Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכשתי Atari 2600 (או: משבר גיל ה- 40 הקדים להגיע)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור. אצלנו במשרד יש אחד. כולל מסך סניו צבעוני מקורי וכונן 1571 שנראה כמו מקרר. בדקנו, ומשחקים על דיסקטים מקוריים עוד עולים. רק לוקח להם המוןןןןןן זמן :-)

לי יש את הקומודור 128 D שקניתי מגרמני אחד שיוצר ב 1986 כתוב עוד על המדבקה made in west germany:-D(אחרי שהקומודור 64 שלי הלך לעולמו )

Picture 130.jpg

Picture 134.jpg

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין כמו קומבט, אם מסובבים את הטנק אחרי הירי גם הירייה עצמה משנה כיוון, לא יאמן כמה שעות משחק עברו עלי בשיפור יכולות הירי שכוללות שינוי כיוון.

בראיה לאחור עם כל מה שיש היום הזוי כמה משחק של 20 פיקסלים על 20 פיקסלים פחות או יותר יכל להעביר את הזמן.

באותו פרץ נוסטלגיה שהזכרת שגרם לך לקנות, שאלתי את אבא שלי לא מזמן איפה האטרי שלנו, הוא אמר לי "זרקתי אותו מזמן"

אבא אבא, אבל #$%$%*^^&*)&*(^*&%^&$%^@#$%!Q@#!@$@#$^$%&

מה שכן - סגה עם וונדר-בוי 1 2 ו 3 נמצאה :-)

מותר לשאול כמה עלתה לך נוסטלגיה שכזו ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לבן דודה שלי היה אטארי מה שיפה באטארי שיש הרבה רמות למשחקים , אבל אני מכור לגראפיקה המדהימה של הקומודור 64,אגב בעיר דורטמונד בגרמניה עד לפני כמה שנים מחשב קומודור הפעיל את כל שלטי הרכבות בעיר ואת לוח הזמנים עש שהתקלקל וזה עלה להם כמה מליונים להחליף למערכת אחרת....

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הנה הוא במלוא הדרו. לא יאומן שעברו 30 שנה וזה עוד עובד.

לאחר שחיברנו לחשמל, אחד מעורכי הדין הצעירים שלנו חשש שזה כנראה לא עובד, כי זה לא מרעיש. הוא ציפה לשמוע הארד-דיסק עובד :-)

IMG_1776.jpg

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האטארי שהיה לי בילדותי עף לזבל לפני עשרות שנים אבל הסופר נינטנדו שהחליף אותו עדיין קיים, תקין ופעיל :lol:

Super_Famicom_JPN.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הנה הוא במלוא הדרו. לא יאומן שעברו 30 שנה וזה עוד עובד.

LIKE...:yum:

הזכרת לי ימים יפים מהילדות עם התמונה הזו.:-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא יודע מה יותר קלאסי בתור רהיט לסלון, האטרי הזה או מגבר מנורות בעשרות אלפי שקלים

מגניב ביותר!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה הרד-קור של שנות ה-80

LIKE!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי במחסן Sega Mega Drive:

tumblr_lj91b24pei1qa816ro1_500.jpg

הייתי שורף שעות עם הדבר הזה!

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

והיום הגיעו מ- EBAY הדברים הבאים:

פקמן

מיס פקמן

גרנדפרי

דונקי-קונג

המכשיר יושב במשרד - אבדוק מחר :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...