Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני שאני מכניס את האוטו למוסך, אשמח לשמוע דעותיכם במה עלולה להיות הבעיה.

היום לאחר נסיעה שגרתית בעיר, שבה הרכב לא עשה שום בעיות, החנתי בצד לכמה דקות, כיביתי את הרכב. הנעתי אותו, שמתי R ולאחר שהחלפתי ל-D, פתאום הרכב התחיל לרעוד, הטורים ירדו ואז הוא כבה.

ניסיתי להניעו, יש סוויץ' והרכב מניע בדיוק לשנייה ואז נכבה. הטורים עולים כשרכב מניע ואז יורדים מיידית לאחר שנייה. ככה היה במשך כמה ניסיונות. גם עם חיבור כבלים ממצבר אחר, הרכב עשה את אותה בעיה.

לאחר חצי שעה שהרכב עמד לו במנוחה, הנעתי שוב והרכב הניע כרגיל, בפעם הראשונה, בסיבוב הראשון של הסוויץ'. נסעתי במשך 1-2 ק"מ ללא בעיות מיוחדות.

תוכלו לזרוק השערות מה עלולה להיות הבעיה?

• ספונסר פורום
פורסם

אם הרכב נותן סטארטר תקין אז ככל הנראה המצבר תקין ואין צורך בחיבור של כבלים מרכב אחר.

יש מספר סיבות שיכולות לגרום לבעיה בסגנון הזה. האם הוחלף לאחרונה פילטר דלק ברכב? האם הבעיה חזרה מאז? האם הרכב סוחב בצורה תקינה כעת?

מהיכן אתה בארץ? אולי נוכל להמליץ לך על מוסך טוב באזור מגוריך.

פורסם

תשובות -

פילטר דלק הולף לפני כ-10 חודשים בטיפול לפני טסט.

ניסיתי להניע לפני כמה דקות (הרכב עמד בחנייה כשלוש שעות, במנוחה), לנסוע מעט ברוורס ואחרי זה לשלב ל-D והרכב הגיב טוב, בנוסף לכך הוא הניע בפעם אחת בלי שום בעיות. ניסיתי לכבות, להניע שוב ולא התעוררה הבעיה. גם פתחתי את המכסה מנוע לראות אם יש משהו חריג או מוזר (לפי מיטב ידעתי הקטנה, כן?) ולא ראיתי.

אני תושב העיר עפולה.

לשאלה השנייה - איני יודע אם הבעיה חלפה, אבל כמו שכתבתי לעיל, הרכב לא עשה בעיות. אולי הוא התחמם יותר מדי בבוקר? למרות שלא זכור לי שסקלת המחוג של חום המנוע הייתה מעל המותר.

לגבי משאבת הזרקה - לא אוכל לענות על השאלה במדוייק. אני מניח שישנה משאבה כזאת... אולי מומחים טובים ממני יוכלו לענות.

פורסם

עדכון - הרכב מניע, ואני מצליח לנסוע, אך הנהיגה עצמה אינה חלקה. העברת ההילוכים נעשית איטית יותר ולפעמים הרכב קופץ בעת העברת הילוך (אם אני לא טועה, זה מהילוך שני לשלישי באוטומט).

בנוסף, כאשר אני מאט לקראת רמזור וממש לפני העצירה, הטורים ממש יורדים על מתחת ל-500 והרכב לפעמים מתחיל לרעוד קצת.

כאשר הרכב עומד, ואני לוחץ על הברקס, הטורים עולים ל-1000 במצב P בגיר. במצב D, הטורים באזור ה-500.

יש חשש לתיבת ההילוכים? :cry: אני ממש אשמח לשמוע את הדעות של המומחים בפורום!

פורסם

אנחנו יכולים לנחש מפה ועד הודעה חדשה, לי זה נשמע כמו מנוע צעדים פגום או יניקת אוויר לא רצויה דרך צינור סדוק או לא מחובר טוב. אולי את זה אתה יכול לבדוק לבד, תנסה. מעבר לזה גש למוסך לאבחון.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...