Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי אחריות יצרן לרמקוליים מקוריים ברכב חדש

OMER1986
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכם, ברשותי רכב מסוג סיאט איביזה שנת 2010 ברכב קיימת מערכת סטריאו מקורית ושש רמקולים מקוריים,

לאחרונה אני שם לב שיש רעשי צרצור מהטוויטר השמאלי , ממש צרצור שמפריע להאזין למוזיקה, יש לציין שברכב אין מגבר או כל מערכת שהותקנה .. שאלתי היא האם האחריות של הרכב כוללת גם תקלות כאלה , האם הם יחליפו או שיחפשו בעיות?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרק, אל תהיה כל כך בטוח וסמוך.

ידידנו, גש למוסך ותאמר להם זאת. לאחר מכן תעדכן אותנו בתשובות שקיבלת.

במידה ויחליפו לך רמקולים - כל הכבוד. אני בספק רב, הם כבר ימצאו איזה בלוף כדי להפיל זאת עליך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מקווה שלא יעשו בעיות ,למערכת לא מחובר אף מגבר או מכשיר שיכול לגרום לנזק ,לא נראה לי לעניין שטוויטר יהרס לאחר שנה וחצי ..נקווה לטוב מהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרק, אל תהיה כל כך בטוח וסמוך.

ידידנו, גש למוסך ותאמר להם זאת. לאחר מכן תעדכן אותנו בתשובות שקיבלת.

במידה ויחליפו לך רמקולים - כל הכבוד. אני בספק רב, הם כבר ימצאו איזה בלוף כדי להפיל זאת עליך.

לפי החליפו במסגרת האחריות את מערכת השמע RCD300 בחדשה ויתרה מזאת קיבלתי בונוס גם תמיכה ב-MP3 כאשר במערכת המקורית האופציה לא הייתה קיימת.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאני קניתי רמקולים (להגברה) ביותר מ-14,000ש"ח ושאלתי על אחריות נאמר לי שעל רמקולי אין אפילו אחריות לדקה-מהרגע שאני יוצא עם הרמקולים מהחנות נגמרת האחריות.

עלות הרמקולים ממש זניחה ברכבים, כך שאני לא מאמין שיעשו בעיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי היבואן לא יתקן את התקלה מכיוון שתמיד אפשר להאשים את הלקוח בכך ששמע מוזיקה בווליום גבוה מדי שעשה נזק לרמקולים. אם המערכת המקורית הייתה נדפקת, כפי שרמז מרק10, זה עניין אחר.

אבל רמקולים - אני בספק..

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי החליפו במסגרת האחריות את מערכת השמע RCD300 בחדשה ויתרה מזאת קיבלתי בונוס גם תמיכה ב-MP3 כאשר במערכת המקורית האופציה לא הייתה קיימת.

מרק, יש הבדל ע-צ-ו-ם בין הר"ד עצמו לבין רמקולים. את הר"ד בוודאי שהם יחליפו!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרק, יש הבדל ע-צ-ו-ם בין הר"ד עצמו לבין רמקולים. את הר"ד בוודאי שהם יחליפו!

בוודאי שיש הבדל ק-ט-ן אבל עדיין זה חלק אינטגרלי שהגיע עם הרכב שלא חלים עליו חוקי הבלאי כגון צמיגים, רפידות...

האם יש ביידך מסמך המאשר שרמקולים לא כלולים באחריות הייצרן ?

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אמור להיות מסמך שמאשר אחריות על רמקולים.

האחריות היא על הכל, למעט פרטים שצוין לגביהם באופן מיוחד שהם לא כלולים באחריות + חלקי בלאי + מקרים של שימוש לא סביר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...