Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו מגאן 2004 עם 100K לפני איזה שבוע בערך נדלקה לי נורת סרוויס ביחד עם הנרוה של הכרית אוויר ונכבתה לאחר כמה שניות יומיים אחרי זה נדלקה עוד פעם נכבתה וככה המשיכה כמה פעמים במשך הנסיעה עכשיו הגעתי למצב שהיא נדלקת ונכבת אבל לא בזמנים קבועים זאת אומרת היא יכול להידלקת לעשר שניות להיכסה אחרי כמה שניות ולא להידלק כמה דקות או בכלל או שהיא תידלק לאחר כמה שניות שוב ותשאר דלוקה כמה דקות ואז תכבה פשוט משתוללת.

אני לא מאמין שיש באמת בעיה בכריות אוויר כי אז לפי ההיגיון היא הייתה דולקת באופן קבוע יש למישהו רעיןו המז ה יכול להיות לפני שאני ניגש למוסך?

לפי דעתי איזה חיישן או חיבור רופף או איזשהו קצר כלשהו.

פורסם

אם זה מגאן 2 הבעית מגעים היא בדרך כלל מתחת לכיסאות גמו כן ישנה אפשרות של המתי כיתוי (אפשר תרגום ?) בצד שליד הנהג.

אצלי זה היה ספריי אוייר פתר את הבעיה

• תוכן חדש...