Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אי אפשר לחבר למגבר 4 ערוצים גם סאב וגם 2 רמקולים ולשלוט כל אחד בנפרד ?

זאת אומרת להוריד ולהנמיך את הבאס מבלי לעשות את אותו הדבר לרמקולים.

אפשרי ?

בשביל שתהיה האפשרות הזו צריך מונובלוק ?

פורסם

אין לי מערכת זה פשוט דיבור עם חבר.

לו יש מערכת, מגבר של CARVIN VEGA סאב של CARVIN VEGA שתי 6X9 של JBL טוויטרים ו2 רמקולים שאני לא יודע על הדגם שלהם.

אין לי כל כך איך לצלם.

הוא פשוט אומר שבשביל שתהיה אפשרות לשחק עם הסאב צריך לקנות עוד מגבר ולחבר את הסאב לבד (מונובלוק) וכרגע כשהוא מכוון את המערכת הוא שולט רק על הרמקולים מבחינת כיוון באלקולייזר, כשהוא משחק עם הפונק' של הסאב באלקולייזר לא קורה כלום.

פורסם

החבר שלך התבלבל לגמרי או שבלבלו לו את השכל.

אם אתה רוצה שליטה על הסאב מהר"ד אתה צריך שתיהיה לך יציאה לסאב מהר"ד.

אותו דבר קדמיים,אחוריים, ימין ושמאל.

לא צריך עוד מגבר ולא בטיח, רק עוד כבל RCA מהר"ד למגבר (במידה ואין), לחבר לערוצים של הסאב וכמובן צריך שתיהיה שליטה על סאב.

אם אין, אז אין!

בהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

פעם היו משתמשים בbass cube או במילים אחרות קרוס אקטיבי לסאב וופר בלבד - הRCA שהיה אמור להכנס למגבר של הסאב או לחליופין לשני הערוצים המגושרים במגבר שמרים עליו גם סאב - היה לפני כן נכנס לתוך קופסא שכזו ומשם היה RCA קצר יותר למגבר עצמו.

להרבה מהקרוסים מהסוג הזה יש גם רימוט לגיין\ווליום לאות המוצא של הקרוס הזה

בקיצור זו הדרך הכי פרימיטיבית וישנה שאני זוכר לשליטה על סאב.

זה פתרון זול, אבל יעיל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אין לי מערכת זה פשוט דיבור עם חבר.

לו יש מערכת, מגבר של CARVIN VEGA סאב של CARVIN VEGA שתי 6X9 של JBL טוויטרים ו2 רמקולים שאני לא יודע על הדגם שלהם.

אין לי כל כך איך לצלם.

הוא פשוט אומר שבשביל שתהיה אפשרות לשחק עם הסאב צריך לקנות עוד מגבר ולחבר את הסאב לבד (מונובלוק) וכרגע כשהוא מכוון את המערכת הוא שולט רק על הרמקולים מבחינת כיוון באלקולייזר, כשהוא משחק עם הפונק' של הסאב באלקולייזר לא קורה כלום.

לפי מה שאתה מתאר צריכה להיות יציאה נוספת מהרדיו דיסק וזה אומר שצריך להעביר עוד כבל RCA וזה יפתור לו את הבעיה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...