Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגל רעיון ל שידרוג מערכת בלימה קדמית לאימפרזה WRX, אשמח אם למישהו יש את המק''ט של הקאלפרים המקוריים של ברמבו+צלחות בלימה קדמיות ל:

 

1) אימפרזה STI 2004

2)אימפרזה STI 2006-2007

 

למישהו שכבר ביצע את הפרוייקט, אילו חלקים אני צריך לשנות מלבד קאלפרים+צלחות גדולות+רפידות, בכדי לבצע את ההתאמה בחלק הקדמי, לפי כמה בדיקות שעשיתי הסבת החלק האחורי למערכת ברמבו יצריך מספר שינויים שכרגע אין לי צורך בהם.

 

אם למישהו יש מידע על רכב כזה מושבת שמוכר חלקים גם אשמח לה''פ.

פורסם

בג'אנטים כבר טיפלתי :-P

 

מצאתי היום באיזה פירוקייה קאליפרים+צלחות, הבעיה שאחרי כמה בירורים עם האחראי מדובר על סט של WRX ולא STI ככה שאני עדיין ממשיך בחיפושים.

×
×
  • תוכן חדש...