Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אתמול פגעתי במישהו מאחור,בזמן שהסתכלתי במראת צד כדי לעבור נתיב הרכב לפניי בלם בחוזקה,שהחזרתי את המבט(אחרי שנייה,הרבה זמן במצב כזה) קדימה כבר היה מאוחר מידי,הספקתי לבלום בחוזקה אך לצערי פגעתי בו.

יש לציין ששמרתי מרחק אך הזמן תגובה שלי התארך בהרבה מכיוון שהמבט שלי בזמן שהוא בלם היה במראת הצד.

היום הלכתי לקבל הצעת מחיר ראשונית לנזקים ברכבי לפני שאני מפעיל את הביטוח.

מוסך מרכזי של טויוטה שבו מטופל הרכב מיומו הראשון טען שצריך להחליף את הטמבון הקדמי+הגריל שלו+תיקון מכה קטנה במכסה מנוע וצביעה שלו מחדש.

המחירים:

טמבון קדמי-1500 ש״ח

גריל-1200 ש״ח(תמחור גרוע?!?)

עבודה עוד 2000 ש״ח

איך הגיוני שטמבון עולה כמעט כמו גריל??

האם המחירים בשמיים?אם כן,האם כדאי לסדר את המכה במקום אחר?מאוד חשוב לי שהעבודה תיהיה מקצועית.

מה עליי לעשות?

עריכה:מדובר בטויוטה אונסיס 2008

פורסם

ברכבים חדשים ובמיוחד במוסכים מרכזיים , אתה תשלם מחיר די יקר, אני חושב שאין לך פתרון אחר מלבד הפעלת הביטוח , אלא עם כן תיקח את הרכב לאיזה מקום אחר שאיננו מורשה וגם אז לא מובטח לך מחיר זול.

• תוכן חדש...