Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה ברדיו דיסק

idan205x
שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברשותי פיגו 106 הבעיה היא ברדיו דיסק הוא מחובר אדום וצהוב לפלוס ושחור למינוס ורימוט וכול השער כמו שצריך

בגדול הבעיה היא שכול פעם שאני מכבה את האוטו מה סוויץ הרדיו דיסק נכבה שזה מצוין אבל הוא מאפס את הרדיודיסק כול הזמן

זאת אומרת שאם היתי עכשיו בשיר 57 נגיד ביואס בי אני מכבה תאוטו מדליק אחרי זה והוא שוב פעם נדלק ישירות לרדיו ואז הוא רואה שיש התקן יואס בי אז הוא עובר ליואס בי וחוזר לשיר אחד ושוב פעם להעביר עד 57 זה באסה מה יחולה להיות הבעיה אני כמעט בטוח שזה חיווט שגוי כי ברכב הקודם עם אוטו רדיו דיסק זה לא קרה מה גם שכבל פלוס בצבע תכלת והמיניוס כהרגלו שחור

זה קצת מוזר ותאמת שאין לי כבל של ההאדום ניתוק מסוויץ ברכב

והצהוב זה הפלוס אצלי ברדיו דיסק

תודה מראש עידן מקווה שתוכלו לעזור לי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החיבורים לא נכונים, צהוב והאדום לא צריכים להיות מחוברים לאותו כבל,

אם אני לא טועה, האדום מחובר לאדום, והצהוב לחוט צהוב, (אחד מהם זה (+) קבוע על מנת לשמור הגדרות ותחנות,

והשני זה (+) אחרי סוויטץ' הפעלה וכיבוי הרדיו לפי מצב הסוויץ'.

אם יש לך קצת ידע (למרות שלא צריך הרבה מתאימים צבעים), איזו ו2 ידיים, אתה יכול לעשות זאת לבד,

שים לב! שהחוט האדום ו/או הצהוב לא יגעו בחלק שעשוי מברזל - מה שיגרום לפיוז להשרף ואז זה סתם מעצבן!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החוטים המקוריים של האוטו הם לא בהכרח יהיו בצבע של הצמה של הרדיו אדום לאדום וצהוב לצהוב וכו' :idea:

אם יש לך נורית ביקורת תחפש בכל החוטים של הרכב עוד כבל שיוצא ממנו מתח קבוע כי מה שקורה כרגע הוא שאתה עובד על מתח של סוויטץ' שמאפס לך כל פעם את ההגדרות הן של הכיוונים והן של כל מה שאתה שומר כולל תחנות רדיו

תבדוק בתיבת פיוזים אולי יש לך פיוז שרוף שזה הכבל + קבוע ואז אתה לא מוצא אותו :idea:

בהצלחה

::FEEL THE {XS} power::

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מצאתי איך עוריכים

תודה רבה לכול העוזרים הבעיה נפתרה מצאתי שם כבל פלוס ישר לבן הלחמתי לו כבל צהוב של פלוס זיכרון והוספתי פיוז

וכנל לאדום כבל פלוס סוויץ

העכשיו הרדיו זוכר הכול

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...