Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

ברצוני לרכוש רכב חדש בסכום של כ-70,000 ש"ח.

האופציות הן שברולט ספארק,סוזוקי אלטו, סיאט איביזה שבמבצע וסקודה פאביה שבמצבע. פתוח להצעות נוספות שנראות לכם רלוונטיות.

אני בקטע של הסיאט בגלל המחיר,אך אין בידי נתונים מהשטח על שמירת ערך,צריכת דלק ,נוחות וכדומה.

אשמח לקבל את דעתכם כי אני חייב לסגור עסקה בקרוב. כמו כן,אבקש לדבר על סמך ניסיון או ידע ממקור ראשון ולא השערות.

נתוני שמירת ערך-חשוב ביותר!

תודה למסייעים

:)

פורסם

ב-5 שנים האחרונות נהגתי בסקודה פאביה, אחלה רכב! יש לו שוק (גם בקרב הגנבים..) והוא שומר על ערכו.

לדעתי אין ספק שהוא לוקח לעומת האחרים שהזכרת, אם אני לא טועה הוא עולה עכשיו 73K לעומת 70 של האיביזה אבל אתה מקבל מושב אחורי יותר נוח עם יותר מקום לרגליים, מה גם שבאיביזה יש רק 2 חלונות חשמל.

והספארק והאלטו קטנים מאוד, (וזולים יותר).

פורסם

סוזוקי אלטו היא לא מכונית שאני ממליץ עליה באופן כללי. כן, היא זולה. כן, היא חסכונית. אבל לא, היא לא בטיחותית, איכותית, זריזה או מרווחת. בתקציב שלך אפשר לקנות דברים הרבה יותר טובים.

האיביזה והפאביה הם האופציות המומלצות לדעתי, כשהפאביה טובה יותר לדעתי. לאיביזה יש יתרון אחד - העיצוב החיצוני. חוץ מזה, בשאר הפרמטרים, היא נחותה מהפאביה. תא הנוסעים שלה מרגיש זול ופשוט, לא מאובזר ולא איכותי. בידוד הרעשים שלה גרוע, נוחות הנסיעה לא מלהיבה. בקיצור, רכב מאוד מאוד בסיסי. הפאביה מרגישה הרבה יותר בוגרת, מאובזרת, נעימה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למרות שישנן אופציות נוספות כמו הקליאו והפג'ו 206+, הפאביה והאיביזה עולות לגמר מבחנתי.

לדעתי הפאביה תשמור על ערכה טוב יותר.

העיצוב הפנימי והחיצוני של האיביזה יותר לטעמי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פיג'ו 206+ לא אופציה כרגע. בסוכנות מבקשים 81 אלף ש"ח ואין שום הנחה כרגע. במחיר כזה, היא פשוט לא רלוונטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי דעתי סקודה פאביה משתי סיבות היא מאוד מרווחת מאחורה והרכב גבוה שזה כיף לנהיגה.

בכל מקרה מקווה שעזרתי.

פורסם

גם אני נמצא בהתלבטות דומה לשלך, הרכבים המובילים הם באמת הפאביה ,הסיאט והקליאו.

המחירים שבמבצע הם לא המחירים על הכביש! הפאביה על הכביש עולה 74000, האיביזה 73000 והקליאו 71000.(ללא מיקוח גדול)

מבחינת בטיחות הקליאו קיבלה את הציון הגבוהה ביותר מבין השלושה והיא גם באה עם אבזור יותר מכובד(שליטה על הסטריו מההגה,בקרת שיוט ועוד...)

רק על הקליאו הצלחתי לקבל נסיעת מבחן והיא מרגישה לי הכי נוחה על אף שהיא מעט חלשה מבין השלושה.

הרבה בהצלחה

עוזי

פורסם

הקליאו במבצע מימון וטרייד אין עכשיו. משלמים 50 אלף ואת ה-20 הנוספים בפריסה ל-3 שנים. כמו כן התחייבות לטרייד אין עתידי. אחלה דיל.

פורסם

פאביה או איביזה ללא ספק.

הפאביה מכונית טובה וגם הייתה לי הזמנה של פאביה עד לפני כמה ימים, אבל החלפתי לאיביזה מכמה סיבות:

1. עיצוב חיצוני - האיביזה יפיפיה והרבה יותר סקסית מהפאביה לדעתי.

2. HILL HOLD לא קיים בפאביה וכן קיים באיביזה. (וגם CRUISE CTRL)

3. המחירון של האיביזה יותר גבוה, ככה שאם אני ירצה למכור אותה (או טרייד אין) עוד 3 שנים ההפסד שלי יהיה נמוך יותר (מצד שני גם הפאביה שומרת על ערכה דיי טוב).

החיסרונות של האיביזה לעומת הפאביה:

1. טיפה יותר צפופה במושבים האחורים (עבורי זה פחות רלוונטי כי אני גם ככה רוב הזמן נוסע לבד)

2. הגימור הפנימי שלה דיי פשוט בהשוואה לפאביה שהיא הרבה יותר בוגרת ונעימה בפנים.

3. 2 חלונות חשמל לעומת 4 בפאביה.

סה"כ אלה אותם רכבים מתחת למכסה מנוע, השאלה מה יותר חשוב לך:

עיצוב יותר צעיר ומערכות בטיחות כמו הHILL HOLD או עיצוב יותר שמרני אבל גימור יותר נעים בפנים.

פורסם

אני בחרתי בפאביה,

האיביזה מבפנים נראית כמו רכב קוראיני מלפני עשור,

הגג מאחורה נמוך ואני רק יכול לדמיין את החברים מתווכחים בנסיעה שלא נוח להם

המחירון של האיביזה בגדר המלצה,השוק מוצף במכוניות.

עוד משהו,בבוא היום כשאמכור בעוד מס' שנים בע"ה לדעתי קהל היעד של האיביזה הוא בעיקר חברה צעירים ולפאביה אין קהל יעד מוגדר ויכול לקנות אותה סטודנט בן 23 או זוג מבוגר בן 60

פורסם
אני בחרתי בפאביה,

האיביזה מבפנים נראית כמו רכב קוראיני מלפני עשור,

הגג מאחורה נמוך ואני רק יכול לדמיין את החברים מתווכחים בנסיעה שלא נוח להם

המחירון של האיביזה בגדר המלצה,השוק מוצף במכוניות.

עוד משהו,בבוא היום כשאמכור בעוד מס' שנים בע"ה לדעתי קהל היעד של האיביזה הוא בעיקר חברה צעירים ולפאביה אין קהל יעד מוגדר ויכול לקנות אותה סטודנט בן 23 או זוג מבוגר בן 60

רציתי להגיד שפאביה הינו רכב שנמכר לחברות ליסינג בכמויות שאתה לא מדמיין, בעוד מס' שנים "לדעתי" הוא יימכר מאוד מתחת למחירון שלו, בעוד האיביזות קשה למצוא אותה בליסינג ולכן היא תימכר במחיר יותר טוב, פעם שניה זאת דעתי האישית. חוץ מזה אני בחרתי באיביזה בגלל שיש לה המון תוספות מעל לפביה וחוץ מהמראה הספורטיבי מול המראה המיושן של הסקודה :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תימנע מהאלטו, בהשוואה לאחרות (פאביה / איביזה) היא מאכזבת. לא יודע בנוגע לספארק

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

3. המחירון של האיביזה יותר גבוה, ככה שאם אני ירצה למכור אותה (או טרייד אין) עוד 3 שנים ההפסד שלי יהיה נמוך יותר (מצד שני גם הפאביה שומרת על ערכה דיי טוב).

חד משמעתית - האיביזה שומרת על ערכה פחות טוב מהפאביה. האיביזה צונחת היטב במחירון, הפאביה התחבבה בשנים אחרונות על לוי יצחק ומחירה נשמר גבוה יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...