Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא. מצד שני - אין לי מסמך המאשר אחריות על רמקולים.

אז על סמך מה אתה טוען שאין אחריות על רמקולים ? בגלל שניתן לעלות את הווליום בפיק למכסימום ואולי לדפוק את הרמקול ?

אני חוזר על דבריי - יש אחריות.

איזה כייף לי :)

פורסם

דווקא לגרמנים (סיאט VW סקודה), יש אחלה מערכות!

לדעתי יש אחריות, זה פגם בייצור, אצלי בקוואליר הרמקולים בני 16, ורק השנה אחד האחוריים הפסיק לעבוד.

פורסם

אוקי אז עדכון לגבי החלפת הטוויטר בסיאט, קפצתי למוסך צמפיון בנתניה, דברתי עם אבי מנהל המוסך ,הוא ביקש לבדוק ,לאחר בדיקה קצרה הוא אמר אין כל בעיה ,נזמין לך את הטוויטר . להפתעתי הרבה התהליך לא היה מצריך יותר מדי כאב ראש כמו שחשבתי שאני הולך לבקש משהו מצמפיון.. השירות היה מהיר ואיכותי.

פורסם
מרק, יש הבדל ע-צ-ו-ם בין הר"ד עצמו לבין רמקולים. את הר"ד בוודאי שהם יחליפו!

אז על סמך מה אתה טוען שאין אחריות על רמקולים ? בגלל שניתן לעלות את הווליום בפיק למכסימום ואולי לדפוק את הרמקול ?

אני חוזר על דבריי - יש אחריות.

אוקי אז עדכון לגבי החלפת הטוויטר בסיאט, קפצתי למוסך צמפיון בנתניה, דברתי עם אבי מנהל המוסך ,הוא ביקש לבדוק ,לאחר בדיקה קצרה הוא אמר אין כל בעיה ,נזמין לך את הטוויטר . להפתעתי הרבה התהליך לא היה מצריך יותר מדי כאב ראש כמו שחשבתי שאני הולך לבקש משהו מצמפיון.. השירות היה מהיר ואיכותי.

אדון RS,

אז מה יש לך להגיד עכשיו ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אדון מרק היקר, מה אני אומר? התמזל מזלו - לי זה לא קרה. אני פשוט החלפתי כבר רמקולים לבדי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כשאבא שלי קנה את הגולף החדשה שלנו לפני 5 שנים (כבר לא חדשה חח)

אז היה לו בעיה שהרמקול הגדול מצד הנהג, לפעמים עובד, לפעמים לא עובד, במוסך בדקו בדקו, בסוף החליפו לו רדיו דיסק ונפתרה הבעיה, וכמובן שיש אחריות לרמקולים וכדומה..

בכל אופן, אולי גם אצלך הבעיה ברדיו דיסק או בחיזוקים או כל בעיה.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
זה ממש לא שאלה של מזל מכיוון שהרמקולים כלולים באחריות ממני באחריות.8)

מרק, אני לא אתווכח איתך בכלל, זה חסר טעם.

הנה החלק העובדתי - היה לי בעיה עם שני הטוויטרים באיביזה (דאז) ובמרכזי לא הסכימו להחליפט בטענה שאין אחריות על רמקולים.

מנגד, כן ציינו שבמידה ויש ר"ד מקורי - האחריות תופסת עליו (ובזמנו הותקנו ר"ד בהתקנה מקומית של רדיו מילאנו כך שזה לא עזר לי במיוחד).

העניין נסגר בכך שמאסתי מהיחס / השירות המזלזל, ובסופו של דבר רכשתי סט קומפוננט איכותי משמעותית, וזהו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...