Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

נפלו בידי שני מעבדי XEON 5140 אומנם לא שיא הטכנולוגיה, אבל עדיין מעניין אותי להשיג לוח וזכרון בשבילהם.

הסתכלתי ברשימת הלוחות שתומכים באתר של אינטל, לצערי לא מצאתי אף לוח מהרשימה בארץ, מחיפוש באיבאיי יש תוצאות בודדות ועלויות גבוהות מעוד כ200$.

מה שיותר מציק שלאף לוח אין תמיכה לPCI-E רק PCI64 :( כנראה אני חולם שחומרת שרת תכלול סלוט כזה תקנו אותי אם אני טועה.

חוץ מזה למיטב הבנתי אני צריך לחפש זכרון DDR2 תומך ECC גם כאן עלות לא קטנה.

אישית לא יצא לי לגעת בחומרת שרת מאז פנטיום פרו , לכן אין לי מושג באיזה רמת ביצועים מדובר, אני ישמח להשוואה קטנה.

וכמובן איפה אפשר להשיג לוח/זכרון תומך בארץ, עדיף אם תג מחיר.

תודה לכולם.

אודי A4

דימה.

פורסם

התאים האפורים שלי עוד לא התעוררו לכן אני אני לא יכול לעזור לך כעת בהשוואה בין הדגמים או לספק לך נתונים.

אבל ברפרוף זריז באתר של איסטרוניקס מצאתי את הדגמים הבאים למעבדי XEON 5000:

S5000XVNSATAR

S5000VSASATAR

S5000PSLSATAR

S5000VSA4DIMMR

הם לא זמינים במלאי אבל ניתן להזמין אותם.

אתה יכול להשוות מפרטים ולברר נתונים באתר של אינטל.

מחיר... לא זול בכלל.. בערך פי שלוש מהתוצאות שקבלת באיביי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...