Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתשומת לבך, חובה עליך להציג תעודת ביטוח חובה בעת הרשמה לטסט, לכן אין טעם לכל הרעיונות שכוללים גרירה של הרכב.

פורסם

עדיף פשוט לא להתייחס לתגובות כמו של "סולל דרך" וחבריו למיניהם שכל הזמן מחפשים רק לעקוץ כי אין להם משהו טוב יותר לעשות בזמנם הפנוי,הפורום נועד לעזור לאנשים והם לא מבינים את זה,הם מעדיפים לחפש את כל הקטנות,לבקר,לעקוץ כאילו הם מומחים גדולים.

פשוט לא להתייחס וזהו.

פורסם
אולי זה רק אני, אבל אני לא מכיר דרך להעביר טסט בלי מנוע פועל ובלי לנהוג את "מסלול הרישוי"

גם את זה אתה עושה על גרר?

זכותי לקחת את הסיכון שאולי בזמן הטסט תכנס משאית ברוורס תמעך לי את האוטו אני יפצע ולא יהיה לי ביטוח חובה אז אני ידפק עם הטיפולים הרפואיים תודה . למה אתה כל כך מתחכם ? אני רק ביקשתי עזרה אם לא מתאים לך לעזור אז המינימום זה לא להפריע .

אם אתה לא מעוניין לעזור לו,פשוט מאוד אל תגיב.

מעצבן לראות איך בכוח גורמים להתנגחויות מיותרות.

הוא רוצה להעלות את האוטו על גרר ולעשות לו טסט,שא ברכה ושיהיה בהצלחה,למה זה אמור להפריע לך??

מזחקק תודה לך :)

מאיפה אתה בארץ?

אם אתה מאיזור אשדוד והסביבה, שלח לי ה''פ, אולי אוכל לעזור לך.

שלחתי פרטית . תודה :) .

עדיף פשוט לא להתייחס לתגובות כמו של "סולל דרך" וחבריו למיניהם שכל הזמן מחפשים רק לעקוץ כי אין להם משהו טוב יותר לעשות בזמנם הפנוי,הפורום נועד לעזור לאנשים והם לא מבינים את זה,הם מעדיפים לחפש את כל הקטנות,לבקר,לעקוץ כאילו הם מומחים גדולים.

פשוט לא להתייחס וזהו.

מסכים עם כל מילה "הפורום נועד לעזור לאנשים" !

פורסם
זכותי לקחת את הסיכון שאולי בזמן הטסט תכנס משאית ברוורס תמעך לי את האוטו אני יפצע ולא יהיה לי ביטוח חובה אז אני ידפק עם הטיפולים הרפואיים תודה . למה אתה כל כך מתחכם ? אני רק ביקשתי עזרה אם לא מתאים לך לעזור אז המינימום זה לא להפריע .

ואם זה יהיה הפוך , אתה תדרוס מישהו ולך אין ביטוח איך תשלם לו ?

מסכים עם כל מילה "הפורום נועד לעזור לאנשים" !

וגם סולל הדרך מנסה לעזור לך לא לעשות שטויות. ולא רק הוא.

אבל אתה צעיר ומבין הכל :lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
וגם סולל הדרך מנסה לעזור לך לא לעשות שטויות. ולא רק הוא.

אבל אתה צעיר ומבין הכל :lol:

אוקי החלטה שלי אחרי הכל תודה על הרצון הטוב :) ..

פורסם

רשמתי לפני, תודה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...