Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שאוהב לשטוף את הרכב שלו בעצמו, הנה רשימה של כמה מוצרים שקניתי ברשת (AMAZON) וחוות דעתי עליהם לאחר שימוש של כשנה:

MEGUIARS NXT GENERATION SHAMPOO - שמפו לשטיפת הרכב, אין לי כ"כ מדד להשוואה לגבי חומרים אחרים אבל עושה את העבודה מעולה לדעתי.

MEGUIARS NXT GENERATION WAX - מדובר יותר במגן/אוטם צבע סינטטי מאשר וקס, עושה את העבודה בגדול. יתרונות : קל לעבודה, קל להסרה. החסרון העיקרי - לא מבריק את הרכב כמו וקס קראונובה טוב (בגלל זה אני משתמש גם בוקס :)), מחזיק פחות מ-3 חודשים.

סט פלסטלינה של MOTHERS + SHOWTIME - מוצר מעולה, 2 ברים של פלסטלינה + דיטיילר + מטלית מיקרופייבר. מדהים מה שפלסטלינה מסוגלת לעשות וכמה ליכלוך היא מוציאה שניקוי רגיל לא מסוגל. מומלץ מאוד לפני וקס.

MOTHERS CARNAUBA WAX - וקס איכותי, מקנה מראה רטוב לרכב, הרבה יותר מבריק מאשר הוקס של MEGUIARS (שהוא יותר אוטם צבע כאמור) - שילוב של השניים (קודם האוטם ואח"כ הוקס) הכי יעיל לדעתי (אם יש לכם כח...)

MEGUIARS EXTERIOR QUICK DETAILER - מוצר שאמור לתת מראה של וקס (מעין ספריי וקס) בין שטיפה לשטיפה. זהירות - ריח ממכר בטירוף.

MEGUIARS INTERIOR QUICK DETAILER - מוצר עדין לניקוי חלקים בפנים הרכב (פלסטיקה וכו'). מסיר שומן ואבק באופן טוב מאוד, לא משאיר ריח חזק אלא ניחוח נעים (חיובי לעניות דעתי)

MEGUIARS EVENCOAT APPLICATOR - מיקרופייבר למריחת וקס, יותר נוח מהפדים הסטנדרטים שהם קטנים וחד פעמיים.

MEGUIARS MICROFIBER WASH MITT - כפפת מיקרופייבר לשטיפת הרכב, נוחה מאוד, עדינה, קלה לשטיפה ולא משאירה סיבים.

MEGUIARS Hot Rims All Wheel Cleaner - מוצר מעולה לניקוי חישוקים (ג'נטים), מסיר ליכלוך בקלות ומבריק את המתכת, שימו לב שמדובר במוצר חזק מאוד מבחינת ריכוז החומרים הפעילים, לכן תפסו מרחק כשאתם מתיזים...

והכי חשוב - מטליות מיקרופייבר איכותיות! בכל קיט של MEGUIARS מגיעה בד"כ מטלית כזו, אני נוטה יותר לכיוון המטליות שהגיעו עם המוצרים של חברת MOTHERS, אלו של MEGUIARS משאירות לי קצת סיבים...

לצערי לא מצאתי באופן מסודר את המוצרים של 2 החברות המעולות האלה בארץ ולכן הזמנתי מחו"ל דרך MUSTOP.

בקרוב אני מזמין 2 מוצרים חדשים - SCRATCHX לטיפול בשריטות ו-SWIRLX לטיפול ב-SWIRL MARKS (שניהם של MEGUIARS), אשמח לחוות דעת אם מישהו השתמש בהם.

סה"כ הרכב שלי בן שנה (חדש מהחברה) והאמת שלמעט מס' שריטות שיש עליו הוא נראה יותר טוב היום מאשר היום שהוצאתי אותו מהסוכנות ואני מייחס את זה גם לאדיקות שלי בשטיפה ידנית בעצמי וגם לחומרים.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות לשאלות :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Scratch X מיותר

Swirlx מעולה

אבל הייתי ממליץ לך להזמין Ultimate Compound במקום Scratch X..

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם
Scratch X מיותר

Swirlx מעולה

אבל הייתי ממליץ לך להזמין Ultimate Compound במקום Scratch X..

התלבטתי בנושא - הבנתי ש-3 המוצרים האלו מכילים פחות או יותר את אותם חומרים פעילים שנמצאים פשוט בריכוז גבוה ב-ULTIMATE ונמוך יותר בשאר וה-ULTIMATE מיועד יותר לטיפול בצבע במצב לא טוב למרות שאפשר להשתמש בו להסרת שריטות.

כן, אחרי כל הטיפול עם התכשירים.

אעלה בהזדמנות, אבל אין מה לצפות לתמונות לפני/אחרי מפרסומות של חומרים, סה"כ מדובר ברכב חדש :)

פורסם
אני התחלתי להשתמש ב-SWIRLX על המכסה מנוע של הרכב שלי ופשוט לא ראיתי תוצאות, ממש ללא שינוי.

הSWIRLS לא נעלמו.

אולי לא השתמשתי נכון?

מישהו התנסה? אני אשמח לקבל הסבר על אופן השימוש.

תודה.

כאמור לא התנסיתי במוצר אישית אבל האתר של MEGUIARS מכיל סירטוני וידאו לשימוש במוצרים שלהם ופורום מאוד פעיל, אני נכנסתי לשרשור הבא - http://www.meguiarsonline.com/forums/showthread.php?28335-SwirlX.

אולי זה יוכל לעזור לך במידה ואכן לא השתמשת נכון במוצר.

בהצלחה

פורסם

חברים אני חייבת להשתתף...

מעריצה אתכם על ההשקעה ברכב, לי יש שיטה חסכונית,זולה ומהירה ביותר לשטיפה ידנית.

מים + סבון כלים! :lol: :lol:

פשוט הציפורניים נהרסות מכל החומרים שלכם :wink:

אבל באמת כל הכבוד על ההשקעה :-D

סופ"ש מושלם!:digging:

פורסם
חברים אני חייבת להשתתף...

מעריצה אתכם על ההשקעה ברכב, לי יש שיטה חסכונית,זולה ומהירה ביותר לשטיפה ידנית.

מים + סבון כלים! :lol: :lol:

פשוט הציפורניים נהרסות מכל החומרים שלכם :wink:

אבל באמת כל הכבוד על ההשקעה :-D

סופ"ש מושלם!:digging:

היכן את משיגה את החומרים האלה ?

פורסם
MEGUIARS NXT GENERATION WAX - מדובר יותר במגן/אוטם צבע סינטטי מאשר וקס, :)

לא נראה לי שזה אוטם צבע אלא ווקס לכל דבר

הווקס קל ליישום ונותן אחלה תוצאה לעומת שאר הווקסים שנמכרים בארץ

קשה באימונים קל בים

• תוכן חדש...