Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שמי אלעד

מתגורר בפסגת זאב בירושלים.

אני מתחיל לעבוד באיזור תלפיות.

המרחק הוא משהו כמו 10-11 ק"מ.לכל כיוון.

עוד מעט,כמה חודשים, הטימטום יגיע והאוטובוסים מספגת זאב לתלפיות-מרכז העיר,יופסקו לאלתר במטרה להכריח את כל התושבים ,שבעל כורחם יצטרכו לנסוע ברכבת העקומה הזאת,לעבור דרך שועפט {לא הרבה מעוניינים לעבור שם-קו 25 לפני עשור שעבר שם קיבל אבנים בכמות ניכבדת וגם היום הרכבת מקבלת אבנים,אם זה שזורקים עליה ואם זה שהם מניחים אבנים קטנות על המסילה והרכבת יורדת מהפסים-זה פורסם בעיתונות אבל לצערי בכותרות קטנות כי מי רוצה לעות רעש?!}

בכל מיקרה, אני שייך לאלה שלא רוצים ו או מוכנים לנסוע ברכבת.

זה מאריך לי את הדרך, זה מבזבז לי את הזמן, זה מסכן את ביטחוני, וזה גם יעלה לי כסף {אני נוסע חינם באגד כי אבא שלי עובד אגד}

עקב כך ובהתאם לזאת, אני מעוניין לקנות רכב אספנות.

למה?

מחיר נוח בביטוחים

נסיעה לא רבה כל יום

השעות מתאימות לי,אני יוצא ב6:30 מהבית וצריך להיות בעבודה ב7 בבוקר.

ויש גם בונוס קטן,להצטרף לקהילת האספנים בארץ. אני אוהב מכוניות ולא מאלה שמחליפים מכוניות.

יש לי את אותה BMW כבר 6 שנים,שמשמשת את האישה היום, וואני יעשה הכל בכדי לראות את הכיתוב:רכב אספנות עליה בבוא היום {עוד 10 שנים!}

השאלה ,איזה רכב לקנות?

חשבתי על הפיאט 127 של צביקוש {אני עוקב כל הזמן אחרי השירשור של מכירת כלי רכב ישנים}

או אולי חיפושית?

אשמח לדעתכם,מחירים והכוונות.

תודה רבה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

חיפושית ומהרבה סיבות ,שתמצא אותן בפורום חיפושיות בתפוז.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

סובארו לאונה לדעתי תכנה על הצרכים שלך, אבל גם חיפושית תהיה טובה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
רכבי אספנות רשאים לנוע משעה 0900 ולכן בשעה 6.30 לא תוכל לנוע איתו

אתה בטוח?

אני הבנתי ש:

על הרכב אסור לנוע מ7 בבוקר עד 9 בבוקר

ימים א-ה.

שישי שבת חגים-יכול חופשי.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
מאיפה הבאת את השטות הזאת?

מהר מאוד תגלה שלרכבי אספנות צריך הרבה סבלנות. תתחיל להתאמן קודם כל בגישה לחברים שרוצים לייעץ גם אם חשבו שאתה מהיר תפיסה וטעו.

ארז רונן

פורסם
אתה בטוח?

אני הבנתי ש:

על הרכב אסור לנוע מ7 בבוקר עד 9 בבוקר

ימים א-ה.

שישי שבת חגים-יכול חופשי.

אולי אתה צודק . מי שיודע שירשום את ההגבלות

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

מותר לנוע עד שבע ומתשע.

רכב ישן קונים מהלב, כאחת שחולה חיפושיות אני יכול להבטיח לך שאם אתה לא אוהב אותן לא תהנה מאחת כזו, כנ"ל לגבי כל רכב ישן.

לך תראה כמה, תראה למה אתה מתחבר.

בגדול כל אחד שתקנה ידרוש יישור קו שבקלות יכול להגיע לכמה אלפים. מניסיון, רכב ישן שנוסע הרבה יש לו תקלות מעצבנות ותכופות, אלא אם אתה באמת מיישר קו על הכל.

אני יכול באותה מידה להעיד שחיפושית מטופלת יכולה לשמש לנסיעה יום יומית, כך בחשבון שעם מנוע 1300 יש עליות בירושלים שאתה תיסע בשני.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מותר לנוע עד שבע ומתשע.

רכב ישן קונים מהלב, כאחת שחולה חיפושיות אני יכול להבטיח לך שאם אתה לא אוהב אותן לא תהנה מאחת כזו, כנ"ל לגבי כל רכב ישן.

לך תראה כמה, תראה למה אתה מתחבר.

בגדול כל אחד שתקנה ידרוש יישור קו שבקלות יכול להגיע לכמה אלפים. מניסיון, רכב ישן שנוסע הרבה יש לו תקלות מעצבנות ותכופות, אלא אם אתה באמת מיישר קו על הכל.

אני יכול באותה מידה להעיד שחיפושית מטופלת יכולה לשמש לנסיעה יום יומית, כך בחשבון שעם מנוע 1300 יש עליות בירושלים שאתה תיסע בשני.

אין לי עליות בדרך לעבודה-מהעבודה. דיי מישורי.

זה לא עליית גילה ולא מבשרת.

לגבי הרכב, אני מחפש רכב של מישהו מהפורום,יצונית לא מעניין אותי.

אלה מכאנית.

לדוגמא,יש את הפיאט 127 של ציבקוש,הוא רוצה עליה 10 אלף,אני צריך לבדוק לגביי כמה הפיצויים יכנסו לי ולפי זה אדע אם אוכל לשלם כזה סכום. הרכב נראה מטופל לעילה ולעילה.

כמו כן יש גם חיפושית ירוקה עכשיו שפורסמה בפורום,

https://lh4.googleusercontent.com/-RIigZ3k1mFo/S8SrqgAVxyI/AAAAAAAAAYU/17bAcMenaIo/s400/IMG_2009.jpg

רוצה 13 אלף.

הלוואי וירד קצת,אני אוכל לקנות.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

רכב אספנות צריך לאהוב ולטפח, ואז הוא גם יאהב אותך בחזרה. מכונית שנרכשת בזול בתור תחליף לתחבורה ציבורית תלמד אותך ביוקר את השיעור הזה.

אם השיקול שלך הוא כלכלי, אל תקנה רכב אספנות אלא רכב יפני בן 10 מיד נמוכה שעשה מעט קילומטרים.

נמרוד

פורסם

ביד 2 יש שני אופל קדטים בפחות מ10 אלף שח שני המוכרים מתארים את הרכבים כמושלמים לצרכיך.

בתחילת שנות ה 90 היתה לי אחת כזו שנת 77 אוטו , רכב נהדר לשימוש יומיומי לא יודע איך זמינות החלקים היום אבל הרכב מאוד מאוד פשוט וקל לתחזוקה.

פורסם
רכב אספנות צריך לאהוב ולטפח, ואז הוא גם יאהב אותך בחזרה. מכונית שנרכשת בזול בתור תחליף לתחבורה ציבורית תלמד אותך ביוקר את השיעור הזה.

אם השיקול שלך הוא כלכלי, אל תקנה רכב אספנות אלא רכב יפני בן 10 מיד נמוכה שעשה מעט קילומטרים.

נמרוד

אין לי בעיה לאהוב ולטפח, אני לא בא ואומר אני קונה חיפושית ונוסע בה עד שתמות.לא משקיע שקל.

כמו שאני מכיר את עצמי אני כן אקנה שמן איכותי,כן אבצע טיפולים.

רכב בן 10 לא בא בחשבון.

המטרה כאן היא לחסוך כסף-הרי הביטוחים של רכב אספנות הם מאוד נמוכים.

אין לי שום רצון ויכולת להחזיק שני רכבים,BMW ועוד רכב בן 10 שיעלה לי כ1500 שקל בשנה-ביטוח חובה פלוס 1000 שקל ביטוח צד ג'.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

וכמה אתה חושב שיעלה לך לתחזק רכב אספנות בחודש?

אם אתה מחפש חיסכון בכסף קנה חמור ועגלה, כמו שאמרו פה - אספנות זה לא בשבילך,

מעבר לכך שהביטוח והטסט לא יקרים, אל תשכח שיש לך חלקים יקרים, ותגיד תודה אם

תהיה להם בכלל זמינות - או שאתה מוכן להמתין לחלק שבועיים מיבוא חו"ל + העצבים

והכאב ראש/לב כדי לשחרר אותו ממאפית המכס, - טסט, פעמיים בשנה, עם כל מה שכלול

בזה (בוחנים אוהבים לעשות ריג'קטים לרכבי אספנות/רכבי שטח, ואתה צריך לעשות טסט חוזר)

מחפש אספנות? אמרתי לך - סובארו לאונ מסוף שנות ה70 תחילת ה80 תהיה קלאסית עבורך,

גם אספנות, גם אינספור חלקים (המנוע והגיר הם אותו מנוע וגיר משנות ה70 ועד 93)

תעשה את השיקולים שלך - אני רק אומר מה אני רואה מנקודת המבט שלי

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
ו - טסט, פעמיים בשנה, עם כל מה שכלול

בזה (בוחנים אוהבים לעשות ריג'קטים לרכבי אספנות/רכבי שטח, ואתה צריך לעשות טסט חוזר)

לא אמרתם טסט פעם בשנה?

לרכב אספנות?

ויש בעיה להשיג חלקים לחיפושית?

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...