Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריסוס WD-40 בתוך האוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב היה במוסך. כדי לטפל בבעיה של חריקות של חגורת בטיחות (משהו ששווה הודעה נפרדת) ריססו זזקל כנראה SW-40.

כנראה שריססו כמות גדולה כי הריח בתוך הרכב חזק מאוד עד כי לא ניתן לשהות בו עם חלונות סגורים וגם כך חטפתי כאב ראש.

האם יש תקנות בעניין הזה. בפרוספקט של SW-40 ראיתי שצריך להשתמש בו אך ורק במקומות מאווררים היטב. מן הסתם אוטו לא עונה על ההגדרה הזו.

מה ניתן לעשות עכשיו חוץ מלהשאיר את החלונות פתוחים ולקוות שלא יגנבו את האוטו.

האם מקובל להשתמש בצורה כזו בתרסיס בתוך האוטו?

פורסם

נהוג להשתמש בתרסיס הזה גם בפנים הרכב אם כי יש חומרים אחרים ללא ריח, אבל לגבי הריח אתה יכול להיות רגוע זה תוך זמן מה יתאדה לו, כשאתה נוסע ברכב תיסע עם חלון פתוח , וכשאתה חונה תסגור אותם, תוך כמה ימים לא יהיה ריח.

החומר מבוסס על נפט או משהו כזה והריח שלו חזק אבל כשהחומר יתייבש הריח יעלם.

בטח שאת הספרי הזה לא מרססים אל חגורות בטיחות! על החגורות לא מרססים למעשה כלום אלא רק מנגבים אותם אם צריך עם סמרטוט לך וזהו.

הייתי מציע לך בנוסף לבדוק היכן ריססו את הספרי ולנגב אותו עם סמרטוט לח כדי לזרז את סילוק הריח.

פורסם

להבדיל ממה שמקובל לחשוב, WD-40 אינו שמן/חומר סיכה. הוא מיועד בעיקרו לפירוק וניקוי קורוזיות והוא חומר קורוזבי בעצמו (שימושי כאשר אתה מנסה להסיר מדבקות לדוגמה) אשר תוקף גם פלסטיק/גומי מסוגים שונים. (הופיע בזמנו בפרוספקט באנגלית)

חזור למוסך ובקש כי יבדקו את מקור הבעייה (שימון פותר בדרך כלל את הסימפטומים ולא את הבעייה) ויבדקו את מצב החגורה לסימני יובש ו/או איכול.

פורסם

מילה אחת לי אלייך: גחלים!

מי שמכיר ומי שלא כדאי שיכיר עכשיו,

מניסיון אישי שלי זה עובד מצויין!

רכבים עם ריח רע של סיגריות או ריח רע כלשהו, שמים סקית גחלים באיזור הרגליים [לא לשפוך את הגחלים, אלה להשים שקית פתוחה בצורה כזו שהגחלים יהיו ניראים היטב]

להשאיר לילה [גג 2]

הגחלים סופחים את הריחות בצורה כלכך טובה שלא יהיה שום ריח לאוטו מביפנים..

מהניסיון שלי זה עבד ברכבים עם ריח סיגריות כבד וריחות של אובש מוזרים..

בהצלחה!

Only RWD

פורסם

פחם ידוע כחומר מנטרל ריחות\טעמי לוואי ולכן ברוב הסננים היום (סנני אויר, מים וכו') יש גם פחם.

רעיון מקורי וטוב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מילה אחת לי אלייך: גחלים!

מי שמכיר ומי שלא כדאי שיכיר עכשיו,

מניסיון אישי שלי זה עובד מצויין!

רכבים עם ריח רע של סיגריות או ריח רע כלשהו, שמים סקית גחלים באיזור הרגליים [לא לשפוך את הגחלים, אלה להשים שקית פתוחה בצורה כזו שהגחלים יהיו ניראים היטב]

להשאיר לילה [גג 2]

הגחלים סופחים את הריחות בצורה כלכך טובה שלא יהיה שום ריח לאוטו מביפנים..

מהניסיון שלי זה עבד ברכבים עם ריח סיגריות כבד וריחות של אובש מוזרים..

בהצלחה!

וואלה, אם זה עובד אתה תותח.

תקבל תואר אודטה של הפורום:lol:

לדעתי, זה עובד עם פחם פעיל ולא עם גחלים, אבל תהיה בטוח שאני הולך לנסות את זה.

(יש לי משהו אחר מסריח, לא האוטו:lol: )

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תנסה. אני מדבר מניסיון. היה לי חבר שקנה רכב שהיו מעשנים בו קבוע. הגג היה ״שחור״ (במקור לבן) ומה שלא עשינו תמיד היה שם ריח כאילו נכנסנו למעפרה.

שמנו גחלים בסקית על השטיחונים. כל לילה. אחרי 3 לילות לא היה באוטו כמעט ריח (העיקר לא היה של סיגריות)

Only RWD

פורסם
תנסה. אני מדבר מניסיון. היה לי חבר שקנה רכב שהיו מעשנים בו קבוע. הגג היה ״שחור״ (במקור לבן) ומה שלא עשינו תמיד היה שם ריח כאילו נכנסנו למעפרה.

שמנו גחלים בסקית על השטיחונים. כל לילה. אחרי 3 לילות לא היה באוטו כמעט ריח (העיקר לא היה של סיגריות)

אלי צודק,

גחלים יספגו את כל הריחות שיש לך ברכב.

אחלה עצה :)

• תוכן חדש...