Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,הפאנל המרכזי של המערכת והמיזוג עבר אצלי תאונה קשה וכולו שבור.

נתקעתי בקשיים למצוא אותו בארץ במחיר סביר וחשבתי לבדוק באיביי אבל אני לא מוצא שם פאנל לדגם שלי (סופר לנסר 97).

אשמח לקבל עזרה.

פורסם

ואוו,

אני בדיוק כמוך,

בדיוק באותו המצב רק שאצלי זה לא של המיזוג, אלא כל הפלסטיקה מתחת, מסביב לאיפה שמחברים את הרדיו דיסק, הפלסטיק שם רך ומתפרק בטירוף.

מצטרף גם לשאלה שלך במקרה ויש, דבר שכזה שאפשר לקנות מהאיביי להחלפה.

נ.ב אגב כשחיפשתי בחברה או בחלפים את הפלסטיק הנ"ל נאמר מחיר של לא פחות מ 450 ש"ח.

Opel Adam S 2017

פורסם

450 זה לא הרבה!

משלוח + מכס + עיכובים יעלו לכם הרבה יותר ב EBAY

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על התגובות!

הקישורים שנתנו לא מתאימים ידידי ותודה רבה בכל מקרה!

אני צריך את הפאנל עצמו כולו, איפה שנכנס הבקרת מזגן ואורות מצוקה והמערכת..

ניסיתי לעשות חיזוקים לקליפסים עם קרבון אמיתי אבל הקליפסים מתפרקים בכל מקרה והפאנל יושב מזעזע.

קשה מאוד להשיג את זה בארץ

פורסם

אני בזמנו גם חפשתי פאנל כזה. הפאנל החדש עלה כ- 900 ש"ח - לא הייתי מוכן לשלם סכום כזה. לא מצאתי באף מקום בבאר-שבע. אחרי מספר שיחות בקושי מצאתי אותו בפירוקיה באשדוד. שילמתי 300 ש"ח.

פורסם

אם אתה לא מוצא בחול באמת לחפש בפירוקיות, אם אתה מאזור המרכז אני יודע שבפרוקיה שבכביש המהיר שליד אזור יש סופר לנסר שממנה קניתי כמה דברים לרכב , יש הרבה פירוקיות עם הרכב צריך רק לחפש ולהתמקח על המחיר .

Miata ND2

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...