Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו ברגיל אם אני יסע וזה עד מהירות מאה ואני יתן קיק האוטו יעוף והוא יוריד את ההילוך, אבל סתם לדוגמא אני במהירות 130-140 ואני נותן תדוושה עד הסוף הוא לא מוריד תהילוך אבל ממשיך להעלות את המהירות,אני רגיל לרנו מגאן 2 שכל מצב היה יורד הילוך ויש תקפיצת סלד"ים האם זו איזושהי בעיה?

פורסם

כן, יש לך בעיה של רגל כבדה מצד אחד

ומצד שני, אתה חושב שאתה נוסע על אנזו.

אז קודם כל, צנזר מהירויות. ושנית אם אתה מתכנן להנות מהרכב לשנים נוספות תרגיע עם "קיקים" במהירויות כאלה.

ההגבלה להורדת ההילוך אגב,היא בדיוק בשביל בעיות מהסוג שלך :twisted:

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אתה בטוח שאתה מהנדס מכונות כמו שהצהרת בשרשור אחר? :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
זה היה סתם לבדיקה, אז אפילו ב100 שאני מוריד קיק, למשל ברנו מגאן 2 שהייתה לי גם ב130 הוא היה מוריד קיק.

על איזה אותו אנחנו מדברים ובאיזה מהירות בדיוק אתה לא מקבל קיקדאון?

פורסם

בעל קורולה 2005,

אין שום בעייה ברכב שלך, האוטו בעל 4 הילוכים, באמת לאיזה הילוך אתה רוצה שהוא ירד?

אם אתה נותן קיק במהירויות כאלה ברור שהוא ימשוך עוד את הרביעי, ככה הרכב מתוכנן.

נקודה נוספת, נסיעה במהירות כזאת ברכב כזה מסוכנת מאוד, לרכב אין התנהגות כביש כזאת מדהימה(כמו כל משפחתית), יש מגבלות, והשליטה ברכב יורדת פלאים.

בנוסף עוד נקודה לגבי תצרוכת דלק, ממליץ לך ליסוע עם נתוני צריכת דלק בזמן אמת, ככה תכיר את הרכב שלך טוב ביותר גם מבחינת ההילוכים. אני כבר שנה מוציא מהרכב צריכת דלק של 12-12.5 ללא שום בעייה, בנסיעה חסכונית ביותר, זה רק עניין של להכיר את אופי הרכב. חברים בעלי רכב זהה עם רגל כבדה על הגז מוציאים 9-10 ק"מ לליטר (סתם כבד על הכיס :lol:) .

פורסם

תקח אוטו ידני ותיסע על 140 ותוריד הילוך האוטו יקבל אפילפסיה במקום והסל"ד יגיעו ל8.

במהירות של 140 קודם כל אין לך כל כך לאן להתקדם במהירות זאת מהירות גבוה גם ככה, דבר שני המנוע יר יאט אם הוא יוריד הילוך אל תשכח שזה אוטו בעל 4 הילוכים לא חמישה או שישה.

מחפש אנשים עם הפולו החדשה למפגשים (:

• תוכן חדש...