Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות בדחיפות 4 צמיגים חדשים, במיוחד עכשיו בתקופה של החורף והגשים שבאים איתו.

קניתי מאזדה 3 2007 לפני חצי שנה. הצמיגים כבר יבשים ואין בשר, וממש עכשיו בדקתי את המידה של הצמיגים ומצאתי שכל הצמיגים מחברה שונה. הצמיגים שלי כבר גמורים, יש בשר קצת, אבל כולם יבשים ויש 2 מאחורה ומקדימה שהמצב שלהם לא מי יודע מה טוב.

המידה של הצמיגים שלי הם 205\55\16 עם מגנזיום שבאים מהחברה.

מאיפה אני יכול למצוא צמיגים במחיר טוב? אני רואה בכול מני אתרים שהמחיר לצמיג לא יורד מ 500 שקל. אני זוכר פעם שנסעתי ליפו לחפש את אנטון צמיגים ולא מצאתי אותו ובטעות הגעתי לאיזה פנצ'ריה וקניתי משם 4 צמיגים של קומהו ב 1300 שקל כולל הרכבה, ואין לי מושג איך אני מוצא אותו שוב.

אז מישהו יכול למצוא לי מקום טוב במחירים סבירים?

*אני מעדיף צמיגים של בריג'סטון כי זה הצמיגים שמאזדה בעצמה בחרה להרכיב של הרכב.

*הנסיעה שלי רגועה לגמרי.

*בעיר שלי הכבישים על הפנים אז אם אפשר להמליץ לי על צמיגים שיוכלו להתמודד עם הכבישים האלה.

*אני מכיר את האתר tires4u אז בבקשה אל תטרחו להמליץ לי עליו.

אז מה אתם ממליצים (אני לא נעול על הצמיגים של בריג'סטון אבל לא הכי בקיא בחברות, אני עם ראש פתוח להצעות)?

מי שיכול לעזור אני ישמח, תודה נועם.

פורסם

אתה אמיתי - רביעייה ב-1300 ש"ח? אולי זוג חדש, או רביעיה משומשת...

מחירי הצמיגים עלו לא מעט בשנה האחרונה, וזה מה יש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אמיתי לגמרי, רביעיה של צמיגים חדשים של קומהו! זה היה לפני 3 שנים ובגלל זה אני עד עכשיו מחפש את הקבלה שלו ולא מוצא וכניראה שגם אני לא ימצא, אני יודע שהמחירים עלו אבל למה ככה בהגזמה, בכול מקרה אני חייב נעליים חדשות לרכב במחירים שפויים.

פורסם

צמיגי אנטון ביפו זה ברחוב יפת 88, מקום קיים גם עכשיו ונחשב זול.

צמיג ישיר פ"ת זאת גם אופציה.

בקשר לצמיגי ברידג'סטון - הדגם שהגיע עם הרכב יקר מאוד.

אם אתה מחפש ברידג'סטון, תבדוק את המחיר ל B250.

אם אתה מחפש צמיג לא יקר, KLEBER HP3 גם אפשרות טובה (תשאל בצמיג ישיר פ"ת - הם עובדים עם קלבר).

ולמרות שביקשת לא לשלוח אותך לאתר TIRES4U, הפנצ'ריות שעובדות עם האתר נותנות מחיר טוב ל YOKOHAMA C,DRIVE במידה שלך .

בכל מיקרה, לא נראה לי שתמצא עכשיו צמיגים איכותיים בפחות מ 500 ש"ח.

תבדוק תאריכי ייצור על הצמיגים.

תוודא שקוד מהירות שלהם לא פחות מהצמיגים המקוריים (כנראה V ), במיוחד אם זה רשום לך ברישיון הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בירושלים יש שתי פנצ'ריות שעובדות עם האתר:

http://tires4u.co.il/default.asp?Psearch=1&iArea=4&iCity=0

תוסיף לזה "צמיגי רונדו" :

http://www.d.co.il/14479030/42570/

תתקשר ותבדוק מה יש להם במלאי במידה שלך, שנת ייצור 2011 וקוד מהירות שמתאים לרכב שלך ממודל 2007.

אתה יכול לרשום את הדגמים+מחירים שהם מציעים לך ולחזור לכאן.

אחת משתי הפנצ'ריות בירושלים שעובדת עם האתר מפרסמת PIRELLI P7 בסביבות 500 ש"ח.

אם יש אותם במלאי, אני לא רואה סיבה לנסוע למרכז.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה מי-ם גש לי.ג. המכוון 02-6783555 - נמצא ע"י סוכנות מרצדס בתלפיות.

תוודא טלפונית שיש לו את הצמיג המבוקש ןתעמוד על המקח כולל (טקס שחוזר על עצמו) בדיקת מחירים באינטרנט...

האנשים נחמדים, השירות טוב וכחלק מהעסקה תקבל חינם כיוון ל- 4 גלגלים.

פורסם

את שלי קניתי בצמיגי אפרתי בתלפיות,איש מקצוע איכותי נמצא שם ושמו בני,לפני כמה חודשים קניתי רבעיית צמיגים ואני כמעט בטוח שהם הכי זולים בירושלים,אחרי סבב פנצריות ארוך.

אגב הבריג׳סטון טורנזה שמורכבים על הרכב שלך יקרים מאוד(סביב 700-800ש״ח לצמיג)וללא שום הצדקה!

יש אלטרנטיבות אחרות וזולות בכמה מאות שקלים.

פורסם

במחיר שציינת אתה יכול לקנות רביעייה של falken (צמיג טוב, לא סיני אבל גם לא מהמשובחים ביותר) אצל אנטון.

בירושלים תבדוק מחירים ומלאי אצל "צמיגי אולימפיה", אני בזמנו הייתי מרוצה אבל עברו מאז איזה 5 שנים..

פורסם

חבוב,לכתוב צמיגי פאלקן אינה חוכמה גדולה בלי לכתוב את הדגם,שכן יש דגמים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות,כמו לכל חברה אחרת בערך.

פורסם

משתדלים ;)

בהצלחה,תחזור להתייעץ לפני הרכישה,ואל תשכח לדרוש צמיגים טריים שלא עבר חצי שנה מיום הייצור שלהם ותבדוק את התאריך.

• תוכן חדש...