Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של קיקר חדש שחובר רק בשביל לראות שהוא עובד, המגבר אצלי בקופסא המקורית משנת 2005,

חבר שמבין באלקטרוניקה אמר לי שכדאי לי להשתמש בו בזמן הקרוב מכיוון שהוא לא יחזיק עוד הרבה זמן מכיוון שהנגדים שלו יתיבשו בגלל שהוא לא בשימוש,

האם נכון הדבר? יש למגברים חיי מדף של כ 7-10 שנים?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

לדעתי זה נכון חלקית עד רמה מסויימת, אך לא עקב חוסר שימוש, אלא עקב התקנה לקויה/כיוונים לקויים. חום זה מה שהורג רכיבים פסיביים. כשתשתית החשמל אינה מספקת או כיוון לא טוב של המגבר גורם לקליפינג, כל הטרנזיסטורים, נגדים וקבלים מתחילים להתחמם מעל לטמפרטורת עבודה ממוצעת. עוד דבר ששומר על חיי המגבר זה מערכת אוורור טובה, במיוחד לימים החמים של הקיץ.

מקווה שזה עונה על שאלתך.

דיוויד

פורסם

נגדים לא מתייבשים.אם כבר אז קבלים. הם מתייבשים בגלל חום או מתנפחים בגלל שימוש לא נכון או איכות ירודה.לא מאמין שחמש עד שבע שנים יגרמו להתייבשות קבלים בתוך מגבר שלא היה בשימוש.אני גם לא מאמין שחוסר שימוש יכולים לקצר את חייו של מגבר.

• תוכן חדש...