Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתעניין בסיאט איביזה הידינית החדשה ,

לצערי הסתכלתי קצת באת של סיאט והוא פשוט בזיוני,

פשוט אי אפשר להתמצא בו, ולא הצלחתי להבין כלום.

רציתי לדעת אם מישהו יודע נתונים טכניים על הרכב,

או אולי איפה אפשר לקרוא קטלוג, מרמת המנוע ועד רמת האבזור והצבעים וכד'

וכמו כן, האם המחיר הוא באמת 112 אלף, או שיש איזה מבצע נוכחי או מבצע באופק או משהו דומה...

כמו כן, רשמים כללים על הדגם גם יתקבלו בברכה (כמובן שלא תחליף לנסיעת מבחן וכל השאר..)

תודה רבה!

יואב

פורסם

אתה מדבר על מנוע הTSI או על מנוע ה-1.4 ליטר?

אפשר כמובן למצוא נתונים באתרי רכב אחרים.

האתרים של סיאט, פולקסווגן ואאודי פשוט על הפנים בשנה האחרונה. מעניין למה היבואן לא משפר אותם.

פורסם

כמובן שהתכוונתי ל TSI אם זה לא היה ברור.

ואין ספק בכלל שהאתר מתחת לכל ביקורת,

אגב באופן כללי לא עפתי מאתרים של רכבים אחרים בארץ.

באופן כללי מרגיש שנתנו לילד בן 10 לעצב את האתר.

מהחוסר תמיכה בדפדנים שהם לא EXPLORER, ועד עיצוב צעקני מדי ולא פונקציונאלי, וכל מני טעויות כתיב ממש בולטות, או סתם נתונים לא עדכניים.

יש תחושה שבכלל לא סופרים את התחום הזה, ולדעתי זה ממש חבל.

דווקא לי הממשק הכי נוח לחיפוש ראשוני של רכב הוא האינטרנט, והעובדה שפשוט אין אף אתר נורמאלי דיי מעצבנת.

תחושה שמצפצפים עלינו...

פורסם
כמובן שהתכוונתי ל TSI אם זה לא היה ברור.

ואין ספק בכלל שהאתר מתחת לכל ביקורת,

אגב באופן כללי לא עפתי מאתרים של רכבים אחרים בארץ.

באופן כללי מרגיש שנתנו לילד בן 10 לעצב את האתר.

מהחוסר תמיכה בדפדנים שהם לא EXPLORER, ועד עיצוב צעקני מדי ולא פונקציונאלי, וכל מני טעויות כתיב ממש בולטות, או סתם נתונים לא עדכניים.

יש תחושה שבכלל לא סופרים את התחום הזה, ולדעתי זה ממש חבל.

דווקא לי הממשק הכי נוח לחיפוש ראשוני של רכב הוא האינטרנט, והעובדה שפשוט אין אף אתר נורמאלי דיי מעצבנת.

תחושה שמצפצפים עלינו...

זה מראה בעיקר על התנהלות חובבנית. אני לא מבין איך היצרן לא בודק את פעילות היבואן.

לדוגמא, לפני חודש וחצי התעניינתי בריכשת פולו GTI חדשה, באתר של VW בישראל אין כלום! הרכב משווק בארץ מסוף חודש יולי.

ביקשתי שישלח אליי פרוספקט הביתה והדבר לא נעשה. רק כאשר הגעתי לסוכנות קיבלתי את מבוקשי.

אני חושב שהיבואן מעדיף שכל מי שמתעניין ברכישת רכב חדש יכנס פשוט לסוכנות. בסוכנות הלב והרגש מתגברים לעיתים על השכל ויותר קל למכור.

בכל מקרה אני ממליץ לך להיכנס לאתר של וואלה רכב או לאוטו. המנוע שאתה מדבר אליו משרת מס' רב של דגמים בקונצרן. בינהם איביזה, לאון, אוקטביה, פולו וגולף. ישנו מבחן רכב לסיאט לאון עם מנוע 1.2 TSI לדוגמא, וגם לסקודה.

פורסם

קיבלתי את האוטו לפני כ שלושה שבועות ואני מרוצה עד הגג ממנו.

חסכוני, נוח.. מנוע גמיש מומנט סל"ד נמוך.

ולא צריך יותר מזה..

פורסם

האם מדובר על הגרסה הידנית?

כמו כן, אשמח לדעת אם לא מפריע לך, בכמה קנית את הרכב,

האם קיבלת הנחה/צ'ופרים

ובאופן כללי איך היה השירות, כמה זמן לקח מביצוע ההזמנה, עד לקבל האוטו

ועוד כל מני פרטים.

כמו כן, אפ במקרה יש לך קישור לקטלוג רשמי של הרכב, זה יכול להיות מאוד נחמד

תודה :)

• תוכן חדש...