Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא חלקים חדשים ומשרד התחבורה

erand70
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

טוב, הכותרת זה בהמשך לטופיק הקודם

ככה זה הולך

עד היום לא היו לי בעיות או טענות למשרד התחבורה, אכן לוקח זמן וטירחה לקבל האישורים, אבל מבחינתי אני רואה בזה חלק מהתחביב והעניין.

יש לי רכב עם גג נפתח, כלומר קבריולט ולא סתם חור בגג.

כמובן שזה מקורי ולא איזה אילתור מקומי

כמובן שברשיון הרכב כתוב במפורש "גג נפתח" - רשיון שמנפיק משרד התחבורה למי שלא מכיר

יבאתי את הגג בד מחו"ל, חדש לחלוטין כדי להחליף (היה מחיר טוב)

כמו ילד טוב שלחתי את כל הטפסים כולל צילום רשיון בו מצוין האמור לעיל

אחרי שבועיים שלושה חוזרת הבקשה בדואר אם דרישה להמציא אישור ממוסך מורשה שאכן לרכבי גג נפתח

טלפונים למשרד ועונה לאה הנחמדה, והיא אומרת שנכון שהם עונים בין 13:00 ל 15:00 אבל דוקא הבחור שיכול לענות על בעיות יוצא הביתה ב 13:30 (והיה כבר 14:00 כי לקח שעה עד שענו שם כמובן)

חשבתי שכבר יותר מהר ללכת למוסך ולהביא אישור כזה, אז למחרת ניסיתי

מוסך ראשון מסתכל מנהל המוסך על האוטו, מתקשר ומסתודד, ובסוף חוזר אלי ותוך אי נעימות אומר שלא מוכן לתת לי אישור, למה אני משתומם, הרי כל טמבל יכול לראות שהרכב מקורי עם גג נפתח ואפשר בקלות לאמת מספר שילדה?

הוא מסמיק ואומר לי שהוא לא רוצה להתעסק עם משרד התחבורה, שהאישור הזה זה אחריות גדולה, ובכלל המוסך משנת 2000 והרכב משנת 1990 אז הוא לא מכיר אותו ולכן לא יכול לאשר (שילך לעבוד בקומדי סטור, הבדרן), ואני מזכיר זה מוסך מורשה.

מוסך שני אומר לי שגם הוא לא רוצה באחריות להנפיק אישור כזה, משרד התחבורה וכו' (כאילו שמשרד התחבורה איכפת לו מהם), ובכלל אני לא מטפל ברכבי אצלו אז למה שהוא יתן לי אישור, דוקא שמחתי ואמרתי לו שאף מוסך מורשה לא רוצה לטפל ברכב שלי כי הוא ישן ואני אשמח לטפל אצלו, אולי בכל זאת, הוא המשיך לסרב ואמר שהוא לא מכיר אותי ואולי אני מביא סמים או חומרי נפץ (דרך אגב אני כבר מעל גיל 40 ונראה לפלף למדי כך שלא הבנתי אותו כל כך)

נסיון אחרון כמעט במוסך הבא הניב הצלחה דוקא, היתה שם אחראית שידעה בדיוק מה לעשות ואיך להשיג האישור מהיבואן (דרך אגב הרכב ביבוא אישי כך שהיבואן לא קשור) רק שזה עלה לי 175 שח ויהיה רק מחר.

בסוף קיבלתי האישור ומחר בדרך לנתב"ג לשחרר

סתם עוד סיפור

אי אפשר להסביר למה משרד התחבורה לא מאמין למה שהוא עצמו כותב ברשיון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה לשמוע קטע מצחיק ומטומטם עד כדי שבא לבכות. עד לא מזמן משרד התחבורה לא היה מאפשר העברת בעלות עם תעודה אחרת מלבד תעודת זהות. תשכח מלעשות העברת בעלות עם רישיון נהיגה, דרכון, חוגר, תעודת מילואים, תעודת שוטר או השם ירחם מה לא. רק תעודת זהות. קטע שמשרד התחבורה לא מכיר בתעודות שהוא עצמו מנפיק, קרי רישיון נהיגה.

אגב, שמעתי על כמה חברה כאן שהשתמשו ברישיון נהיגה בשביל העברת בעלוץ אבל אני בספק אם זה עבד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיום אפשר להעביר בעלות עם רשיון נהיגה מהסוג ה"חדש" עם התמונה האיכותית(נניח).

בקשר לנושא--:brickwall:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיום אפשר להעביר בעלות עם רשיון נהיגה מהסוג ה"חדש" עם התמונה האיכותית(נניח).

בקשר לנושא--:brickwall:

לא נכון !!!

תעודת זהות כחולה בלבד, ואפילו לא דרכון.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אליה, אולי יש לך עיניים יפות, מבט כובש ואישיות של סטיב מקווין?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אולי. בטוח.

:lol:

אבל גם כששאלתי ב-*5678 אמרו לי שכן, אפשרי(וכמו שאמרתי, בשטח זה מבוצע).

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...