Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ישלי גולף TSI הייליין שנת 2009 בצבע כחול כהה מטאלי. כתוצאה מתאונה עם מכונית אחרת נוצרה שריטה דיי בולטת על הדלת הימנית האחורית. לפי מה שראיתי אין כיפוף בפח או נזק נוסף אלא רק השריטה אך היא דיי בולטת ומפריעה לי כי שאר האוטו שמור מאוד ואין מכות\שריטות.

לפני שאני ניגש לשאול במוסך , רציתי לשאול כמה צריך לעלות תיקון כזה של צביעת דלת? כי שלא "יעבדו עליי", והאם כדאי בכלל לתקן שריטה שכזאת?

בתודה מראש ושנה טובה :)

פורסם

אם רק צבע אני מאמין באזור ה 500,אך קח בחשבון שיכולים להיות הבדלי צבע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עניין של כמה מאות שקלים, לא יותר. תעשה "מכרז" בין כמה פחחים אז תוכל להוזיל עוד קצת. מציע לך לצלם את הפגיעה כי כשתרצה למכור ויראו שהיתה צביעה יחשבו שהיתה פגיעה יותר רצינית ממה שתגיד להם "רק שריטה".

• ספונסר פורום
פורסם

תן לבעל מקצוע לראות את הדלת .

לפעמים אם אין נזק לפח ניתן להוריד את רוב הנזק שנראה כשריטה

עיי ביצוע פוליש .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...