Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקניתי רדיו דיסק חדש מבית קנאווד התחלתי לכוון אותו וראיתי שזה לא ממש פשוט לי.

יש שמה כל מיני מונחים שאני לא יודע מה אומרים וגם מה ההשפעה שלהם כמו DTA ו QFactor ו FRQ רציתי לדעת מה הפירוש שלהם.

פורסם

FRQ קיצור של frequency

Q = Q Factor = Quality Factor אם נפשט, אז זהו רוחב "הפעמום" שנוצר תו כדי האקוליזציה או במילים אחרות רוחב תחום התדרים המושפעים. ככל ש Q גדול יותר, כך רוחב תחום התדרים המושפעים קטן יותר ולכן Q גבוהה יותר = שינוי "חד" יותר.

DTA כנראה digital time alignment

מקווה שזה עזר

פורסם

האמת שזה דיי עזרת לי בקיו פקטור , מה הפרוש של FRQ אני יודע רציתי לדעת מזה אומר במידה Uהוא גבוה מה ההשפעה

וכנל לגבי הDTA אני יודע את הפירוש לא יודע איך זה בא לידי ביטוי בעיקר בכך שיש לי רוחב משחק של מ-0 עד 610 CM

פורסם

לאקוליזר פרמטרי יש שלוש פרמטרים:

gain / amplitude - גובה השינוי

frequency - התדר האמצע שסביבו מתבצע השינוי

Q - רוחב תחום התדרים המושפעים

תראה את סרטון

כדי לראות את זה ויזואלי (הבחורה שם מסבירה איך למצוא ולהנמיך תדרים בעייתים - זה גם יכול לעניין אותך).

להבנה יותר עמוקה, תקרא את השרשיר עם דיון על אקואליזר פרמטרי.

• תוכן חדש...