Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם החומר של "אמריקן איגל" הוא טוב לשימוש, כל עוד משתמשים בו נכון, אבל אני חייב להצטרף להמלצה על החומר של STP - החומר הזה הוא לא פחות ממצוין! בכל מקרה, חשוב להקפיד על שימוש נכון: קודם מנקים את המשטח, מרססים כמה שצריך, נותנים לחומר לחדור למספר שניות ומנגבים את השאריות. יש להימנע משימוש אגרסיבי או בשעות החום.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

פשוט מאוד. לא צריך להגזים עם הכמות שבה משתמשים או בתדירות שבה משתמשים: מספיק פעם בחודש להשפריץ כמה שצריך - וזהו. שימוש תכוף מדי או בכמויות גדולות מידי פשוט לא ישיג את התוצאה הרצויה ואף יכול להזיק. גם כאשר משתמשים בחומר כאשר חם בחוץ או תחת השמש הקופחת, נוצרת תוצאה לא טובה (נכון כמעט לכל חומר ניקוי). או שחונים בצל או שמנקים בבוקר\ערב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...