Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על אלפא 33

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בא לי רעיון לרכוש אחת כזאת,עכשיו רציתי לדעת,מבחינת אמינות אמרו לי הרבה אנשים שהיא לא הכי אמינה,אני רוצה לדעת,עד כמה?

עד כמה החלקים שלה יקרים ועוד דברים מיוחדים על אלפא 33 בפרט,הנאה מנהיגה,יש לה את זה או לא?

תודה מראש.

נ.ב- אל תציעו רעיונות בקשר למכוניות אחרות,אני רוצה לדעת הכל על האוטו מפני שזה אוטו שאני אוהב וחולם לקנות,ואני די קרוב לעשות את זה. :D

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

נ.ב- אל תציעו רעיונות בקשר למכוניות אחרות,אני רוצה לדעת הכל על האוטו מפני שזה אוטו שאני אוהב וחולם לקנות,ואני די קרוב לעשות את זה. :D

אם זה הרכב שאתה אוהב וחולם לקנות אז מה השאלה בכלל? תקנה,תגשים חלום,תהנה וגם תשלם קצת יותר על ההנאה והגשמת החלום,זו דרכו של עולם וזה נורמלי.

אם לא,תקנה לנטיס או אלמרה :roll:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לנטיס או אלמרה בחיים לא !! :oops:

בכל מקרה,אלפא בכללי היא חלום,לאו דווקא 33,אבל משום מה אני מוצא ב33 משהו בעיצוב שאני פשוט אוהב...כמו בכל אלפא,יש בה משהו מיוחד,בכל מקרה דיברתי עם ההורים,אני אצטרך לחכות עם זה קצת :( בגלל כל מיני סיבות שלא אפרט...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

באמת עדיף לך להמתין,עד שיהיה לך תקציב לאלפא אחרת.חוץ מעיצוב נאה מנוע טוב וביצועים מצויינים,אין בה הרבה,לא אמינה במיוחד,ובנוסף גם לא מהנה לנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
באמת עדיף לך להמתין,עד שיהיה לך תקציב לאלפא אחרת.חוץ מעיצוב נאה מנוע טוב וביצועים מצויינים,אין בה הרבה,לא אמינה במיוחד,ובנוסף גם לא מהנה לנהיגה.

החזקתי כזאת עד לפני מספר שנים -

אמינות? אמנם לא הצד החזק שלה, אבל היה צריך לטפל בה באהבה. וכך גם הרכב מחזיר לך עשרות מונים . טופלה במוסך "אלפא מוריס" בירושלים שהכיר אותה inside out , והשאיר אותה תמיד מכוונת.

טיפולים לא היו זולים , בעיקר עקב חלקים יקרים: פלאגים 4 ראשים , ושמן מנוע סינטטי.

צריכת דלק לא היתה משהו אבל גם לא בשמיים מחוץ לעיר 1/12 בעיר 1/9 ..

לשלי לא היה הגה כח , כך שבחניות היא היתה סיוטית משהו, אבל בכביש היא היתה מלכה, את הבולמים החלפתי ל MONROE SENSA-TRACK , והיא היתה כל כך מהנה לנהיגה, מתנהגת כמו מכונית קרטיג איכותית , זאת מכונית למי שאוהב לנהוג , ואוהב לטפל ברכב.

היא רחוקה שנות אור מיפנומטית, ונותנת כל כך הרבה, גם בנסיעות ארוכות אתה מרגיש את הדרך .

בקיצור:

מנוע טוב, ביצועים נהדרים, אמינות לא משהו , אבל הנאה מובטחת !!! , לא תהיה לך בשום מכונית אחרת כזאת הנאה צרופה בטח שלא במחיר הזה...

• תוכן חדש...