Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא כזו.

קניתי מכשיר RCD שפורק מגולף לרכב שלי.

כשהתקשרתי למחסן המרכזי בצ'מפיון וביקשתי לקנות את הפלסטיק שמגיע מסביב למערכת אמרו לי שאין בארץ, כי הליאונים נמכרו עם מערכת שונה.

הזמנתי מחנות באוסטריה שמוכרת חלקים לוואגיות את הפלסטיק, והיום קיבלתי בדואר, אבל הצבע טיפה כהה מהפלסטיק המקורי כמו שאפשר לראות בתמונות.

השאלה היא אם קיים מק"ט שאני יכול ללכת איתו לצבעי כדי להתאים את הצבע של הכיסוי ליתר הפלסטיקה בדשבורד?

האופציה של החלפה לא כל כך משתלמת,הכיסוי עלה 24 יורו, המשלוח 12. החלפה דורשת שליחת החבילה על חשבוני ולשלם על משלוח חוזר (סה"כ 24 יורו)

IMG00075-20111010-0835.jpg

IMG00076-20111010-0835.jpg

IMG00077-20111010-0835.jpg

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

גם סוג של פתרון למרות שעדיף צבע,מדבקה תבליט מעט את הכיסוי של המערכת כי היא תבלוט החוצה מעבר לקונסולה במילימטר. בכל מקרה, אתה יודע איפה קונים דברים כאלה?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לי הייתה בדיוק אותה בעיה בלאון שלי, החלפתי מערכת, הזמנתי מתאם לרכב וברור שהצבע לא היה תואם. אז ששמנו מדבקת קרבון על המתאם, נראה אדיר! בערב אצלם ואשים תמונה שתראה.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

וואו. או שהמצלמה של השואל לא משהו, או שהעיניים שלי כבר לא משהו או שאתם חבר'ה נורא נורא קפדנים.

אני ממש לא רואה הבדל.

בכל מקרה, אין "קוד צבע" מדוייק לפלסטיקה (ויש מצב שזה בכוונה,כדי להקשות על יצרני חלקים תחליפיים, אבל זו כבר תיאורית קונספירציה שלי) ויהיה קשה מאד לצבעי לרצות אותך.

תנסה לגשת לטופ קולור ביצחק שדה עם חתיכה מקורית והחתיכה המיועדת. יש להם המון נסיון וסבלנות לפיינשמקרים. אולי הם יצליחו להתאים משהו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה לשניכם.

אם הקרבון לא יספק אני אתן קפיצה ליצחק שדה ונבדוק עלויות. החתיכה המקורית עדיין אצלי.

וכן, המצלמה לא משהו, זו מצלמת 2MP מאייפון שנפל ונשרט עשרות פעמים, ובנוסף משחקים של אור וצל. אבל יש הבדל.

פורסם

יהיה קשה מאוד עד בילתי אפשרי לצבוע את הפאנל החדש שיהיה תואם לזה שלידו, הפתרון לדעתי הוא צביעת שני הפאנלים יחד באותו הצבע עם שכבה דקה של לקה ויראה מצויין.

אפשרות שניה היא הדבקת מדבקת קרבון על אחד או שני הפאנלים.

פורסם

אם לא יהיה זהה 100% לא נורא, העיקר שההבדל לא יהיה חד כמו עכשיו.

אם הבחירה היא בין מדבקה לבין לצבוע גם את הפאנל שלידו, עדיף מדבקה.

הפאנל מעליו מחובר לפיקוד של המזגן ולפתחי אוורור. נראה לי די ג'יפה להתחיל להתעסק עם פירוק של הדבר הזה.

פורסם

אי אפשר להזמין מאותה חנות את החלק העליון ?

אי אפשר לעצב את החלק המקורי שיתאים לרדיו הזה?

למה יש לי תחושה שלא הזמנת חלק מקורי של סיאט?

דווקא אהבתי את הרעיון של הקרבון כי לא נעים לי לומר, אבל הדשבורד של הלאון מזכיר דשבורד של GMC וונדורה,

קילומטרים של אפור בהיר / כסוף ללא תכלית , אולי הקרבון ישפר את הלוק הכללי ותרוויח פעמיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1. אפשר, אבל לכל דבר יש עלויות.בנוסף, בשביל לפרק את החלק העליון נדרש לא רק להוציא את הקלפיסים, אלא לפרק את הפתחים של המזגן שצמודים אליו ואת הפיקוד של המזגן (הבורר טמפ' ועוצמת המפוחים), נראה לי קצת עדין בשביל להתעסק עם זה לבד.

2. לא נראה לי. זה יהיה מגעיל. המקור לא דומה ל RCD בכלל.

3. לא רק שהוא מקורי, עם הטבעה של SEAT MADE IN SPAIN :-) . כמו שכתבתי בתחילת השרשור יש מספר צבעים, במקרה הגרוע, תמיד אפשר להחזיר לשולח ולקבל את הצבע הנכון. (12 יורו משלוח לכל כיוון). במקום להזמין את החלק העליון אפשר פשוט להחליף את התחתון.

פורסם

תודה לכולם על העזרה , הבעיה נפתרה.

שאלה תמימה לשולח באוסטריה לגבי הצבע נענתה כך:

שמור לך את הכיסוי שקיבלת, ונשלח לך חדש בצבע הנכון תמורת 100 ש"ח כולל משלוח. (חצי מחיר).

הכיסוי שיש אצלי מתאים לדגמים של שנת 2011, (הפלסטיקה בדשבורד יותר כהה ממה שיש אצלי).

נראה לי שזה הכי זול יעיל וחסכוני בזמן מכל פתרון אחר.

שוב תודה,

ליאור.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום יש לי סיאט לאון 2009 והחלפתי למערכת של סיאט לאון 2010 תואם מקור, הפלסטיק שקניתי (בארץ) ממש לא מתאים אבל לא מצאתי באיביי אחד כזה, יש מצב לקישור בנושא?

• תוכן חדש...