Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית מחשב ניהול לרכב, אבל לאחר ששאלתי כמה אנשים אמרו לי שחבל לשים מחשב , כי יש כבר באוטו תוכנה , והוחלף גם קמשפטים .

לטענתם החלפת המחשב המקורי במחשב ניהול לא יוסיף יותר מ 10 או 15 כ"ס על ההספק הנוכחי , אלא רק אם אני חושב להחליף טורבו , ולחזק מנוע ואז יהיה שיפור אמיתי.

מה דעתכם האם שווה לי לשים ניהול ? או שהם כבר צדקו . ואם כן שווה לשים , איזה חברה אתם ממליצים האלטיק או א אי אם .

תודה..

פורסם

גם עם התוכנה שיש לך ואני מניח שהיא ECUTEK אפשר להוציא עוד X כ"ס - כמו תמיד הכל שאלה של סיכונים....

יש כמובן יתרון מסויים (מבחינת SAFTY) בתוכנת ECUTEK אל מול מחשבי STAND ALONE

ובוודאי שגם עם מחשב עצמאי ניתן להוציא עוד X כ"ס בדיוק כמו ב- ECUTEK.

האם שווה להוציא 7000-10,000 ש"ח על מחשב חדש - אתה תחליט (אין לנו בעיה לתת לך את כל האופציות).

בכל מקרה אתה מוזמן לעבור לקפה וננסה ביחד לבדוק מה דרישותייך והאם ההשקעה נכונה ומצדיקה.

פורסם

אם אתה מתכוון להישאר עם הטורבו המקורי אז חבל על ההשקעה

אבל אם אתה מתכוון לשנות לטורבו גדול וכו' אז ניהול בהחלט רצוי ואף מומלץ

בקשר לאיזה HALTECH או AEM תיכנס ל TOP RPM הם היבואנים של שניהם ממילא

והם יעזרו לך להחליט

שבוע טוב

שי

פורסם

אהלן שי,

לא תמיד זה נכון - לא בהכרח חייבים לעבור לניהול מנוע עצמאי.

אתה בעצמך מכיר EVO שנוסעת עם "טורבו גדול" ובכל זאת עובדת עם ECUTEK - וזה עובד מצויין!

אנחנו גם מכירים כמה SUBARU כאלו....

הכל שאלה של מה רוצים לקבל בסוף התהליך, ועד כמה "גדול" הטורבו :-)

פורסם

ועובדה ערן

שמרבית הלקוחות "הרציניים" שלך כולל אתה עברת לניהול עצמאי... אחרי שהיית עם

ECUTEK הכל שאלה של מה הלקוח מחפש

ותמיד אבל תמיד ניהול עצמאי מאפשר להגיע לרמות גבוהות יותר של ביצועים ע"פ תוכנה כזו או אחרת

• תוכן חדש...