Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פונטו שנת 95 דור ראשון ידני, מנוע 1242.

אתמול הנעתי את הרכב בערב, לאחר שנסעתי איתו בבוקר, כאשר התחלתי בנסיעה שמתי לב לסאונד מוזר מהמנוע,

רעש כמו קומקום שמרתיחים אותו אז זה עושה מן שריקה כזאת? משהו כזה בערך +-.

וזה בנסיעה ולא משנה על איזה מהירות, שהאוטו עומד בניוטרל פחות שומעים את זה, זאת אומרת עדיין יש רעש אבל יותר חלש.

אני לא כזה מבין גדול ברכבים אבל שהרמתי את המכסה מנוע וניסיתי לשמוע מאיפה זה בדיוק מגיע,

אז זה מגיע מהכיוון של איפה שנמצאת הרצועה, משהו מהאזור הזה.

אין שום הבדל בנסיעה הכל כרגיל, לא מתחמם ולא כלום רק הרעש הזה קצת מפחיד אותי.

מה זה יכול להיות ?

פורסם

אני לא בטוח ב100% במה שאני חושב וכותב לך עכשיו, יכול ליהיות שזה לא זה בכלל.

אולי זה הפילטר שמן שלא מחובר טוב?

היה לי משהו דומה בשברולט שלי, משום מה לא הבריגו אותו טוב, והיה הזעה קטנה ויצא כמו קיטור של שמן מהמנוע, זה היה יומיים בערך עד שחפרתי ומצאתי את הבעיה. (כולה להבריג אותו קצת יותר וזהו).

תבדוק אחרי נסיעה של 10 דקות ככה, אם יש הזעות מכיוון הפילטר שמן, אם אין אז זה לא הוא.

פורסם

איפה הפילטר שמן אמור להיות בערך ?

אבל אני מאמין שאם זה היה זה כבר הייתי שם לב, אם הסימנים כמו שאתה אומר זה הזעה של שמן.

פורסם

הרעש הגיע מהמיסב התחתון עליו יושבת רצועת האלטרנטור.

המיסב הוחלף לאחד חדש והבעיה נפתרה.

חלק + עבודה - 220 ש"ח כולל מע"מ.

• תוכן חדש...