Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג קסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה מה המצב?

ככה יש לי קאמרי 2008 פרימיום , כידוע עד לשנה שעברה רק לפרימיום היה קסנון , כיום יש לכולם.

שמתי לב שהקסנון של הקאמרים 2011 מאוד כחול וחזק, לעומת שלי שהוא גם מקורי מחברה עם מתזים והכל אבל יותר לבן...

רציתי לדעת איך מתבצע החלפת הנורה ? נגיד ומצאתי מקום לקנות את נורה שהK שלה די גבוה, אני צריך כדי לחבר אותה גם מחשב חדש והכל? או שהכל נשאר אותו הדבר ...

בתודה מראש לכל העוזרים!!!

פורסם

בסה"כ קונה זוג נורות בגוון 6000K , מה שיש לך כרגע זה 4300K ( או שמרחוק זה נראה אחרת )

ושם ,זה הכל אין בעייה!

Honda Civic Mugen RR

פורסם

קרא בבקשה את הכללים של הפורום הטכני. קיים בין היתר איסור שימוש בסימני קריאה מרובים.

קישור בחתימתי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...