Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מצב של בורר מהירות כולל OFF המאוור עובד קבוע במהירות 4 (מקסימלית )

האם תקלה זו מחלה אופיינית של סיטרואן ויש פתרון פשוט וידוע מראש ?

איפה להתחיל לחפור ?

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

סביר להניח שאתה מדבר על ברלינגו דור ראשון - אם כן, רוב הסיכויים שמדובר במודול שיושב על המפוח שהחזיר את נשמתו ל...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש המשך .

שני טרנזיסטורים הוחלפו (אחד הטרנזיסטורים כמו שאיציק.נ אמר שהחזיר את נשמתו ל...) , והכל חזר לקדמותו.

בחרתי טרנזיטור חליפי 2N6287 מסוג DARLINGTON PNP , זרם קטודה 20A .מתח 100V CE ,

160W ( נתונים מאוד קרובים לטרנזיסטור מקורי )

ניסיתי לקנות בחנויות אלקטרוניקה - מכרו לי "חליפי" שלא מתאים (לא היה אפשרות לבדוק במקום מה בדיוק מכרו לי... אבל זה סיפור אחר, מכרו לי NPN 6A ), בסוף קניתי את החליפי המתאים ביותר בEBAY , שני טרנזיסטורים עלו 6$ כולל משלוח (אפילו חסכתי זמן ונסיעות סתם)

פירוק מפוח 10 דקות- שלושה פיליפסים ,פירוק מנוע חשמלי מהתושבת 2 דקות- בורג אחד ושתי צמות כבלים , פירוק מעגל מודפס- שני ברגים , קידוח ניטים של טרנזיסטורים ישנים , ,רענון משחת קירור , הלחמה וכו'... לקח לי כשעה עבודה ושבוע וחצי עד שמשלוח מEBAY הגיע.

2N6283.pdf

DSCN1414.JPG

DSCN1416.JPG

DSCN1420.JPG

DSCN1423.JPG

DSCN1424.JPG

DSCN1425.JPG

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

• תוכן חדש...