Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

הגיע "להתחדש" באוטו אנחנו מחליפים את הפוקוס 2007 לאוטו שנתון 2009-2010

עכשיו השאלה היא מה כדי : מאזדה 3, טויוטה קורולה (לא רובוטי), יונדאי i30 , והתאומה קיה סיד....

אנחנו מחפשים שיהיה מרווח (5 נוסעים) ובעיקר תצרוכת דלק כמה שיותר נמוך.... ועלות האחזקה של הרכב... שלא יעלה רפידות 800 שקל.....

עכשיו מה הכי עדיף מהשלושה ? עוד הצעות יתקבלו בברכה

נ.ב לא רנו למניהם ופלסוואגן....

תודה חברים...

פורסם

2 רפידות קדמיות ל-I30 עלו לי 500 שקלים, מקבול עלייך?

לדעתי היא והסיד לא ממש מתאימות לשלושה מבוגרים מאחור עקב קורה C שחותכת ממרווחת הכתפיים והגג שפוגע במרווח לראש. דגם ה-CW מתאים יותר, מרווח מאחור הרבה יותר וכבונוס מקבלים גם תא מטען גדול - אני ממליץ על הסטיישן.

בהצלחה.

פורסם
2 רפידות קדמיות ל-I30 עלו לי 500 שקלים, מקבול עלייך?

לדעתי היא והסיד לא ממש מתאימות לשלושה מבוגרים מאחור עקב קורה C שחותכת ממרווחת הכתפיים והגג שפוגע במרווח לראש. דגם ה-CW מתאים יותר, מרווח מאחור הרבה יותר וכבונוס מקבלים גם תא מטען גדול - אני ממליץ על הסטיישן.

בהצלחה.

חחח מקובל ... יש לך עוד פרטים על היונדאי? דלק ? נוחות? תודה..

פורסם

אני הצלחתי להגיע דיי בקלות ל-12.5 ק"מ לליטר בנסיעות בין עירונית בעיקר

הרכב שברשותי משרת בעיקר את אמי ואשתי ומציג תוצאות של בין 11.5 ל-12 ק"מ לליטר דיי בעקביות והן לא מקפידות על נהיגה חסכונית או משהו בסגנון.

נוחות לא מצטיינת, הרכב מכוייל קשיח יחסית ובמהירויות נמוכות על כבישי גליים הוא עשוי להיות קופצניץ ככל שהמהירות עולה המצב משתפר עד כדי תמיהה האם מדובר באותו רכב. הקיה למשל בתחום הזה נחותה מהיונדאי משום שהיא נוקשה עוד יותר.

עד כה יצא לי להכניס את הרכב למוסך רשת לטיפול אחד שאת סיכמו ואת צילום הקבלה העליתי לפורום, אתה יכול לחפש. זה לא היה זול במיוחד אבל קיבלתי מצבר חדש במסגרת האחריות וטופלה גם בעיה ב-ESP, זה לא מצדיק את המחיר הגבוהה אבל האחריות הופעלה ללא בעיה והכל טופל לשביעות רצוני.

ביטוח נרכש דרך שלמה ביטוח מבית שלמה סיקסט, 4900 מקיף+חובה עם נהגים חדשים וצעירים דרל מבצע מקיף פלוס למורה של הסתדרות המורים.

אשמח לענות לכל שאלה נוספת בקשר לרכב, יש לי ניסיון דיי עשיר איתו כרכב צמוד מהעבודה ועכשיו גם כפרטי.

פורסם
אני הצלחתי להגיע דיי בקלות ל-12.5 ק"מ לליטר בנסיעות בין עירונית בעיקר

הרכב שברשותי משרת בעיקר את אמי ואשתי ומציג תוצאות של בין 11.5 ל-12 ק"מ לליטר דיי בעקביות והן לא מקפידות על נהיגה חסכונית או משהו בסגנון.

נוחות לא מצטיינת, הרכב מכוייל קשיח יחסית ובמהירויות נמוכות על כבישי גליים הוא עשוי להיות קופצניץ ככל שהמהירות עולה המצב משתפר עד כדי תמיהה האם מדובר באותו רכב. הקיה למשל בתחום הזה נחותה מהיונדאי משום שהיא נוקשה עוד יותר.

עד כה יצא לי להכניס את הרכב למוסך רשת לטיפול אחד שאת סיכמו ואת צילום הקבלה העליתי לפורום, אתה יכול לחפש. זה לא היה זול במיוחד אבל קיבלתי מצבר חדש במסגרת האחריות וטופלה גם בעיה ב-ESP, זה לא מצדיק את המחיר הגבוהה אבל האחריות הופעלה ללא בעיה והכל טופל לשביעות רצוני.

ביטוח נרכש דרך שלמה ביטוח מבית שלמה סיקסט, 4900 מקיף+חובה עם נהגים חדשים וצעירים דרל מבצע מקיף פלוס למורה של הסתדרות המורים.

אשמח לענות לכל שאלה נוספת בקשר לרכב, יש לי ניסיון דיי עשיר איתו כרכב צמוד מהעבודה ועכשיו גם כפרטי.

ממש עזרת לי תודה רבה (:

אשמח לעוד פרטים על מכוניות אחרות ועוד דעות כמובן על היוננדאי (:

פורסם
אם יש לך סכום לקורולה 2009-10,לפי דעתי אין מקום להתלבטות בכלל.

יש לך סיבות לזה? שוב תן פרטים למה דווקא טויוטה..

פורסם

תן יתרון 1 של היונדאי או מאזדה3 לעומת הקורולה.

תיגש לעשות סיבוב ב 3 הרכבים שהזכרת ותאמר מה דעתך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בנתיים סיבוב על המכוניות לא נותן לי כלום חוץ מבדיקה נוחות.. מקום... אני צריך צריכץ דלק גם עלות האחזקה...

פורסם

איבזור, איבזור בטיחותי, ציון ריסוק רלוונטי לארץ, מראה (עניין סובייקטיבי אבל בכ"ז), מרווח בדגם הסטיישן, התנהגות כביש וברוב המקרים גם מחיר רכישה עדיף.

יותר קל שאתה תציג את היתרונות של הקורולה.

bar_ben371, אם אתה רוצה לדעת משהו ספיציפי תשאל, יש לי ניסיון עם רוב הדגמים המשפחתיים של השנים האחרונות. ושוב לדעתי הסטיישן מציעה תמורה מעולה למחיר ולהובלת חמישה אנשים היא הדגם המועדף.

פורסם

שלום,

מקווה שאיני מתחיל להישמע מונוטוני... אבל ממליץ בחום על קיה פורטה... תוכל לרכוש אחת מ-2009-2010 בסביבות 70K ש"ח, ולדעתי יתן תמורה טובה יותר מקורולה/מאזדה3...

אגב... מה נסגר עם ה...בנאדם?!?

בהצלחה!

...

:lol:

פורסם

אחרי פוקוס, למשפחה של 5 נפשות, שיהיה מרווח - מזדה 3 לא!

למה לא פוקוס יותר חדשה?

אופציה יותר מרווח מהפוקוס שלכם, רנו פלואנס, פסלתם .

אני לא רואה, איך המצב ישתפר ב יונדאי I30\ קורולה\סיד, אחרי פוקוס שלכם - הוא לא ישתפר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אחרי פוקוס, למשפחה של 5 נפשות, שיהיה מרווח - מזדה 3 לא!

למה לא פוקוס יותר חדשה?

אופציה יותר מרווח מהפוקוס שלכם, רנו פלואנס, פסלתם .

אני לא רואה, איך המצב ישתפר ב יונדאי I30\ קורולה\סיד, אחרי פוקוס שלכם - הוא לא ישתפר.

אנחנו רוצים בעיקר שיפור של תצרוכת דלק ועלות אחזקה זה בעיקר מה שאנחנו מחפשים ... אין אף אחד שיכול לדעת חוות דעת על מכוניות מתוך ה- 3 ?

• תוכן חדש...