.

גם בארץ בעלי משכורות סבירות-פלוס, נגיד בעל ואישה שמכניסים ביחד 15K, יכולים לעמוד במשכנתא על בית צמוד קרקע בפריפריה שבצפון ודרום הארץ, בערים כמו עפולה/כרמיאל וכולה.

וזה בדיוק 40 דקות נסיעה מהעיר הגדולה הקרובה לעבודה?

ממש לא - שם פרברים זה כ 40 דקות נסיעה ובית קרקע עם גראז' במחיר מאוד נוח יחסית להכנסה, לעלות דלק, רכב וכו'.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...