Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה שלומכם!:-D

לצערי לא הצלחתי לכתוב כותרת יותר ממוקדת, אך בשפת הצעירים בימינו אם "תזרמו" איתי זה יכול באמת להיות שירשור דיי מעניין ומשעשע.

כולנו מכירים את הנהגים שמסכנים אותנו על הכביש (חותכים, עוקפים מימין, מקצרים לנו את מרחקי העצירה וכ"ו) או סתם כאלה שמעצבנים אותנו בעזרת סגנון הנהיגה הלא מתחשב שלהם (חולמים ברמזורים ירוקים, חוסמים כיסי פנייה ימינה וכ"ו).

אני בטוח שבמצבים כאלה כולנו מעונינים לעשות פרצלציה לפרצוף של אותו נהג או נהגת (לפחות אני רוצה...), אבל מכיוון שאלימות זה לא פתרון מסוגנן מספיק החלה לאחרונה מגמה של משפטי "עוקץ" לאותם נהגים "מתחשבים".

את הרעיון לשירשור הביא לי אבי היקר,כאשר הבוקר ראה נהגת עומדת ראשונה ברמזור אשר התחלף לירוק והיא הייתה עסוקה מידי באיפור של הבוקר וכמובן נשארה לעמוד שם מספר שניות לא מבוטל- כמובן אנחנו ועוד 10 מכוניות מחכים שהנסיכה תסיים את המייקאפ.

אבא שלי עקף אותה, פתח את החלון ובקול שאל את הגיברת "תגידי? הגוון הזה של הירוק לא מתאים לך??? סעי כבר!!!"

אני הייתי עסוק מידי בלצחוק במושב הנוסע על המשפט הססגוני....:roflmao:

אז מה אתם אומרים?

לכם יש משפטי מפתח עוקצים לנהגים המרגיזים את כולנו!!!

זמין 8)

פורסם
לנהג הלא מאותת: "הידית של האיתות אצלך לא עובדת, כדאי שתבדוק את זה!"

מה, במודל 2010 שלך עוד לא המציאו ידית איתות? מעניין, אצלי יש כבר משנת ..19

לא היה מזיק קצת הומור בריא בכבישים העצבניים שלנו, עם זאת אין ספק כי לא תמיד הנהג הרע/נאחס יראה את ההערה בעין טובה... וכבר נאמר "מוות וחיים ביד הלשון".

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

חברים תודה רבה על שיתוף הפעולה.

לאט לאט אנחנו תופסים תאוצה עם השרשור הזה, כל הכבוד.

הנה עוד אחד לנהגת שחותכת בלי להביט במראות:

"מציע לך לנסוע למוסך דחוף!!!"

"למה?" - עונה הנהגת המבוהלת

"מה זאת אומרת, כדי להוריד את המראות! - הרי גם ככה את לא צריכה אותן!"

זמין 8)

פורסם

לאחד שזורק את הסיגריה מהחלון:

אני:"קנית את הדגם הבסיסי"?

הוא:למה אתה שואל?

אני:אני רואה שאתה זורק סיגריות לכביש, כנראה קנית את הדגם בלי המאפרה.

סלע

פורסם
לנהג שמעיר וחושב שהוא בדרן:

"יש היום עיצומים של הרופאים אז כדאי שתיזהר"

קדם כל בהחלט משפט קרימינלי משיהו...:lol:

אבל ברצינות אתה לא חושב שאחרי שמישיהו מעמיד אותך בסיטואציה מסוכנת על הכביש , יש לך את הזכות המלאה לזרוק לו איזה משפט עסיסי (ללא קקלות)- לדעתי זה המעט שמגיע לי אחרי סיכון חיים פוטנציאלי.:-P

זמין 8)

פורסם

1- משאיר את החלון סגור

2- צופר

3- מרים ומציג את ת"ז שלי ומצביע לכיוון המדרכה

4- ממשיך בנסיעה.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם

קרה לי שחיכיתי הרבה זמן עד שהנהגת מלפני תתקדם חצי מטר קדימה ותפנה לי כיס לפנייה ימינה, שסוף סוף עשתה את זה עברתי לידה פתחתי את החלון קדתי קידה ואמרתי "תודה הוד רוממותך". לפחות את הנוסע לצידי זה הצחיק.

פורסם

פססססט, הלו, מסתובב לך הגלגל.

כל הזכויות שמורות לאבא שלי. המונה מראה בינתיים על 8 שאשכרה יצאו לבדוק. חבל שלא תוך כדי הנסיעה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
רוצה כוס קפה ? (אחת האמירות העדינות בצפון איטליה. בדרום - לא לשידור)

וא פאן קולו !

בליווי תנועת כף יד מעלה מטה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...