Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדירת מים,מגאן 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בארכיון ולא מצאתי שום שירשור שעונה לבעיה שלי.

בזמן האחרון שמתי לב שאחרי כל גשם בתאים התחתונים שיש בדלתות הקידמיות יש שלולית של מים היום החלטתי לפתוח את הכיסוי של הרמקול ולהוציא אותו ולראות אם רואים משהו וחוץ ממים על הרמקולים ועל כל מה שמסביב שם לא ראיתי כלום.

השארתי את הכל פתוח מישהו השפריץ מים על כל הדלת מבחוץ ואכן התחילו לטפטף טיפות בקצב מהיר.

השאלה שלי היא לפני שאני פותח את כל הדלת כי כזכור לי בהרכבת הקומפוננט זה מאוד מייגע לפרק ולהרכיב אותה אם מישהו יודע מה הבעיה ואולי בשביל לפתור אותה לא חייבים לפרק את כל הדלת?

אני אישית חושד בגומיות של החלון למרות שהן נראות טוב וצמודות לחלון אני עדיין חושד בהן וחוץ מזה הבנתי שאני לא בעל המגאן היחידה שיש לה את הבעיה הזאת.

תודה מראש לעונים.

פורסם

גם אם הגומיות נראות במצב מצויין לא אומר שהם באמת במצב כזה.

סיכוי גדול שהם יבשות מבפנים ולא אוטמות כמו שצריך ובגלל זה חודר לך מים.

לפי התיאור שנתת זה הגומויות.

זגג רכב יוכל לאתר לך את הבעיה בלי בעיה.

חן

פורסם
חיפשתי בארכיון ולא מצאתי שום שירשור שעונה לבעיה שלי.

כנראה שלא חיפשת מספיק טוב, מדובר בתקלה נפוצה ויודעה ברנו מגאן. ערוך חיפוש נוסף ותמצא מספר שרשורים בנושא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כנראה שלא חיפשת מספיק טוב, מדובר בתקלה נפוצה ויודעה ברנו מגאן. ערוך חיפוש נוסף ותמצא מספר שרשורים בנושא.

איתמר.

בכל זאת חיפשתי ולא הצלחתי למצוא מישהו עם בעיה בדיוק כמו שלי אלא בעיות אחרות או לא מהשנתון שלי ואם אתה אומר שזו בעיה נפוצה ברנו מגאן וראית שרשורים רבים על הבעיה הזו אז אולי תוכל לעזור לי עם הבעיה ולהגיד לי מה הייתה הבעיה ואיך פתרו אותה.

תודה מראש.!

פורסם

תודה רבה על התגובה ועל השירשור אכן אצלי חתכו חלק מחיפוי של הרמקול כדי להכניס קומפוננט קצת יותר גדול מהפלסטיק.

אבל אם זו באמת הבעיה אז מה שאתה אומר שזה בסדר שנכנסים מים לדלת והם צריכים להיתנקז משם אבל הם לא יכולים בעיקבות זה שחתכתי את החלק בשביל הרמקול.

• תוכן חדש...