Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקוע עם רכב למכירה, והרכב החדש מגיע מוקדם מהצפוי.

nir malik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

מי שזוכר פירסמתי לפני כמה שבועות בקשר לאוקטביה ובסוף הזמנתי את הדגם המפואר של המנוע 1800 טורבו עם כול מיני תוספות.

הובטח לנו שהרכב יגיע לארץ בתאריך 27.1.12 והתקשרו אלינו היום שהרכב הגיע לארץ כבר וצריך לשלם להם את הכסף כדי שהרכב יצא לכיוון הסוכנות בבאר שבע.

אני כבר 4 שבועות מפרסם את הרכב הישן מאזדה 6 (שנת 2010 דגם הלקצורי המפואר 5 דלתות במצב מצוין עם 22 אלף ק''מ) ופשוט השוק מת!!

כמעט ואין טלפונים ומי שמתקשר מבקש המון מתחת למחירון (126 אלף שקל) דורשים בסביבות 110 לא יותר.

סוכניות רכב וליסינג לא מוכנים לתת לנו על האוטו מעל 105 אלף שקל למרות שהאוטו במצב מצוין!

אני כבר אבוד עצות מה לעשות?לחכות עד שיגיע ה"פרייאר" שיסכים לשלם סכום נורמלי 117 אלף פלוס מינוס אפשר להתפשר.

או שפשוט למכור את זה למי שירצה גם במחיר נמוך של 110.

שנה שעברה קרה לי מקרה דומה ונתקעתי עם 2 מאזדה 6 כמעט 5 חודשים!!

מבקש את עזרתכם ורעיונות.

שבת שלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

שכחת רק לציין שהרכב יד שניה ולכן הקושי.

במצב השוק של היום, וובהתחשב בעובדה שהרכב יד שניה,אתה חייב להיות גמיש במחיר ולמכור לקונה הרציני הראשון שיבוא.

המחיר שהציעו לך לא משפיל ומשקף את מצב שוק המשומשות של ימינו.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחת רק לציין שהרכב יד שניה ולכן הקושי.

במצב השוק של היום, וובהתחשב בעובדה שהרכב יד שניה,אתה חייב להיות גמיש במחיר ולמכור לקונה הרציני הראשון שיבוא.

המחיר שהציעו לך לא משפיל ומשקף את מצב שוק המשומשות של ימינו.

אז למה המחירונים לא משקפים את מצב השוק ?

איך יתכן שלא מתאימים את המחירון למה שקורה בשטח ? קנונייה של השמאים וחברות הליסינג ?

נהג ותיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוטי, השוק מת לחלוטין. לקח לי כחודשיים עד שמכרתי את הפאביה.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. תתחיל לחשוב על טרייד אין... :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוטי, השוק מת לחלוטין. לקח לי כחודשיים עד שמכרתי את הפאביה.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. תתחיל לחשוב על טרייד אין... :|

צריך לזכור שיש קונים שמצפים שמחירון ינואר יהיה נמוך ממחירון דצמבר כפי שהיה נהוג לפני 2008.

אם יש לך סבלנות תחכה עוד שבועיים.

נהג ותיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי קודם כל תעכב את קבלת הרכב החדש לינואר.

זה יחסוך לך כאבי ראש וויכוחים במכירה שלו בעתיד על תוספת לשנתון לפי המחירון.

שוק המשומשות תקוע כולו אבל זה של המשפחתיות הגדולות הכי תקוע לדעתי. רוב הקונים עברו לג'יפונים או לגירסאות מאובזרות וחזקות של משפחתיות רגילות (פוקוס, ג'טה וגם אוקטביה) שיותר מושכות ועולות קצת פחות מהמשפחתיות הגדולות הבסיסיות ומגיעות עם מנועים חזקים ורמת איבזור גבוהה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחירון הרכב הלאומי הוא לא יותר מפיקציה אשר נועדה לשמירת ערך המלאי של חברולת הליסינג אשר משמש כערובות להלוואות אשר נלקחו מהבנקים לשם קניית הרכבים...

שוק הרכב המשומש ספג מהלומה ניכרת בשנים האחרונות והמחירים צוללים בחדות כפי שקורה באירופה לרכבים משומשים.

מאזדה 6 נפוצה ביותר בשוק הליסינג, וכאשר ההיצע גדול המחיר יורד בהתאם, וחברות הליסינג עוד נותנות מימון נדיב בריבית נמוכה..

האפשרות שלך היא אחת ויחידה, להמתין לקונה אשר מחפש רכב מיד פרטית, ומוכן לשלם על כך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב יד 2 בגלל שהבחורה שקנינו ממנה את הרכב קיבלה שלילה.

אנחנו מוכרים כי אבא שלי רוצה לעבור לאוקטביה שעליה הוא התאהב מספר פעמיים והחליט להזמין אותה.

האוטו בסך הכול עבר 22 אלף ק''מ שום בעיה שום כלום מטופל בכול דבר אפשרי וכול דבר קטן שיש.

סוכניות רכב וליסינג שביררתי אצלם פשוט שחטו במחיר לכיוון ה-100 אלף אני מאמין שבסוף נמצא איזה מחיר שפוי.

והאוקטביה תגיע רק בינואר זה כבר סגור עם הסוכנים שם בגלל שהובטח לנו שזה יגיע בפבואר אבל הם הקדימו אותם בגלל שיש עליה של 2 אחוז בערך בינואר על הרכבים החדשים אז הם לא רוצים שנספוג את העליה של המחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחירון הרכב הלאומי הוא לא יותר מפיקציה אשר נועדה לשמירת ערך המלאי של חברולת הליסינג אשר משמש כערובות להלוואות אשר נלקחו מהבנקים לשם קניית הרכבים...

שוק הרכב המשומש ספג מהלומה ניכרת בשנים האחרונות והמחירים צוללים בחדות כפי שקורה באירופה לרכבים משומשים.

מאזדה 6 נפוצה ביותר בשוק הליסינג, וכאשר ההיצע גדול המחיר יורד בהתאם, וחברות הליסינג עוד נותנות מימון נדיב בריבית נמוכה..

האפשרות שלך היא אחת ויחידה, להמתין לקונה אשר מחפש רכב מיד פרטית, ומוכן לשלם על כך.

מצד שני המחירון הלא ריאלי מסנדל את סוכנויות הרכב למחירים גבוהים עבור טרייד-אין אז יש פה פרדוקס מסויים.

נהג ותיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצד שני המחירון הלא ריאלי מסנדל את סוכנויות הרכב למחירים גבוהים עבור טרייד-אין אז יש פה פרדוקס מסויים.
לא ממש. (סוכניות הרכב/יבואניות - להלן: הן) הן מעולם לא נותנות מחירון אלא אם זה רכב שני שקנית מהן (זאת אומרת קנית מהן רכב והן התחייבו לרכוש אותו ממך במחיר מחירון.) וגם כשאתה קונה מהן רכב הן מרוויחות על הרכב החדש, מה שאומר שהן מרוויחות פעמיים למעשה. זאת אומרת נניח על אוטו כמו של הבחור שעולה 126K ש"ח, הוצע לו 105 (לפי מה שהוא כותב.) אז כבר יש רווח של 21K ש"ח + הרווח שיש להם על מכירת הרכב. כשהן ימכרו את המאזדה 6 שלו, הם לא ימכרו אותו ב105K אלא ביותר, וגם אם באמת ב105K, הרי שהן בטח לא הפסידו, רק הרוויחו "פחות" (למעשה זה לא פחות, זה בדיוק מה שהיו מקבלות לו היה רוכש את הרכב במזומן.)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ממש. (סוכניות הרכב/יבואניות - להלן: הן) הן מעולם לא נותנות מחירון אלא אם זה רכב שני שקנית מהן (זאת אומרת קנית מהן רכב והן התחייבו לרכוש אותו ממך במחיר מחירון.) וגם כשאתה קונה מהן רכב הן מרוויחות על הרכב החדש, מה שאומר שהן מרוויחות פעמיים למעשה. זאת אומרת נניח על אוטו כמו של הבחור שעולה 126K ש"ח, הוצע לו 105 (לפי מה שהוא כותב.) אז כבר יש רווח של 21K ש"ח + הרווח שיש להם על מכירת הרכב. כשהן ימכרו את המאזדה 6 שלו, הם לא ימכרו אותו ב105K אלא ביותר, וגם אם באמת ב105K, הרי שהן בטח לא הפסידו, רק הרוויחו "פחות" (למעשה זה לא פחות, זה בדיוק מה שהיו מקבלות לו היה רוכש את הרכב במזומן.)

גם מיצובישי וגם סוברו הציעו לי טרייד אין במחיר מחירון (לא משוקלל) אם אקנה מהם רכב חדש ולא קניתי מהם מעולם.

כמובן שזה כפוף לבדיקה וסביר שאחרי הבדיקה היו מגרדים כל מיני ליקויים שיורידו את המחיר.

מה שאני לא מבין איך לוי יצחק קשור לקנוניה בין היבואנים לחברות הליסינג. הוא עובד אצלם ? אם כן איך המומנה על ההגבלים

לא מטפל בזה?

גם למדינה דרך אגב יש אינטרס שמחיר הרכבים החדשים יהיה גבוה כמה שיותר כדי לעשוק אותנו במיסים גבוהים יותר.

נהג ותיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא לשכוח בבקשה - טרייד אין במחיר מחירון כפוף להפחתה של 10-12% מהמחירון בכל מקרה - שכן ישנו סעיף במחירון לוי יצחק שאומר ש"סוחר, מטבע הדברים, צריך להרוויח".

ככה שלא משנה מה - גם אם יציעו מחר מבצע של "טרייד אין במחיר מחירון", הבחור יקבל 126 אלף ש"ח מינוס 12.6K...

המחיר המקסימלי שיקבל בטרייד אין הוא 113K - ככה שאני לא הייתי בוכה יותר מדי על הצעה של 110K על מאזדה 6 שכזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא לשכוח בבקשה - טרייד אין במחיר מחירון כפוף להפחתה של 10-12% מהמחירון בכל מקרה - שכן ישנו סעיף במחירון לוי יצחק שאומר ש"סוחר, מטבע הדברים, צריך להרוויח".

ככה שלא משנה מה - גם אם יציעו מחר מבצע של "טרייד אין במחיר מחירון", הבחור יקבל 126 אלף ש"ח מינוס 12.6K...

המחיר המקסימלי שיקבל בטרייד אין הוא 113K - ככה שאני לא הייתי בוכה יותר מדי על הצעה של 110K על מאזדה 6 שכזו.

הרכב לא מקבל יד נוספת במעבר לסוחר רכב , לכן אין ירידת ערך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב לא מקבל יד נוספת במעבר לסוחר רכב , לכן אין ירידת ערך.

המחירון של הרכב שלי בספר הוא 59K וזה מה שהסוכנות הציעה לי כפוף לבדיקה. אני לא לקוח שלהם והם לא מכירים אותי.

כפי שנאמר פה בכמה שרשורים, כשסוכנות עושה טרייד-אין אז אין הנחה על הרכב החדש ואת סכום ההנחה הם מעבירים לחברת הטרייד-אין כדי שיוכלו למכור את הרכב עם רווח.

אני מניח שבמחיר המחירון של רכב חדש גלום רווח של לפחות 10-15% ממחיר העלות, אז יש לסוכנות מספיק מרווח כדי לסבסד את הטרייד אין במחיר קרוב למחירון.

נהג ותיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...