Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן שירוקו 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שמי רון,בן 19 כבר שנתיים עם רישיון נהיגה,עד כה נסעתי על אאוטלנדר של ההורים וi30 שלי.

כמו כן שני רכבים מאוד נחמדים,אך כיום אני מחפש רכב ספורטיבי.

אחרי בירורים ארוכי טווח על רכבים מסוג mx5 ועד טויוטה קאמרי,הגעתי למסקנה שנכון להיום השירוקו תהיה הבחירה הטובה ביותר עבורי,אך רציתי לדעת אם יש לכם אופצייה מעניינת אחרת להציע לי,התקציב נושק ל130 ש"ח.

וקצת חוות דעת על השירוקו לא תזיק (מדובר על הדגם הידני 160HP)

דרישותיי מהרכב :

רכב מהיר בעל כוח זמין - בעיקר האצות 0-100,פחות מסלולים למינהם.

אמינות

סחירות

רכב מרשים - בניגוד לרוב שמחפשים רכב פוזה ומסתירים את זה מאחורי "מהיר" "חזק" "עיצוב יפה" אני מודה אני רוצה רכב מרשים שיזכה המון מבטים.

אשמח לשמוע את עצתכם

תודה רבה מראש :) !!!

פורסם

אתה מחפש רכב חדש מהחברה או יד 2?

אם כח ממש חשוב לך - חפש באמת שירוקו ידנית ביד 2.

אם הכח של היונדאי I30 הספיק לך - קנה לך יונדאי ולוסטר (שכנראה תהיה טיפה יותר חזקה ממנה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
גולף GTI לא ממש נכנסת להגדרה של "רכב מרשים".

"רכב מרשים" זה לטעמנו האישי, מבחיניתי ביצועים, כוח, אחיזת כביש, ואיכות כוללת זה "רכב מרשים"

פורסם

כמו כן הכוח של I30 ממש לא הספיק לי,למרות שהוא הרבה יותר מהיר ממשפחתית 1600 רגילה.

אני מחפש רכב יד 2,וכמו כן גולף GTI מעבר לעובדה שאני לא הכי מחבב את הצורה שלה,היא לא מרשימה כלל.

פורסם

מהמון סיבות, עניין של התלהבות ראשונית מהמוצר עצמו ואז גילו כל מיני דברים שמפריעים להם, למשל: 2 דלתות פחות פרקטי, בגז' קטן מידי, חזק מידי/חלש מידי, ההתלהבות הראשונית חלפה וכו'.

דווקא לרכוש רכב שנמצא שנה על הכביש פחות או יותר, יתן לך עסקה כדאית מכיוון שהרכב עדיין באחריות, כמובן לא לוותר על בדיקת מכון מוסך+בדיקת היסטוריית המכונית שלא מסתתרת לה תקלה שהמוכר לא מעוניין לספר עליה.

פורסם

מהסתכלות קצרה ביד 2 אני לא אצטרך לגלוש מתקציבי.

אך אחרי בירורים מעמיקים,נודע לי שלשירוקו יש לא מעט תקלות ולכן החלטתי לרדת ממנו.

שאלה נוספת,במידה ואמתח את תקציבי מעט אוכל לרכוש פורד מוסטנג 2008.

אנא שתפו אותי בחוות דעתכם על הרכב - קבריולט וקופה מנוע 4000 (מכוון שהוא היחיד שכנס בתקציב.)

פורסם

כל הבעיות במנועי 1.4TSI היו וניפתרו, ורובן דוברו בכלל על הDSG, מכיר במקור ראשון את הרכב הזה ודווקא בשילוב DSG ואין שום בעיות אני במקומך הייתי הולך על השירוקו, בנוסף לזה המוסטנג דיי עגלה וגם לא מתנהגת ולדעתי גם לא נוטפת שום פוזה ולא מרשימה .....

פורסם

לגבי התקציב, מציע שתסתכל עוד פעם. המחיר הוא 140 לפחות. (אמרת שאתה מגרד את ה 130)

המוסטנג היא חיה אחרת לגמרי כמובן.

הבירורים שעשית הם כנראה הכל חוץ מ"מעמיקים" אחרת היית מגיע למסקנה אחרת לגמרי.

קח בחשבון עלויות דלק לא קטנות במוסטנג. שיהיה בהצלחה.

פורסם

אגב אם אתה מחפש רכב שיגרור "המון מבטים" אני לא חושב ששירוקו זה בשבילך. שירוקו זה עיצוב שהייתי מגדיר אותו אגרסיביות מאופקת, לא משהו שמחפש בלינג בלינג.

אולי כדאי לך לחפש סיאט לאון FR כתומה :-)

• תוכן חדש...